Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי נשמע שסטיישן דיזל (מגאן) יעשה את העבודה או סטיישן בנזין אם אתה סולד מדיזל.
גם לי, אבל זה לא קיים באופציות.
פורסם
אתה לא מסתכל מספיק טוב ? [emoji23]

? אני רואה המון על הכביש.

Sent from ...

אני מאיזור הצפון ולא ראיתי אפילו 1 כזה. אני נוסע כל יום שעה וחצי בכבישים, כולל שישי ושבת. אז לא יודע מי מסתכל לא מספיק טוב...

פורסם

לא תאמינו אבל ASX נמכר גם בחיפה!

ברחובות סביבי יש כמה.

כנראה שהרכב נראה כל כך סתמי בעיני השואל שהוא פשוט שקוף בשבילו...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קבל פתרון שונה קצת. תבחר את הרכב שאתה אוהב יותר. תזמין מאי ביי כיסוי לכלבים למושב האחורי, עולה בערך 70 שקלים, ונראה בסוף כמו ערסל פלסטי שחור, הדבר הכי פשוט ויעיל בעולם. כבעל כלבה גדולה, לא רואה איך מעלים כלבים למשהו שנראה כמו בגז' במכוניות סדאן וטורקים את המכסה מעל הראש שלהם. אם כבר, ה asx מרגישה קצת יותר ראויה למשימה הזו, אבל כל האהבה לכלבה, לא היית בוחר רכב לפי הסיבה הזו.

פורסם

ושישים שני אנשים בתא המטען?

הם 4 אנשים ושתי כלבות...

ולפות"ש - אין אף סטיישן ברשימה? הקורולה סטיישן אמורה להגיע בקרוב. אולי תוכל לצרף אותה לרשימה.

פורסם

חברים, זה שרשור בן 9 חודשים. יש לקוות שפות"ש כבר רכש אחד מהשניים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...