Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשתי לא מעבירה לי את הסכין. מניחה על השיש וצריך להרים אותו. כך גם בכיוון ההפוך.

זה לפי ההלכה המרוקאית.

זה כדי שלא נדקור בטעות אנשים שאנחנו לא רוצים לדקור.

אינסטינקט מובנה. אתם יודעים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשתי לא מעבירה לי את הסכין. מניחה על השיש וצריך להרים אותו. כך גם בכיוון ההפוך.

זה לפי ההלכה המרוקאית.

לא מרוקאים וגם נוהגים כך, לא רק סכין גם מספרים וכיו"ב.

העיקר שישמר שלום בית 8)

פורסם (נערך)
לחלופין, רילוקיישן למקום שפוי.

מוסלמים יש היום בכל מקום, ולא הם ולא הדת שלהם לא הולכים לשום מקום. ככה זה כשאתה הדת השניה בגודלה בעולם, יו קנואו.

מה לעשות, צריך ללמוד לחיות ביחד. כל התאופוביה הזו (לרבות אסלאמופוביה) לא מקדמת אותנו לשום מקום.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זה כדי שלא נדקור בטעות אנשים שאנחנו לא רוצים לדקור.

אינסטינקט מובנה. אתם יודעים.

תספר את זה לצוותים בחדר ניתוח. הם יפסיקו לעבוד.

זה בסדר, במשפחה שלנו יש הרבה התבדחות על סכינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כי מחווה קטנה ע״מ לכבד את אמונותיו של נותן השירות שמולך זה לא שפוי.

מה לעשות, צריך ללמוד לחיות ביחד. כל התאופוביה הזו (לרבות אסלאמופוביה) לא מקדמת אותנו לשום מקום.

אשאיר לכם את הדיון על איך האסטרטגיה הזאת של סובלנות ו'מחוות קטנות' עבדו בשביל רוב אירופה המערבית. החוכמה היא כמובן לחיות במדינות שאין למוסלמים עניין בהן, להיות מוקף במזג אוויר טוב ואנשים יפים, ולהשתכר כמו בלונדון. יש כמה אופציות כאלה, ומספר חברי פורום מצאו אותן בהצלחה.

בתגובה לחן - אני שמח שראית את האור, ואחרי שלימדת את כולנו איך לנהוג, היום אתה מלמד אותנו גם איך לחיות, אבל אנא.

פורסם

^צודק. אני, בפרינציפ, גם לא מפנה את מקומי לקשישים שעולים לאוטובוס. זה מתחיל בויתורים הקטנים, לך תדע לאן זה יוביל.

פורסם (נערך)
אשאיר לכם את הדיון על איך האסטרטגיה הזאת של סובלנות ו'מחוות קטנות' עבדו בשביל רוב אירופה המערבית. החוכמה היא כמובן לחיות במדינות שאין למוסלמים עניין בהן, להיות מוקף במזג אוויר טוב ואנשים יפים, ולהשתכר כמו בלונדון. יש כמה אופציות כאלה, ומספר חברי פורום מצאו אותן בהצלחה.

בתגובה לחן - אני שמח שראית את האור, ואחרי שלימדת את כולנו איך לנהוג, היום אתה מלמד אותנו גם איך לחיות, אבל אנא.

איזה ארוחה של חוסר הגיון סידרת לנו הבוקר! מנה של מדרון חלקלק, עם תוספת של אד הומינם, טעים!

אני רואה את המקרה הזה כמשהו שנופל תחת זכותם של המאמינים המוסלמים לחופש דת, ואני לא חושב שאני אומר למאן דהו כיצד לחיות כאשר אני מצפה ממנו לכבד עקרונות מוסריים בסיסיים ואוניברסליים כמו זכויות אדם.

כמו תמיד בחיים, יש כאן פשרה בין זכויות שונות של אנשים שונים, ומאחר והפתרון מבחינת הצד השני פשוט מאוד, נכון לעניות דעתי להתפשר באופן שתואר בראש השרשור. מה הקשר בין זה לבין מצבה של אירופה המערבית - רק אתה מבין.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

התיעצתי עם חבר ערבי דתי ולהלן תשובתו:

"קישקוש מטומטם! מי שבאמת דתי מוסלמי, לא יעבוד לעולם במקום שמוכר אלכוהול או חזיר.

מי שכבר עובד בכזה מקום, הוא לא מספיק דתי בכדי שיוכל להגיד שאסור לו לגעת בזה."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו, ברור שהפתרון המועדף הוא שאנשים עם בעיות שקשורות לדתם לא יעבדו במקצוע כזה, אבל מה לעשות, קורה. אם היה מדובר במצב שגורם עוגמת נפש או טרחה יוצאת דופן ללקוח, הייתי מבין. אבל כולו הוא צריך להעביר את זה בעצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלינו בעבודה המנקות לא נוגעות בבקבוקי אלכוהול שנשארו מההאפי האואר, לא תמיד אתה יודע שאתה עומד לעבוד במקום שעלול להימצא בו אלכוהול.

פורסם

~

'אצלנו' בצבא הקווקאזים לא עשו עבודות נקיון, כביכול מטעמי מסורת עדתית. עד שהגיע מפקד חדש, ופתאום המסורת נעלמה. כאמור - הכשל הוא ניהולי, לא תרבותי/דתי/אנאערף.

מה שנקרא באמריקה we don't do windows.

• תוכן חדש...