Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי באוונסיס 2005 כבר כמה שבועות טובים מין זמזום טורדני בעיקר במהירות נמוכה שנשמע מדי פעם, הגיר עצמו מעביר הילוכים בצורה נורמלית להבנתי לפחות,

היום נסעתי איתו לאחר שבוע שהאוטו עמד, בדקתי לפני כן מים ושמן והכל תקין ,

לאחר נסיעה של 20 קמ כמובן שהמזגן פעל ירדתי דקה מהאוטו לקנות משהו באיזו פיצוציה,

נדהמתי מהרעש שיוצא לי מהאוטו, כמו מכונת קידוח, טרטור ביחד עם זמזומים מוזרים,

פתחתי מכסה מנוע, הרצועה לא נראית שנוגעת במשהו, כיביתי המזגן הרעשד הנוראי ירד בעוצמה אבל עדיין היה רעש חריג מאוד, כמו חיכוך שלא הצלחתי לאבחן מה נוגע במה?

כיביתי האוטו וראיתי מין חוש שחור עם כמו תקע בננה בצד ימין הקדמי אם עומדים מול האוטו מודבק באיזולריבנד ושאני מכבה ספציפית החוט הזה רוטט בצורה מוזרה, בכל מקרה חזרתי הביתה עם האוטו בנסיעה ללא הפעלת מזגן וכשכיביתי האוטו מתחת חבית היה מין רעש אחרי שכיביתי של כמו מנוע עזר ששובק חיים אבל עם רעש של טרקטור קטן , פצחצי מכסה מנוע ראיתי גם שבגמר הנסיעה המיכל עודפים מלא מלא מעל המקסימום שהמנוע כמובן חם, במהלך כל הנסיעה כ-40 קמ החום מנוע היה תקין,

השאלה מהו הזמזום שהופיע לי לפני כחודש חודשיים? ומה פשר הרעש הנוראי ? המזגן אגב עבד וקירר בצורה נאותה

• תוכן חדש...