Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון Swift 2007 GLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,פתחתי פה פוסט לפני שבועיים בקשר ליעוץ לרכב ראשון נהג חדש כמובן ללא ניסיון

לבסוף הגעתי לסוויפט

מחר אני הולך לראות את האוטו כולל בדיקה אצל מישהו שאני מכיר האוטו יד 2 קמ 145 והמחיר הוא 19 אלף

מה אתם אומרים?

התלבטתי בינו לבין המיקרה אבל אהבתי את העיצוב של הסוויפט יותר וראיתי שהיא גם חסכונית

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

הרכב די אמין ופשוט לטיפול, אבל המחיר נשמע קצת יקר.

בכל מקרה אם אין לך הבנה ברכב, קח למוסך מתמחה שיבדוק וימצא את כל הליקויים (משולשים ציריות בולמים תושבות וכו').

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
הרכב די אמין ופשוט לטיפול, אבל המחיר נשמע קצת יקר.

בכל מקרה אם אין לך הבנה ברכב, קח למוסך מתמחה שיבדוק וימצא את כל הליקויים (משולשים ציריות בולמים תושבות וכו').

ויתרתי על הרכב הזה אחרי שחבר של אבא שלי שעובד במכון בדק, לא הבנתי איך יקר? זה מחיר מתחת למחירון בכמה אלפים.

בכל מקרה עוד בלי קשר לרכב הספציפי שבפוסט

מה אתם אומרים על הרכב הזה בשבילי בתור רכב ראשון? חשוב לי שיראה טוב (לא סיריון) ושיהיה חסכוני

פורסם

נשמע לי מיותר לשלם 20,000 ש"ח על רכב בן 11.

הסוויפט במקור רכב נהדר אבל בלאי של 11 שנה זה משהו שאי אפשר להתחמק ממנו.

מה הצרכים שלך והאם חובה אוטומט?

פורסם
נשמע לי מיותר לשלם 20,000 ש"ח על רכב בן 11.

הסוויפט במקור רכב נהדר אבל בלאי של 11 שנה זה משהו שאי אפשר להתחמק ממנו.

מה הצרכים שלך והאם חובה אוטומט?

אני לא יודע אם אתה זוכר אותי,הגבת לי על פוסט לפני שבועיים בערך על המיקרה..בכל מקרה הגעתי ל2 מועמדות המיקרה והסוויפט עם עדיפות לסוויפט.

ראיתי שהרכב הזה מאוד פופולרי במיוחד בשנים 2007 2008 ויש סיבה שהירידת ערך שלו היא מהנמוכות שיש כנראה.

הצרכים שלי הם כרגע נסיעות קצרות מדי פעם לצאת מהעיר.

• תוכן חדש...