Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרעידות התגברו עם הזמן? זה מה שבאמת מפחיד אותי עם מנוע עם מספר אי זוגי של צילינדרים

Sent from my MI 5 using Tapatalk

לא יודע אם הרעידות התגברו אבל התגלה נזק לתושבת בבדיק שלפני המכירה.

פורסם
ההתייחסות למחירון הייתה בגלל שהמחירון מתייחס לרוב למחיר הקניה של המוכר. הכוונה היא שדעיכת הערך היתה אקספוננציאלית

זו באופן מצער בעיה די גורפת לרוב הצרפתיות החדשות. אחרי 3-4 שנים רוב הערך כבר ירד, וכל העסק הזה מתאזן. אם היית יורד קצת יותר במחיר בהתחלה יכול להיות שהיית מוכר הרבה יותר מהר, ובהרבה יותר כסף.

לגבי הציפיות- ציפיתי מרכבכמעט חדש לא לרעוד רוב הזמן ברמה שהוא מט לנפול ולהתפרק. כנראה שאני לא בנוי ל3 צילינדרים ידני.

אני בוודאי לא יודע כמה רעדה הקקטוס שללך, אז קשה לחוות דעה. היתה לי חוויה דומה עם i10.

הייתי מוסיף לרשימת הדגמים גם מאזדה 2. קצת פחות חסכונית, אבל עדיין עונה בצורה די סבירה על רוב הפרמטרים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רצית רכב סחיר, לא? אופל, ניסאן, פורד ( רכבים משפחתיים ) ייתנו לך את אותה התוצאה כמו קקטוס במכירה.

חסכון בדלק + סחירות על חשבון הביצועים - הונדה ג'אז.

תצטרך להחליט על מה מוותרים בסופו של דבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה עם...

ניסאן ?

פורד?

אופל?

רצית רכב סחיר, לא? פוקוס (מ-2016 או חדשה יותר) תענה על כל מה שאתה מבקש (פרט לחיסכון) בצורה נפלאה, אבל כל קשר בינה לבין סחירות מקרי בהחלט. והמנוע שלה חדש, אז אי אפשר לדעת כמה הוא אמין. בינתיים הוא בסדר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מאזדה 3 מנוע 1500 רצוי האצ'בק (יפה יותר ולא צויין תא מטען גדול כדרישה) היא המתאימה לך ביותר.

יש היצע די גדול אז לא קשה למצוא אחת במצב טוב.

אוריס היברידית (לא יודע אם בתקציב) תהיה גם אופציה טובה. אבל משעממת מאוד (לטוב ולרע).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מאזדה 3 מנוע 1500 רצוי האצ'בק (יפה יותר ולא צויין תא מטען גדול כדרישה) היא המתאימה לך ביותר.

יש היצע די גדול אז לא קשה למצוא אחת במצב טוב.

אוריס היברידית (לא יודע אם בתקציב) תהיה גם אופציה טובה. אבל משעממת מאוד (לטוב ולרע).

המאזדה זוללת דלק. הלא כן?

פורסם

כמה הרכב צפוי לנסוע בשנה?

אולי החסכון של 200₪ בחודש על דלק לא שווה התפשרות על דברים אחרים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמה הרכב צפוי לנסוע בשנה?

אולי החסכון של 200₪ בחודש על דלק לא שווה התפשרות על דברים אחרים.

200 ש"ח בחודש זה סכום די משמעותי. אני נוסע בערך 22 אלף בשנה.

ברור שאם חסכון בדלק יגיע על חשבון תיקונים מרובים אז מה עשינו בזה..

לגבי עניין הסחירות אני חושב שאולי אם הייתי יודע לחפש לקנות בזול רכב לא סחיר כלומר לדעת איזה רכב הוא לא סחיר רק מתוקף המוניטין ולא מתוקף היותו רכב זללן ולא אמין ... אזי לא היה מפריע לי למכור אותו גם בזול, העיקר שדילגתי על התרסקות הערך הראשונית.

משום מה אני עדיין שוקל להתעניין בסקודה ראפיד. למרות שהגיר דורש תשומת לב שאין לי לתת.

פורסם

אתה נוסע לא מעט, הייתי שם דגש על הונדה ג'אז, שהיא מאד חסכונית, סחירה ואמינה. ראפיד זה ללכת עם הלב ( הנאה מנהיגה ) - לא סחירות, פחות חסכוני ובסבירות גבוהה לא יהיה אמין כמו רכב יפני.

פורסם

אם 200 שקל בחודש על דלק זה המון, בדוק מחירי ביטוח של סקודה לפני שאתה מחליט לקנות אחת.

נשארנו עם אוריס היברידית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

האמת, יש בלוח יד 2 איזו שתי ויטארות 2015 של סוזוקי שמבקשים עליהם קצת מעל 80 אלף שקלים. לא רעיון רע בכלל. מעבר לזה אני מתקשה למצוא ג'יפון אמין, סחיר ויחסית חסכוני בתקציב הזה ומשנתון מתקדם.

פורסם
האמת, יש בלוח יד 2 איזו שתי ויטארות 2015 של סוזוקי שמבקשים עליהם קצת מעל 80 אלף שקלים. לא רעיון רע בכלל. מעבר לזה אני מתקשה למצוא ג'יפון אמין, סחיר ויחסית חסכוני בתקציב הזה ומשנתון מתקדם.

אה לא חייב ג'יפון. אולי עדיף שלא אם זה אומר ביטוח וטסט יותר יקרים.

נראה לי שאני מתכנס להתלבטות בין סוזוקי בלנו, מאזדה 3 האצ'בק/ 2 סדאן, קיה כלשהי- אולי אפילו הסול..(?) לבין רכב לא סחיר בעליל אבל אמין אם יש חיה כזו שאמצא ממש בזול. טוב בעצם אני בכלל לא מכונס. התפזרתי שוב :shock:

• תוכן חדש...