Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר בטויוטה יאריס רובוטית 2010 עם 150 אלף קילומטרים בעת נסיעה ברגע שמסובבים את ההגה ימינה(קורה רק בעת סיבוב ימינה ולא שמאלה וגם לא נשמע רעש בהחזרת ההגה) יש רעש של מכת מתכת מאיזור הגלגל בצד שמאל בעת סיבוב ההגה.

נשמעת מכה אחת שמפסיקה והצליל מתחזק ככל שהמהירות עולה.

בעת עמידה לא נשמע כלל רעש.

ממה לדעתכם יכול להיווצר הרעש?

פורסם

צירפתי צילום של הרעש שומעים את זה בערך בשנייה הראשונה.

https://drive.google.com/file/d/1r2s8_Bo5EyCFB1qeV9VIZaa25ZHGNvWk/view?usp=sharing

בנוסף במוסך בדקו את המצב של הצירייה אמרו שיה תקינה ואמרו ששתי המוטות המייצבים גמורים שניהם כרגע הוחלפו ועדיין יש רעש.

למישהו יש רעיון או כיוון?

במוסך א חושבים שזה בא מהכרית בולם

ובמוסך ב חושבים שזה בכלל תפוח משולש שמאל

פורסם

אם זה חוזר על עצמו בכל סיבוב ימינה ומיתגבר ככל שהמהירות עולה אז צריך להתעקש ולהיות סבלני ומקור הרעש יימצא. נסה גם תוך כדי הפעלת לחץ על אותה פינה שמאלית לסובב את ההגה ימינה כלומר להיעזר במישהו. פשוט גש למישהו שיש לו סבלנות לחפש ולא להחליף סתם חלקים.

פורסם
מאיפה לדעתך עוד זה יכול לנבוע?

עד שלא בודקים פיזית הכל יהיה בגדר ניחושים אז הדבר היחיד שאני יכול להציע זה רק שתקפוץ אם תרצה וניבדוק ביחד ונאתר את מקור הרעש. לפעמים צריך לא מעט סבלנות כדי לאתר מקור רעש מסויים שמופיע במצבים דינמיים שקשה לאתר סתם כך ולכן צריך להרים את הרכב ולבדוק הכל לאט לאט. לא תמיד יש למוסך את הסבלנות הזו ואז לך זה עולה בכיס בהחלפה של כל מיני חלקים שלא לצורך. לפני תקופה לא קצרה הגיע אליי בחור עם חריקות בהזזת ההגה שמופיעות רק לאחר כחצי שעה מינימום נסיעה וגם אז לא מחייב. רצו להחליף לו את כל מערכת ההיגוי בכיה אלפי שקלים. יצאנו לסיבוב ארוך ורק אז הרעשים הופיעו...הוחלפו תפוחי הגה אחר כבוד...הבחור כמעט בכה מהתרגשות ששם זה ניגמר...אז יש מצבים שהסבלנות משחקת תפקיד...ולמזלי שיש לי את הסבלנות הזו.

פורסם
תנסה ללחוץ בעמידה על הפינב השמאלית קידמית מיספר פעמים תראה אם הרעש מופיע.

מה זה אמור להראות? אינדיקציה למה זה? (סתם מתעניין)

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

בעיה בבולם כי מה שקורה אתה מפעיל עליו לחץ ובודק אם הוא מרעיש.

מאור ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית והתיבה שלך מלאה אז זה לא נותן תוכל להגיד לי איך אני יכול ליצור איתך קשר?

פורסם
בעיה בבולם כי מה שקורה אתה מפעיל עליו לחץ ובודק אם הוא מרעיש.

מאור ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית והתיבה שלך מלאה אז זה לא נותן תוכל להגיד לי איך אני יכול ליצור איתך קשר?

פיניתי..סליחה.

• תוכן חדש...