Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסביבות 150 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יכול להתנבא לגבי ירידת ערך, אני לא חושב שמישהו יכול להעריך מה תהיה ירידת הערך של הפיג'ו.

הרכב הזה זוכה לביקוש גדול ומעורר הרבה עניין והדבר היחיד שאני יכול לומר הוא שאני חושב שזה ישפיע על ירידת הערך.

פורסם

lexus ct200h

אמין, מפנק, היברידי עם צריכת דלק 1-22 , שומר ערך מצוין , שבוע הבא יש 3 ימי מכירות (145,000 ש''ח)

פורסם

אני יכול לחזק את ההמלצה על ה-xv. נוח מאוד ומפנק. כיף לנהיגה לפי הפרמטרים שהגדרת. את יכולה להגיע דרך הפרופיל שלי לשרשור שפתחתי עליו כשרכשתי אותו ושעדכנתי מאז. אבל לא הייתי מתפשר על גרסא אחרת מה-2.0 eyesight והיא מחוץ לתקציב (160).

צריכת הדלק הממוצעת שלי היא 12.5 ק"מ לליטר, כולל מעט נסיעות שטח (13 בנסיעות הרגילות שלי).

פורסם

ממליצה על מאזדה cx3 פיור וייט. רכב מהנה לנהיגה, יש המון מערכות בטיחות, אמין, יחסית חסכוני בדלק. מאזדה גם שומרת על הערך שלה. נכנס לך לתקציב ובהחלט תהני.

פורסם
אני יכול לחזק את ההמלצה על ה-xv. נוח מאוד ומפנק. כיף לנהיגה לפי הפרמטרים שהגדרת. את יכולה להגיע דרך הפרופיל שלי לשרשור שפתחתי עליו כשרכשתי אותו ושעדכנתי מאז. אבל לא הייתי מתפשר על גרסא אחרת מה-2.0 eyesight והיא מחוץ לתקציב (160).

צריכת הדלק הממוצעת שלי היא 12.5 ק"מ לליטר, כולל מעט נסיעות שטח (13 בנסיעות הרגילות שלי).

לא מצאתי את השירשור בפרופיל

פורסם
מנוע הדיזל הזה רץ כבר לא מעט שנים ולא מוכרות בעיות מיוחדות איתו.

גם עם הגיר נצבר כבר ניסיון של כמה שנים טובות והוא מפגין רמת אמינות גבוהה.

האבזור לא רע, אמנם אין גגות פנוראמיים ופינוקים כמו בקרת שיוט אדפטיבית אבל לא חסר שום דבר מהותי ויש לא מעט פיצ'רים שניתנים להתאמה אישית ומעשירים את האווירה.

לגבי האמינות של הפיגו ראיתי את מה שאתה כותב בעוד התייחסויות, מפרגנים לגיר ולמנוע. השאלה היא לגבי המכלול, מערכות החשמל, המחשוב הרכב מאובזר ומלא בפיצרים ועולה השאלה האם הכל יעבוד לטווח ארוך באופן תקין או שאני עלולה להתקל כל יומיים בבעיה אחרת..

• תוכן חדש...