Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון – 40k-45k לא מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש את הרכב הראשון שיהיה בבעלותי. הרכב ישמש בעיקר כדי להגיע לעבודה ובחזרה (כ-40 ק"מ ביום סה"כ לתקופה הקרובה, ופחות אח"כ) ואולי איזו נסיעה ארוכה מדי פעם.

מה שמתבקש הוא רכב מיני, אבל אני מעדיף רכב גדול יותר מטעמי בטיחות (ונוחות), ולכן הדרישות הן (לפי חשיבות יורדת):

בטיחות

צריכת דלק

אמינות ותחזוקה זולה

נוחות

מחיר (עדיף לחסוך כמובן)

פוטנציאליות שראיתי עד עכשיו מחיפוש פה בפורום: i25, סקודה אוקטביה, סוזוקי sx4, סיטרואן c4.

השאלה שמטרידה אותי כרגע האם המעבר לקטגוריה שהיא לא מיני בתקציב הזה היא פשרה גדולה מדי? או שיש דגמים שהם מספיק טובים גם בתקציב הזה?

תודה!:wink:

פורסם

מאמין שתוכל למצוא דגמים נורמלים בתקציב הזה.

ציין איזה גיר אתה מעדיף.

את הI25 הייתי מוריד, לא בטיחות , לא נוחות ובטח שלא צריכת דלק.

אוקטביה רק עם גיר ידני, האוטומט בעייתי, וגם קשיחה.

SX4 עונה על אמינות ויחסית חסכונית בהשוואה למשפחתיות מאותה תקופה.

פורסם

דילגת על קבוצת הסופר מיני כולה (כי מבחינתך הכל "מיני"?)

I20, סוויפט, מאזדה 2 , הונדה ג'אז, טויוטה יאריס , קיה ריו, קליאו, 208, פאביה - שום דבר מזה לא מתאים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מאמין שתוכל למצוא דגמים נורמלים בתקציב הזה.

ציין איזה גיר אתה מעדיף.

את הI25 הייתי מוריד, לא בטיחות , לא נוחות ובטח שלא צריכת דלק.

אוקטביה רק עם גיר ידני, האוטומט בעייתי, וגם קשיחה.

SX4 עונה על אמינות ויחסית חסכונית בהשוואה למשפחתיות מאותה תקופה.

העדפה לאוטומט.

אפקח עין על ה-sx4. תודה.

דילגת על קבוצת הסופר מיני כולה (כי מבחינתך הכל "מיני"?)

I20, סוויפט, מאזדה 2 , הונדה ג'אז, טויוטה יאריס , קיה ריו, קליאו, 208, פאביה - שום דבר מזה לא מתאים?

פסלתי נטו בגלל גודל בשלב הזה. ברור לי שגודל האוטו זה זה לא המדד הכי טוב לבטיחות, אבל כרגע אני רוצה להתמקד ברכבים היותר גדולים.

פורסם

אפשר גם ניסאן נוט, מיצובישי לנסר הדור החדש, קיה פורטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...