Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עשיתי בדיקה במכון לפני קניה ואשמח מאוד לחוות דעת- האם סה"כ הבדיקה נראית תקינה או בעייתית וכמו כן עלות יישור קו.

מדובר בטויטה יאריס ידנית שנת 2012, 108,000 ק"מ.

מציין כי לרכב אין היסטורית טיפולים החל מ 65,000.

תודה!

IMG-20180312-WA0022.jpg

פורסם

כנראה צריך להחליף מצמד, צמיגים, טיפול.

הרכב גם עבר תאונה מקדימה ( אין פרוט מה הוחלף ), אין תיעוד הטיפולים מהשנים האחרונות ו 50 אלף קילומטרים.

אגב, ממתי התיעוד האחרון ( 65 אלף קילומטרים )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה שצריך להחליף מצמד או שזה כסתח?

כי להחליף מצמד עד כמה שאני יודע עולה בסביבות החמש אלף.

מה לגבי שאר הסעיפים?

והאם זה קריטי שאין היסטוריית טיפולים?

פורסם

מדובר על מוכר פרטי או מגרש/סוחר?

כל אחד ומה שמפריע לו, לי מאוד מפריע רכב בלי היסטוריה, לא רק של טיפולים, אלא מה נפגע ואיך תוקן לאחר התאונה.

נראה לי שהערכה שלך שהחלפת מצמד תעלה 5K למצמד ידני זה המון.

פורסם

החלפת המצמד היא כסת"ח של המכון. גם לרכב שלי זה נכתב בבדיקה, ובמוסך אמרו שהוא תקין לגמרי ועד היום (4 שנים אחר כך), אין איתו שום בעיה. יותר מדאיג זה החוסר בשמן. הרכב כנראה לא טופל כהלכה, אם בכלל, ב-50K האחרונים ולך תדע איזה נזק נגרם למנוע מהתעללות זו. הייתי עובר לרכב הבא.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...