Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסביבות 150 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שאף רכב שהציעו לך כאן מהנה לנהיגה במיוחד, בטח לא הקיה או היונדאי.

שתיהן יהיו נוחות לנסיעות ארוכות וחסכוניות , עם יתרון קל ליונדאי בתחום בידוד הרעשים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא חושב שאף רכב שהציעו לך כאן מהנה לנהיגה במיוחד, בטח לא הקיה או היונדאי.

שתיהן יהיו נוחות לנסיעות ארוכות וחסכוניות , עם יתרון קל ליונדאי בתחום בידוד הרעשים.

אז על איזה רכב אתה ממליץ?

פורסם

לא יודע אם במהנה לנהיגה את מתכוונת לנוחות או לביצועים, מה שכן הchr לא תתן ביצועים לכן הייתי נשאר בכיוון של האופטימה .

פורסם
לא יודע אם במהנה לנהיגה את מתכוונת לנוחות או לביצועים, מה שכן הchr לא תתן ביצועים לכן הייתי נשאר בכיוון של האופטימה .

הכוונה לנוחות

פורסם

תשארי עם הקוריאניות. היום ראיתי נהג מונית שקנה את האופטימה השבוע, הוא אמר לי שמבחינתו זה שדרוג מהמרצדס e200 שהייתה לו לפני, זה אומר המון. המושבים נוחים, הרכב ארוך ומרווח, לוקח קצת זמן להתרגל לעומת הסיוויק שקצרה ב10-20 סמ, אבל אבזור בשפע, מושבים נוחים ומתלים שגורמים לך לא לדעת על קיומם של שיבושים מסויימים בכביש.

פורסם

לדעתי, אין פה תשובה טובה שתענה על כל הדרישות.

בסכום שהקצבת, תקבלי או משפחתית גדולה ברמת אבזור נמוכה (סונטה, אופטימה), או ג'יפון בינוני גם כן ברמת אבזור נמוכה.

היית מנסה לחפש רכב קטן יותר (למשל, מאזדה 3 או cx-3 הכי מאובזרים שיש) או, למרות שזה ממש לא מה שהגדרת, רכב פרימיום משומש קלות כמו לקסוס is300 סביב 2015 או וולוו s60 t5 מהגרסאות המאובזרות יותר סביב 2017. לדעתי האופציה השניה תיתן לך בדיוק את מה שאת מחפשת (רכב "מהנה" לא במובן של נהיגה ספורטיבית אלא במובן של אבזור, כח, שקט וגימור), למרות ירידת ערך גבוהה יותר וצריכת דלק גבוהה יותר (לפחות בוולוו).

אם את מחפשת רכב חסכוני, פשוט תישארי עם ההונדה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לדעתי, אין פה תשובה טובה שתענה על כל הדרישות.

בסכום שהקצבת, תקבלי או משפחתית גדולה ברמת אבזור נמוכה (סונטה, אופטימה), או ג'יפון בינוני גם כן ברמת אבזור נמוכה.

היית מנסה לחפש רכב קטן יותר (למשל, מאזדה 3 או cx-3 הכי מאובזרים שיש) או, למרות שזה ממש לא מה שהגדרת, רכב פרימיום משומש קלות כמו לקסוס is300 סביב 2015 או וולוו s60 t5 מהגרסאות המאובזרות יותר סביב 2017. לדעתי האופציה השניה תיתן לך בדיוק את מה שאת מחפשת (רכב "מהנה" לא במובן של נהיגה ספורטיבית אלא במובן של אבזור, כח, שקט וגימור), למרות ירידת ערך גבוהה יותר וצריכת דלק גבוהה יותר (לפחות בוולוו).

אם את מחפשת רכב חסכוני, פשוט תישארי עם ההונדה.

אין לי בעיה עם רכב משומש אבל לא פשוט למצוא.. וגם אני רוצה את האופציה של המימון בריבית מינימלית שקיימת רק בחדש.

מה לגבי סופרב הדגם הפחות מאובזר?

עדיף על הקוריאניות?

פורסם

אני לא ממש מבין בזה, אבל יש לי הרגשה שתקבלי בקלות מימון לרכבים משומשים אם תרכשי מסוכנויות טרייד-אין למיניהן (ובוודאי מכאלו של היבואנים האמורים).

אני לא בטוח לגבי הסופרב. היא כנראה קצת מרווחת יותר (בעיקר מאחור, אבל אלא אם מסיעה שחקני כדורסל זה כנראה לא ממש רלוונטי), ואולי תרגיש קצת חזקה יותר, אבל לדעתי שם זה נגמר. מבחינת אמינות היא כנראה פחות מוצלחת (לפחות הסתברותית).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא נשמע שזה מה שהיא מחפשת. פותחת השרשור הסבירה שב״הנאה מנהיגה״ היא לא מתכוונת במובן שאנחנו רגילים אליו (ניהוג) אלא נוחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אולי מאזדה CX5 החדש יכנס כ0 ק"מ. הוא מציע מרווח טוב, נוחות נסיעה טובה והוא מרגיש מאוד נעים ואיכותי. החיסרון הוא אבזור בטיחות מינימלי.

פיג'ו 3008 סולר חדש ובסיסי עומד בדיוק בתקציב שלך, הוא מעניק משהו אחר לגמרי בתא הנוסעים, מאוד מיוחד ומקורי, נוחות הנסיעה טובה ולדעתי גם המראה מבחוץ יפייפה.

שני הג'יפונים האלה פחות מאובזרים מהסונטה והאופטימה למיטב זכרוני.

פורסם
אולי מאזדה CX5 החדש יכנס כ0 ק"מ. הוא מציע מרווח טוב, נוחות נסיעה טובה והוא מרגיש מאוד נעים ואיכותי. החיסרון הוא אבזור בטיחות מינימלי.

פיג'ו 3008 סולר חדש ובסיסי עומד בדיוק בתקציב שלך, הוא מעניק משהו אחר לגמרי בתא הנוסעים, מאוד מיוחד ומקורי, נוחות הנסיעה טובה ולדעתי גם המראה מבחוץ יפייפה.

שני הג'יפונים האלה פחות מאובזרים מהסונטה והאופטימה למיטב זכרוני.

מעדיפה לא 0 קמ..

פיגו הרשים אותי אבל אכן הוא פחות מאובזר בדגם הבסיס ואני לא יודעת עד כמה הוא רכב אמין לאורך זמן/שומר ערך.

פורסם

מנוע הדיזל הזה רץ כבר לא מעט שנים ולא מוכרות בעיות מיוחדות איתו.

גם עם הגיר נצבר כבר ניסיון של כמה שנים טובות והוא מפגין רמת אמינות גבוהה.

האבזור לא רע, אמנם אין גגות פנוראמיים ופינוקים כמו בקרת שיוט אדפטיבית אבל לא חסר שום דבר מהותי ויש לא מעט פיצ'רים שניתנים להתאמה אישית ומעשירים את האווירה.

• תוכן חדש...