Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

בשעה טובה הצלחתי להיפטר מהקקטוס וכעת אני מחפש לעבור לרכב אוטומט.

++נתחיל באנקדוטה : עד לפני כמה דקות די הייתי נעול על סקודה (ראפיד/ ספייסבק /אוקטביה.. מהסיבה הברורה של חווית נסיעה שאין שנייה לה, מדבר מניסיון עם פולו Tsi במשך שנתיים לפני שנעקצתי מהקקטוס).כי הייתי סמוך ובטוח שהסאגה המטופשת עם הDSG שמתקלקל אחרי 7000 ק"מ נפתרה מזמן אז התחלתי לעיין פה בשרשורים רלוונטים ונדהמתי לגלות שלא כך הדבר. בזמנו עם הפולו סבלתי מהרעשים וחייתי בחרדה לגבי הגיר וממש לא באלי לחזור לסרט הזה שוב.++

אז מה כן בא לי? אז ככה. הייתי שמח להמלצה מבוססת ניסיון וידע מקצועי לרכב חסכוני בדלק ובטיפולים, חזק בביצועים, אמין, משנתון גבוה וק"מ נמוך עד 70 אלף ק"מ. בתקציב של עד 80 אלף ש"ח.

חשוב לי גם שיהיה רכב שאם וכאשר ארצה למכור אותו לא אתקל שוב בתשובה -" מצטער אנחנו לא עושים טריידאין על XXX" כמו שקיבלתי שניגשתי לסוחרים להחליף את הקקטוס.כלומר סחיר.

יונדאי לא בא לי בכלל, חווית נסיעה מזעזעת. קונצרן צ'מפיון כאמור- מחוץ לתמונה לצערי.

שוקל אולי קיה, סוזוקי בלנו או אולי לרדת בשנתון ל2014 ולזרום עם קורולה המשעממת.

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קרה לך עם הקקטוס? חשבתי שהם טובים. אם אתה רוצה אמינות מעל הכל,, קח אסייתי, תנסה לראות קיה סיד, רכב טוב נמכר במאה אלף שקל באפס ק"מ, יתן לך אחריות ל3 שנים, וחוויית נסיעה עדיפה על שאר האסייתיות .

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אם פסלת יונדאי, אין טעם שתשקול קיה, מדובר לרוב בהבדלים קלים בעיצוב ובכיול ולא הרבה מעבר. מכלולים משותפים.

תשקול סוזוקי קרוסאובר.

פורסם

אפשר לדעת, מה הסיבות בגללן "הצלחת להפטר מקקטוס " בכל מחיר ?( מבחינתי פניה לסוחרים זה בכל מחיר ).

אני לא חושב שקיה סיד יהיה רכב סחיר אחרי כל המבצעים 0 קילומטרים מליסינג וריבוי רכבי ליסינג שצפויים להפלט בקרוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקקטוס הייתה ידנית. רעידות מטרידות של הגיר קלאץ קשה וחולשה כללית. מנוע טורדני של 3 צילנדרים שהיה חמוד בהתחלה ובהשך הפך למאוס.

פרסמתי אותה למכירה ב5 אלף מתח למחירון כ3 חודדשים בלי אף פניה. מכרתי אותה ב10 מתחת למחירון אחרי כמעט 8 חודשים לפונה הראשון.

הגעתי איתה לסוחרים לעשות טרייד אין. המנומסים נתנו לי עליה חצי מחיר והפחות מנומסים אמרו לי חמוד זה לא אתה זה אנחנו אז קח את הרכב וסע.

רכב בלתי מכיר בעליל שנת 2015 עם כולה 65 אלף ק"מ על הכביש בבדיקה לפני קניה התגלה שמרוב הרעידות נקרעו הגומיות של התושבת מנוע. אני נובע רגוע ומטפל ברכב כמו שעון.

מכאן ההגדרה של נפטרתי.

לעניינינו, אשמח לעוד הצעות.

פורסם
אם פסלת יונדאי, אין טעם שתשקול קיה, מדובר לרוב בהבדלים קלים בעיצוב ובכיול ולא הרבה מעבר. מכלולים משותפים.

תשקול סוזוקי קרוסאובר.

מבין ולא יודע להסביר את זה אבל יונדאי מרגיש לי כמו לנסוע בקוסה מפח ואילו קיה דווקא מרגיש לי יותר יציב וגרמני.

פורסם

אי אפשר לקבלת את הכול באותה הרמה: רכב חזק, סחיר, חסכוני, אמין.

אני מניח מההודעה שלך שאתה מחפש עכשיו גם אוטומטי.

בסוזוקי באלנו אין שום דבר איכותי - רכב תת משפחתי ועם בטיחות לא גובה. אני לא בטוח שגם יהיה סחיר בעתיד.

אבל קרוסאובר משומש (2014 בתקציב) או קורולה או סיוויק ייתנו לך חלק מהדרישות.

אין להם פלפל שיש ברכבים עם מנועי TSI, אבל אין גם תקלות DSG.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אי אפשר לקבלת את הכול באותה הרמה: רכב חזק, סחיר, חסכוני, אמין.

אני מניח מההודעה שלך שאתה מחפש עכשיו גם אוטומטי.

בסוזוקי באלנו אין שום דבר איכותי - רכב תת משפחתי ועם בטיחות לא גובה. אני לא בטוח שגם יהיה סחיר בעתיד.

אבל קרוסאובר משומש (2014 בתקציב) או קורולה או סיוויק ייתנו לך חלק מהדרישות.

אין להם פלפל שיש ברכבים עם מנועי TSI, אבל אין גם תקלות DSG.

קרוסאובר אתה מתכוון לסוזוקי ?

מה עם סובארו?

פורסם (נערך)

כן, הכוונה לסוזוקי קרוסאובר.

סובארו 1.6 זה רכב חלש.

כבר עדיף מיצובישי אאוטבק 1.8 על סובארו. אגב, המחירים למיצובישי די נמוכים. גם אימפרזה וגם מיצובישי לא זוכים לביקוש גבוה, לידיעתך.

מה שמשותף לקורולה, קרוסאובר למיצובישי לנסר אאוטבק זה גיר רציף. קצת פוגע בביצועים לטובת צריכת הדלק.

קורולה 2014 או 2015 ( האחרונה מליסינג ) בתקציב שלך - ייתנו את הסחירות הרצוייה, במיוחד GLI מידיים פרטיות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

קורולה ו/או סיוויק הן אופציות לא רעות לדרישות והייתי מוסיף גם יאריס. בסחירות הן כנראה בסדר, גם באמינות, בכח וחיסכון - נו, אי אפשר הכל בחיים (היאריס 1.3 קצת יותר חסכונית אבל גם יותר חלשה).

באופן כללי, טעית טעות מאוד בסיסית במכירה של הקקטוס - התייחסת למחירון. זה בסה"כ מספר, מי שרוצה למכור צריך לתמחר במחיר השוק, לא במחירון. לפעמים הם זהים, לפעמים לא. במקרה הזה הם לא היו זהים, ולקח לך די הרבה זמן להבין את זה.

מעבר לזה - בסה"כ קיבלת מה שקנית - מנוע אטמ' לא חזק במיוחד עם 3 צילינדרים וגיר ידני. מה ציפית לקבל?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סובארו תעצבן אותך גם, גיר רציף מעצבן וביצועים של רכב גולף. הייתי נמנע מלהמליץ על רכבים יפנית דרג ב כמו מיצובישי וסוזוקי, הם מרגישים ונוסעים כמו רכב מלפני עשר שנים, קיה במאה אלף, תתן לך שקט נפשי, איכות וחוויות נהיגה, רק את עצמך לסוכנות ותראה לבד. נכון שזה לא פולקסווגן, אבל אתה מקבל רכב חדש במאה. בלי להתפלל לאלוהי הגיר ובלי טובות.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

ואם אתה מוכן לוותר קצת בצריכת דלק לטובת קצת יותר ביצועים, בלי להתפשר על אמינות או סחירות, מאזדה 3 מנוע 2000 סמ"ק, עדיף האצ'בק.

פורסם

באופן כללי, טעית טעות מאוד בסיסית במכירה של הקקטוס - התייחסת למחירון. זה בסה"כ מספר, מי שרוצה למכור צריך לתמחר במחיר השוק, לא במחירון. לפעמים הם זהים, לפעמים לא. במקרה הזה הם לא היו זהים, ולקח לך די הרבה זמן להבין את זה.

מעבר לזה - בסה"כ קיבלת מה שקנית - מנוע אטמ' לא חזק במיוחד עם 3 צילינדרים וגיר ידני. מה ציפית לקבל?

ההתייחסות למחירון הייתה בגלל שהמחירון מתייחס לרוב למחיר הקניה של המוכר. הכוונה היא שדעיכת הערך היתה אקספוננציאלית

לגבי הציפיות- ציפיתי מרכבכמעט חדש לא לרעוד רוב הזמן ברמה שהוא מט לנפול ולהתפרק. כנראה שאני לא בנוי ל3 צילינדרים ידני.

• תוכן חדש...