Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

עשינו חישוב שאנחנו נוסעים בין 30 ל-35 אלף ק"מ בשנה ולכן כדאי לי לקחת רכב ליסינג מהעבודה.

מכיוון שהרכב צריך לאפשר נסיעה נוחה של 4 אנשים + תיקים + 2 כלבות, שני הדגמים שנראים לנו מתאימים על הנייר הם: מיצובישי ASX והיונדאי Ioniq

מדובר בשני כלי רכב מאוד שונים ולכן ההשוואה היא קשה, בשורה התחתונה חשוב לנו ששתי כלבות גדולות יוכלו לשבת בתא במטען בנוחות יחסית. אח"כ באים שיקולי נוחות ואיכות.

האם תא המטען של ה-Ioniq נמוך או שזה רק נראה כך? האם יש נתוני יצרן על הגובה של תא המטען?

אשמח לקבל כל טיפ או מידע על שני הדגמים הנ"ל.

תודה

עריכה אחרונה על ידי yaloner
פורסם

לא רואה איך שתי כלבות יוכלו להיות בתא המטען של איוניק. מה לגבי הקיה נירו? האם ניתן לבחור בה? היא תהיה האופציה המומלצת יותר, אך תצטרך לבדוק אם הכלבות יכולות להיות בתא המטען לאחר הורדת המגש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

איוניק לדעתי עדיפה בתור רכב.

אבל אני חושב שלנסוע בבגאז׳, בשמש קופחת תחת החלון בדלת האחורית יהיה עינוי לכלבים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

^ במיוחד שזה שתי כלבות גדולות

ודווקא זה שהתא מטען נמוך זה דיי יתרון עם כלבים, אלא אם זה כלבים צעירים מאוד

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם
באוקטביה סביר להניח שתא המטען יכיל בנוחות 2 כלבים בינוניים / גדולים + 4 נוסעים.
זו לא אחת מהאפשרויות.
פורסם

ראיתי, אבל כתבת ליסינג מהעבודה - אולי אפשר לבקש.

לדעתי תא המטען של האיוניק לא נוח וקצת גבוה מדי, והשמשה האחורית משתפלת בזווית חדה מדי שמפריעה גם לראשי אנשים גבוהים במושב האחורי.

מיצובושי ASX לא יצא לי לבדוק כיוון שלא היה קיים כשבחרתי רכב פעם אחרונה.

פורסם

על פניו הASX נראה יותר גבוה מ IONIQ ,

אבל אני במקומך הייתי ניגש לאולם תצוגה עם מטר ובודק לבד מה הגובה ועומק של התא בכדי לוודא שיהיה לכלבות נוח.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא רואה איך שתי כלבות יוכלו להיות בתא המטען של איוניק. מה לגבי הקיה נירו? האם ניתן לבחור בה? היא תהיה האופציה המומלצת יותר, אך תצטרך לבדוק אם הכלבות יכולות להיות בתא המטען לאחר הורדת המגש.

אצלי בC5 ללא מגש נכנס כלב ענק שאין גדול ממנו, גם לא באגדות, וכלבה בינונית שנחשבת גדולה. הכלבים חייבים להסתדר בינהם לפני ה"העמסה" סגירת תא מטען בזהירות יתרה, במיוחד על הזנבות!

אם אפשר להכניס אותם דרך דלת הנוסעים האחורית - עדיף!

הכלב העצום יכול לעמוד עמידה מלאה ויכול לשבת (שזה עדיף בעקרון).

איוניק גם 5 דלתות, הסוללה כל כך מקטינה את המרווח?

פורסם

באופן אישי לא ראיתי עדיין מיצובישי ASX על הכביש, כנראה שהרכב עוד לא "תפס" (זה אמור להיות רכב עממי), וזה אומר דרשני.

פורסם

האם תא המטען של ה-Ioniq נמוך או שזה רק נראה כך? האם יש נתוני יצרן על הגובה של תא המטען?

תא המטען לא נמוך להטענה ואם מגוללים את הסכך (או איך שלא קוראים לדבר הזה), הכלבות יוכלו לשהות שם. באשר לחום, מהירות מאוורר מקסימלית ומירכוז פתחי המיזוג של המושב האחורי לכיוון הגג אמורים לעשות את העבודה. הבעיה - העוצמה עשויה להיות חזקה מדי עבור הנהג/נוסע. אמנם אפשר לסגור את פתחי המיזוג אבל עדיין.

פורסם

איוניק גם 5 דלתות, הסוללה כל כך מקטינה את המרווח?

תא המטען של ה-C5 גדול משמעותית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...