Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איך מתקינים רדיו דיסק נורמלי במאזדה 3 ?

1) מכונית ליסינג, ורצוי לפרק אותה כמה שפחות.

2) למאזדה (דלק מוטורס) אין פתרון לזה.

3) עברתי על מלא כתבות באינרנט ולאף אחד אין פתרון טוב.

בתודה מראש.

פורסם

באמת בעיה.

מכיון שהרדיודיסק בא קומפלט עם הרכב, חבל לחבל שמה בכל הדשבורד.

לי יש אותה בעיה, יש לנו טויוטה קורולה 2003, וגם היא באה עם רדיודיסק קומפלט.

אני עוד לא מצאתי פיתרון לבעיה אבל אני בטוח שכשאתה תמצא - גם אני אמצא. :)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לרוב המכוניות החדשות יש את הבעיה הזו..

אם אתה מתעקש להתקין רדיו דיסק רגיל, האפשורויות שאני ראיתי הן התקנה בתא הכפפות או מתחת למושב הנהג!!

אני הייתי ממליץ להשאר עם הרדיודיסק המקורי שבא עם האוטו. אם ברצונך לחבר מגבר תוכל להשתמש במנחת מיוחד או לקנות מגבר עם כניסות האיי פוט!!

פורסם

לבחור עם הטויוטה, אתה יכול לקנות מהחברה פלסטיק מוכן, אין טעם להשקיע במאמצים על הבניה...

קח בחשבון, מתבטל המחשב הזה של הק"מ, והכפתורי הגה.

האדון עם המאזדה, תאלץ להזמין מחו"ל בניה כזו, או לבנות לבד.

אם אינני טועה, הדבר יבטל את האחריות יצרן של דלק מוטורס, וככה גם התקנת מכשיר בתא כפפות או מתחת לכסא, בגלל "שינוי מערכת החשמל ברכב שלא ע"י גורם מוסמך"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לבחור עם המזדה 3

אם הרכב הוא 2004 ומעלה ישנו מתאם מוכן ואין צורך בבניות כמו כן לבחור עם הטויטה.....

אם הוא 2003 ומטה אז ..בניה נעימה כי אין אופציה אחרת..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יחסית לפורום הכי מוביל בארץ, יש כאן לא מעט שאין להם מושג מה הם מקלידים.....

לפותח הת'רד:

1. נסכם את זה בצורה כזאתי שאם אין לך כוונה להשקיע אפילו במעט בשידרוג הרמקולים במאזדה 3, ופרט על הוספת סאב ומן הסתם גם הכנסה של מגברים לרכב, אין לך שום טעם להיכנס לפרוצדורה של התקנת רדיו-דיסק חיצוני במקום המערכת המקורית.

2. אין דבר כזה "רצוי לפרק כמה שפחות" בטח ובטח שלא במכוניות מהסוג הזה - את המאזדה שלי תפרתי עשרות פעמים ומכול הכיוונים, הרכבים האלו מבפנים הם כמו לגו - כל פלסטיק קשור בפלסטיק שלצידו, קח זאת בחשבון, למרות שאם אתה עושה עבודה טובה, ואתה יודע מה אתה עושה, אין שום סיבה שכול חלק לא יחזור למקומו בשלום.

3. לדלק מוטורס ברור שלא יהיה פתרון - אצליהם זה הראש הכי קטן בעולם.

4. חיפשת ברשת, אבל כנראה לא במקומות הנכונים - אני הבחור שעשה את העבודה בפ"ת אצל סאונדסטורם, ובכול פעם שיוצא לי לדבר על זה, הם מקבלים ממני רק מילים טובות ושבחים.

אני מבין הבודדים בארץ עם השידרוג הנ"ל במאזדה 3, אם לא היחיד.

בתמונה שפורסמה פה באחד הקישורים שנתנו לך כאן (תמונה שפירסמתי בפורום שלי) זה תמונה שלקוחה ממש באותו היום של ההתקנה ועדיין עם הרדיו-דיסק הישן שהיה לי (JVC SHX 751) שלאחר חודש הוחלף ל 9855.

גם הזכירו פה שההתקנה עלתה לי 1000 ש"ח ונארכה מהשעה 10:00 בבוקר עד השעה 19:00 בערב, שאני בכלל ירושלמי, אבל נסעתי עד אליו כי רק הוא עושה את מה שרציתי שיעשה, וחדי העין מביניכם יבינו מהתמונה על מה אני מדבר.

ומי שלא מבין על מה אני מדבר, אז אני מדבר על תצוגת המסך המקורית של המערכת הישנה שנשארה עומדת ועובדת במקומה, שבין היתר גם נותנת את החיווי של המזגן ואת השעון.

החבר'ה של סאונדסטורם במשך יותר מ 6 שעות ישבו על הלחמות וחיבורים לאחר שפירקו לגורמים את המערכת המקורית.

בכול מקרה, את המתאם שיש לי ברכב (מה שמופיע בתמונה) הזמנתי מארה"ב.

לבחור ORSE שמפחד על איבוד האחריות של היצרן: לא היה ולא יהיה נכון.

סתם לדוגמא, אם באמצע נסיעה מתפוצץ לי המצבר ברכב, או נשרף לי האלטרנטור, או שכול הפיוזים ברכב נשרפים באותה שניה - היצרן לא ישלול ממני את האחריות כל עוד הוא לא יוכיח שהתקלה ברכב שלי נגרמה כתוצאה מהתעסקות של גורם זר, כזה או אחר, מורשה או לא מורשה, במערכות הרכב. נקודה.

ההורים שלי במשך 15 שנים ארוכות ניהלו מוסך מורשה ואני יודע בדיוק מה הזכויות ומה החובות, ואיך מתנהלים העיניינים במקרים של תקלות ואחריות.

ולבחור שמעליי SAVINGANGEL, אין מאזדה 3 מתחת ל 2003.....בשנים האלו זה מאזדה 323, ושם אין שום צורך בשום בנייה - יש מקום מוכן לרדיו-דיסק חיצוני.

להמשך שאלות, פרטים, תמונות והסברים על ההתקנה ברכב שלי או על הרכב בכלל - תרגיש חופשי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

התמונות שראית מקודם נלקחו מהאתר של soundstorm.co.il זאת עבודה מאוד מקצועית ברמה מאוד גבוהה והעלות שלה בהתאם.

אתה יכול להכנס לאתר שלו - בעלי החברה הוא שמעון (סימיון ליתר דיוק) ואתה תוכל בהחלט לעשות את זה אצלו - אבל אם אתה לא מתכוון להשקיע בדברים אחרים - חבל על הכסף באיזשהו מקום ובייחוד כשזה רכב מליסינג ומחר יכולים לאמר לך להחזיר אותו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התמונות של הטויוטה אכן מהאתר של סאונדסטורם - התמונה מהת'רד הזה שניתן פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96299

זו תמונה מהרכב שלי שאני צילמתי ופירסמתי אך ורק בפורום שלי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ל MAZDA(3)MAN שטרח וכתב כל כך הרבה :-) אז גם אני אפרט.

הדגש שלי היה לא בזה שאני לא רוצה להשקיע כי אין לי שום בעיה אלא דווקא בזה שאני לא יכול !

כתבתי שזה רכב ליסינג/אויס/חברה ! - יאני לא שלי ! אני אומנם נוהג בו אבל הוא לא שלי.

ולכן לא שאני לא רוצה לפרק ולהחליף חלקים, להיפך הייתי שמח לעשות את זה כי אני חובב אלקטרוניקה מילדות ואת הרכב הקודם שלי שהיה שלי פרטי פרקתי והרכבתי בעצמי לא פעם. אבל הבעיה כאן היא שאני פשוט לא יכול לעשות את זה בגלל הפנל הדפוק ועוד גורמים.

את הרעיון של להחליף את הפנל ראיתי כבר מזמן אבל אז צריך "לפרק" את הרכב ואני לא יכול - ליסינג, והתצוגה לא עובדת וצריך הלחמה שאותה אני יכול לעשות גם לבד ללא שום מתקין אבל אני לא יכול !

לכן השבוע ירדתי מהרעיון ומכרתי את הרדיו דיסק והרמקולים, אגב איפה בדיוק אתה מציעה להתקין רמקולים יותר איכותיים ?! בדלתות מאחורה - נו באמת ! או אולי בדש בוארד האחורי :-)

עכשיו אני מחפש פתרונות יותר אלגנטים כמו לקנות IPOD ולחבר אותו למערכת.

ראיתי שאפשר להלחים קבלים למערכת שיעבדו כמו LINE IN:

http://www.whatsmyip.org/ipodrx8/

אבל אני לא יכול.

ואז ראיתי ואת ההתקן הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mazda3-iPod-link-to-Factory-Stereo-Mazda-3-Axela-NANO_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43948QQitemZ8025034802QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

שמתחבר לכניסה של המחליף דיסקים ברדיו דיסק הרגיל של מאזדה. אני רוצה לדעת אם מישהו רכש את זה ומה ההתרשמות, ואם יש מוצרים דומים. כי המוצר הזה ניראה לי לא אמין במיוחד, תוצרת איזה מחסן בסין ! אני גם יכול לעשות אחד כזה אם יספקו לי את המפרט הטכני של המערכת במאזדה.

בתודה מראש.

אגב אם הייתי עכשיו קונה רכב ולא מקבל מהעבודה אז בטוח לא מאזדה :-)

פורסם

יש עוד פתרון - משדר FM שמתחבר לשקע המצת -

המשדר מתחבר לשקע המצת ומשדר את מה שנכנס אליו מכניסת הline-in לתדר רדיו מסוים בתחום שהמקלט ברכב יכול לקלוט - ואומרים שזה מאוד איכותי ועובד טוב - יש כאלה גם שמיועדים לדי וי די לרכבים - הם הכי איכותיים רק אתה צריך לדאוג לכבל מתאים מנגן הMP3 לכניסות הRCA של המכשיר וזה ממש לא בעיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה, אבל בדקתי גם את הנושא של ה FM לעומק.

נכון יש הרבה אבל יש 2 טובים:

1) http://www.griffintechnology.com/products/roadtrip/index.php

2) http://www.dension.com/icelink_fm.htm

אבל יש איתם בעיה גדולה.

האוזן האנושית מסוגלת לשמוע בתדרים 20 HZ עד 20 KHZ

ואילו גלי FM זה מקסימום 15 KHZ

כמו שניתן לראות גם במפרטים הטכנים:

http://www.griffintechnology.com/downloads/pdf/manuals/roadtrip_web_manual.pdf

http://www.yeda.co.il/icelink/Images/ice-Link_FM_Install_Guide_v1.01d.pdf

לכן אתה מאבד הרבה מהאיכות

פורסם

המממממםםם - זאת אכן בעיה ושיעורי בית אני רואה שהכנת יותר טוב ממני

זה לא משאיר לך הרבה ברירות... לדעתי תנסה את המתאם הזה לIPOD

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...