Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכוון לקנות פיקאסו 2014 ואחרי בדיקה במוסך מתמחה נאמר לי שככל הנראה בגלל אכילת שמן ומחלה ידועה בפיקאסו יש צורך להחליף גומיות/אטמים לשסתומים.

שאלותיי

1. האם יש משהו שכדאי לעשות ״על הדרך״ מאחר והתיקון יחסית מורכב ? (טיימינג ומכסה שסתומים נעשה לפני חצי שנה)

2. למה הטיפול כ״כ יקר ? ( 3000 ש״ח) ?

3. האם יש מקום שכדאי לקנות גומיות מקוריות במחיר זול יותר ? (יש לי כתובת באירופה אם זה מוזיל)

תודה לעונים !

פורסם

עפי נסיון גומיות שסתומים לא תמיד פותרים בעיות עישון ויש צורך גם בהחלפת טבעות לבוכנות.לגבי המחיר זה תלוי אם המוסכניק מפרק ראש מנוע ושולח למשפץ או מחליף בעצמו.

פורסם

הבנתי שזה מחלה ידועה במנוע של פיקאסו. המחיר המדובר זה ללא פירוק ראש מנוע אלא מחליף בעצמו

פורסם

אני הייתי פונה לאחד ממוסכי מומחי פיגו כמו גבע,אורן,או דומים,יש מנועים שעם כלי יחודי לא צריך לפרק ראש בשביל להחליף גומיות שסתומים,ואולי הבעיה בכלל לא הגומיות,אתה צריך מוסך שיש לו הרבה נסיון עם הרכבים של PSA.

פורסם

אני לא בטוח שבמחיר כזה לא עדיף כבר להוריד ראש מנוע ולעשות על הדרך ניקוי פיח.

ידוע שיש שיטה יעודית לנקות פיח בלי להוריד ראש מנוע אבל גם העלות שלה בסביבות 2000 ש"ח.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אני לא בטוח שבמחיר כזה לא עדיף כבר להוריד ראש מנוע ולעשות על הדרך ניקוי פיח.

ידוע שיש שיטה יעודית לנקות פיח בלי להוריד ראש מנוע אבל גם העלות שלה בסביבות 2000 ש"ח.

יותר בכיוון של 3000 ש"ח על ניקוי אצל המוסכים המומלצים פה

פורסם

להחלפת גומיות שסתומים יש כלי ייעודי.

אני אישית יודע שיש את הכלי הזה במוסך גבע. ממליץ לך לנסות להתקשר ולברר מחיר תיקון של החלפת גומיות שסתומים בלבד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
להחלפת גומיות שסתומים יש כלי ייעודי.

אני אישית יודע שיש את הכלי הזה במוסך גבע. ממליץ לך לנסות להתקשר ולברר מחיר תיקון של החלפת גומיות שסתומים בלבד.

אלעד

כפי שאמרתי, פניתי. המחיר זה 3000 לכן שאלתי למה זה ככ יקר ...

פורסם

מקצועיות עולה כסף.

זה התשובה הכי טובה שתקבל.

אני מאמין שעבודה כזאת לא נותנים למוסכניק שרק יודע לעשות החלפות שמן אלא למוסכניק בכיר במוסך,בנוסף תוסיף שעות עבודה.

פורסם
מקצועיות עולה כסף.

זה התשובה הכי טובה שתקבל.

אני מאמין שעבודה כזאת לא נותנים למוסכניק שרק יודע לעשות החלפות שמן אלא למוסכניק בכיר במוסך,בנוסף תוסיף שעות עבודה.

כנראה שזאת התשובה...

לכן אני מנסה להבין האם ההחלפה מורכבת

פורסם

ההחלפה מורכבת.

מצריכה רכישה של כלי ייעודי של היצרן (במקרה אני יודע כמה קשה להשיג אותו).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...