Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גיסי מחפש רכב עם ספסל אחורי רחב.

היום יש לו מונדאו 2012, והקומבינציה הזאת לא נכנסת לו ברכב, אלא אם זה ממש לחוץ והדלת בקושי נסגרת.

הוא מחפש רכב שיהיה קצת מרווח יותר.

ראינו היום שברולט אורלנדו, ולא התרשמתי שהרכב יותר רחב מ I30 2016 שלי בחלקו האחורי.

מה שכן יש לו מקום לעוד 2 כסאות.

איזה רכבים רחבים יש עד 65K?

מעדיפים יפני וכמה שיותר "חסכוני" (1:10).

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)

יש שרשורים רבים על זה . שיחפש סובארו B4 או סיטרואן פיקאסו קצר או שיעלה קבוצה למיקרוואן 7 מקומות כגון פורד smax . שם ירגיש כמעט בבית. טיוטה וורסו קצת יותר צפופה.

לצערו המונדיאו לא יותר רחבה מיונדאי i30 .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מוזר שבמונדיאו לא נכנסים 2 כיסאות תינוק וסלקל. אצלי בניסאן נוט נכנסים בלי בעיה 2 כיסאות תינוק וסלקל.

מניח שכבר בדקתם אבל לכל מקרה - 2 נקודות בסיסיות ששווה לבדוק לפני שמחליפים רכב בגלל כיסאות:

1. אם הפעוטות בכיסא תינוק מעל 15 קילו - אפשר להעביר אותם לבוסטרים שהם משמעותית צרים יותר (ברכב הצבאי שלי עברתי לבוסטרים בגלל שלא ניתן לשים 2 כיסאות וסלקל - הילדים שלי בני 4 ו-6 שוקלים 17 ו-20 קילו).

2. במידה ומשקל הפעוטות עדיין נמוך - ניסיתם לחפש כיסאות תינוק/סלקל צרים יותר? נשמע שאם תקזזו כמה סנטימטרים בכיסאות תינוק זה יכול להסתדר.

פורסם

הבעיה שלך לא רק רוחב הספסל אלא החלוקה של השורה השניה.

במונדאו , מאזדה 6, אורלנדו, מאזדה 5 השורה הזאת מחולקת ל 2.5 מושבים. המושב האמצעי לא מתאים לשום כיסא תינוק /סלקל.

מה שיכול להתאים, זה מיניוואן - סיטרואן פיקאסו, סניק/ גרנד סניק או אפילו טויוטה וורסו. כמובן, ישנם כיסאות תינוק רחבים מאוד שלא ייכנסו לשום רכב משפחתי / מיניוואן בצירוף עם סלקל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מזדה 6 צרה כמו מזדה 3 . לא יעזור לכם. מיקרו וואן בדרך כלל יצליח להכיל גם כסאות רחבים כי ניתן לדחוף את הכסא באמצעי קדימה ואת השניים בצידיו אחורה.שם כל כסא על מסילה משלו דבר שלא אפשרי במכונית מנהלים רחבה ככל שתהיה.

הערה: בוסטרים לא פחות רחבים מכסאות בהרבה מקרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היה כאן בפורום מישהו שחיפש רכב שאפשר להכניס 3 כיסאות תינוק ענקיים ( 50 ס"מ רוחב כל אחד). דבר כזה לא נכנס לשום רכב, אולי לטויוטה סיינה/ קרייזלר גרנד וויאג'ר או שברולט טראוורס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...