Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בשלבי תכנון מתקדם לטיול לחוף המערבי עם החברה, ביוני. אני הייתי שם לפני המון שנים, היא לא.

יהיו לנו 13 ימים נטו (ללא הטיסות - נהיה כמה ימים גם בחוף המזרחי - NYC ובוסטון).

התלבטתי איפה לנחות - וגאס, LA או SF, ולפי זה איך לנסוע. יש גם המון דברים לעשות כך שלא תהיה ברירה לוותר במטרה לחזור בפעם אחרת.

מכיוון שאנחנו לא רוצים לבלות חצי מהטיול בנהיגה (אפילו שזה חלק משמעותי מטיול כזה), מצאנו תוואי שיקטין את זמן הנהיגה והוא מתחיל מוגאס ונגמר ב-SF (מחישוב שלי זה בערך 400 מייל פחות מתוואי שמתחיל ב-SF ונגמר ב-SF או מתחיל ב-LA ונגמר בוגאס). המחיר הוא - להפסיד את יוסמיטי.

אגב נהיגה, נראה שהכי הגיוני לקחת איזו קונברטיבל (מניח שמוסטנג?) מאוויס. נראה שהעלות כ-800 דולר כולל 100 דולר קנס על כיוון אחד (לא רציני). מרחק נסיעה כולל כ-1600 מייל (2500 ק"מ). גוגל מאפס מדבר על 26 שעות כך שאני בונה יותר על 30+ לפני הסתובבויות.

הטיול אמור להיות שילוב של ערים וטבע, משהו כזה:

יומיים בוגאס (כולל רד רוק, הובר דאם וכמובן שאני מתעניין במסלול speedvegas) - מה עוד מומלץ?

נסיעה לפארק הלאומי zion ובילוי יום שם - שווה? משך הזמן מתאים?

נסיעה ל-bryce canyon - יום שם - שווה? משך הזמן מתאים?

נסיעה לגרנד קניון (חצי יום נסיעה, כולל עצירה ב-antelope canyon) ובילוי יום שלם שם

נסיעה ל-LA (בערך 8 שעות, חשבתי לחלק לשניים, לצאת בערב, לישון באיזה מוטל בדרך ולהמשיך בבוקר - הגיוני?)

יומיים ב-LA (כולל קצת חוף, איזה מוזיאון מעניין (גטי? מדע? מכוניות?) ובשבילי - porsche experience center - עוד משהו?)

יום וחצי נסיעה בין LA ל-SF לאורך החוף (סנטה ברברה, סנטה קרוז, פארק לאומי כלשהו עם עצי redwood, טיסת hearst, כרמל ביי דה סי, מונטריי (אקווריום?) וכדומה

יומיים וחצי ב-SF (יש המון דברים, פתוח להצעות...)

ברור לי שאת אותו הטיול אפשר לעשות גם בפי 2 זמן והרבה יותר באיזי, אבל זה מה יש... השאלה היא - האם זה מרגיש כמו אג'נדה נכונה או שאני מפספס משהו? וגם - האם יש מקום בדרך שלי שלא כתבתי ופשוט חובה לבקר בו?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכל המקומות האלה ביקרתי רק בסן פרנסיסקו - בהחלט יש מקום לבלות של איזה שלושה ימים. ואולי יותר.

אם אתה רוצה להפליג לאלקטרז אתה צריך להזמין מקום די הרבה זמן מראש. ההפלגות שעליהן עולים ספונטנית מקיפות את האי ולא עוגנות בו.

לגבי שאר האתרים - בן שלי עשה סיבוב דומה לשלך רק שהתחיל וסיים בסן פרנסיסקו והקדיש לו זמן כפול, לפי התמונות שהביא אסור לוותר על אף אחד מהגנים הלאומיים שציינת, לא בטוח אם הזמן שהקצית להם מספק. אולי יותר מאוחר אוכל להביא עצות מפי הסוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה,

כמו שאמרתי, ברור לי שהיה עדיף להקדיש כפול זמן :-o אבל זה מה יש ועם זה ננצח. נותר רק לדעת אם שווה לוותר על אחד מהם תמורת יותר זמן באחרים.

אלקטרז מעניין אבל אני לא יודע אם שווה את זה. יש לי חברים שגרים באזור שנים ולא ביקרו שם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

הנה הסוס על המקלדת:

אני עשיתי סיבוב דומה מאוד למה שאתה עושה (סגרתי מעגל מסן פרנסיסקו - ההפרש בעלות השכירות במסלול מעגלי אל מול לקיחה והחזרה במקומות שונים היה מעל 300 דולר!). הייתי שם סדר גודל של 24 ימים למסלול הבא:

סאן פרנסיסקו (2.5 ימים) -> לוס אנג'לס (4 ימים) -> סן דיאגו (2 ימים) -> וגאס (4.5 ימים) -> גרנד קניון (יומיים) -> פייג', אריזונה (אנטילופ קניון) (יומיים) -> zion (מצטער, לכתוב את זה בעברית לא יראה טוב :)) (יומיים) -> פארק לאומי סקויה (יומיים) -> יוסמיטי (יומיים) -> סאן פרנסיסקו (יום).

לדעתי אתה מנסה לדחוס טיפה יותר מידי:

1. סאן פרנסיסקו מגניבה אבל די משעממת. 2-2.5 ימים יסגרו את הפינה.

2. LA -תלוי מה אתם אוהבים לעשות, אבל אין מה לחפש שם יותר מידי.. כמה מוזיאונים מגניבים והכל אבל סך הכל לא נפלתי. לא יותר מ-2 ימים. כל זאת בעירבון מוגבל אם אתה ממש בקטע של פארקי שעשועים כי זה יש שם בשפע.

3. סאן דיאגו - העיר עצמה די משעממת אבל החופים הכי יפים בעולם. אם זה הקטע שלכם - לא לוותר.

4. לאס וגאס - היינו שני חברה צעירים, מעל 21 ככה שיכלנו לבלות באמת. מה אני אגיד לך, אין שם כלום באמת. 2 ימים זה מעל ומעבר. קצת סיור על ה-STRIP, כמה אתרים כמו שאמרת אבל סה"כ לא נפלתי. גם ה-hoover dam הוא קצת over rated לטעמי. זה ממש מגניב והכל, אבל בקו התחתון אתה עומד על הקצה יחסית, רואה את הגודל העצום, נכנס פנימה, יורד בכמה מעליות ורואה כמה גנרטורים. אם יש לכם זמן זה שווה, אבל לא לנסוע במיוחד בשביל זה.

5. גרנד קניון - שווה שווה שווה שווה. טיפ - תחסכו ים של כסף ותישנו ב-flagstaff, az. כשעה נסיעה מהכניסה הראשית לשפה הדרומית (והפופולרית יותר), והמחירים נמוכים במאות אחוזים (מוטל יעלה לכם 40-50 דולר ללילה). מדובר גם בעיר של כ-100,000 תושבים למיטב זכרוני, ככה שהיא גם לא לגמרי מתה.

5. אנטילופ קניון - באופן כללי, ממליץ *מאוד* לקחת לילה בעיירה page, az. היא נמצאת על הגבול עם utah (ושים לב שיש שעה הבדל שעון כי AZ ללא שעון קיץ, או להיפך - כבר לא זוכר). זוהי תחנת היציאה ל-antelope canyon (שנמצא ממש בשולי העיירה - וחובה לקחת סיור, בזמנו היה צריך להזמין מראש). כמו כן, לכו בשקיעה ל-horseshoe bend. זה נמצא כמה דקות נסיעה מפאתי העיר. אחרי 20 שניות בגוגל images אתה תודה לי ותבין למה אתה חייב ללכת לשם. בנוסף, הנסיעה בין הגרנד קניון ל-ZION ארוכה ומתישה - 4 שעות לפי גוגל, וזה לפני שלקחת בחשבון שזה נסיעה מדברית, משמימה ובמז"א די חם.

6. ZION NP - לא לוותר. נקודה.

7. ברייס - לא הייתי, לא יודע. אומרים שמדהים, כנראה זה הפספוס הכי גדול שלי בטיול ההוא אבל לא התכנס לנו בלו"ז.

8. sequoia NP - פארק יחסית קטן ופחות פופולארי. האטרקציה המרכזית בו זה עץ הסקויה הכי גדול בעולם, אבל הדבר המרשים באמת זה מסלול שמטפס על moro rock עם נוף מדהים על רכס ה-sierra nevada..

9. יוסמיטי - פארק מדהים, קשה לוותר. גם הדרך ממנו לסאן פרנסיסקו לא מאוד ארוכה ומאוד מאוד יפה (יורדת את רכס ההרים אל המפרץ, נוף מדהים - במיוחד בשקיעה).

אם אני במקומך, הייתי עושה המסלול של לאס וגאס (3 ימים, 2 לילות) -> גרנד קניון (לילה) -> פייג' (לילה) - ZION & BRYCE (סה"כ 2 לילות - יום לכל פארק) -> סקויה (לילה, נסיעה מאוד מאוד ארוכה, אפשר לשקול להוסיף לילה באמצע הדרך, למשל בוגאס) -> יוסמיטי (לילה) -> סאן פרנסיסקו (2 ימים). מתכנס ל-15-16 ימים אם יש לך אפשרות להאריך. אם לא, לוותר, או לחילופין לעשות מסלול יותר דומה לזה -SF -> יוסמיטי -> סקויה -> לוס אנג'לס -> לאס וגאס -> גרנד קניון -> לאס וגאס (טיסה חזרה). הסיבוב לפארקים ביוטה מאוד מאוד גדול וארוך ופשוט לא יתכנס לך בזמן שיש לך, וחבל שלא תספיק או שתהרוג את עצמך בנסיעות הארוכות. את היתר תשלים בטיול הבא שלך, שיתחיל בכלל בלאס וגאס ויגמר בדנבר אחרי שחצית את ה-rockies (זה לפחות יהיה הטיול הבא שלי כשאגיע לאזור כנראה :))

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד דבר - ודא כבר עכשיו שיש לך ויזה ו\או ESTA, כך שאם יש איזו בעיה תוכל לטפל בה מספיק זמן מראש.

תביא בחשבון שמבחינת האמריקאים אם אתה מגיע עם דרכון אירופי ועולה על הטיסה מחוץ למדינה שהנפיקה אותו אתה עלול להתקל בבעיות בכניסה. לארה"ב. וודא שאין לך איזה עז בעניין הזה. מצד שני - אם אין בעיה מיוחדת אתה יכול לעשות ויזה או ESTA בלי להכניסכתובת בארה"ב (מכניס בשדות המתאימים unknown ולקבל את האישור.

כמובן שכל האמור לא משמעותי אם אתה ממילא על הקו לארה"ב והמערכת מכירה אותך.

פורסם

המסלול מווגאס לסן פרנסיסקו דרך LA נשמע סבבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל תודה לסוס, מידע מועיל מאוד.

עלות שכירות רכב - כבר בדקתי ואוויס למשל לוקחים 100 דולר יותר על החזרה לכיוון אחד - לא נורא. האמת, גם אם היה 300 היה ככל הנראה שווה לי את החסכון בזמן הנסיעה של עוד איזה 500 מיילים.

בהמשך כתבת שאני מנסה לדחוס יותר מדי, אבל בפועל נתת זמנים דומים למה שאני נתתי - 2.5 יום ב-SF ועוד יומיים ב-LA, יומיים בוגאס.

תודה על ההמלצה על הגרנד קניון - יש דברים ספציפיים ששווה להשאר בשבילם יומיים?

שאר ההמלצות שלך על איפה לישון ליד אנטילופ - לקחתי. זה יוצא טוב באמצע הדרך בין ברייס/ציון לגרנד קניון.

פארק סקויה - רצינו ללכת אבל זה חתיכת סיבוב אז לא יודע אם יהיה זמן.

יוסמיטי - גם אני לא רציתי לוותר, אבל מעבר דרכו מוריד לנו יום וחצי שפשוט אין, וגם הבנתי שהוא מפוצץ באנשים ויכולים להיות פקקים רציניים בדרך אליו וממנו, מה גם שצריך להזמין לינה חודשים מראש. בפעם אחרת...

עוד דבר - ודא כבר עכשיו שיש לך ויזה ו\או ESTA, כך שאם יש איזו בעיה תוכל לטפל בה מספיק זמן מראש.

תביא בחשבון שמבחינת האמריקאים אם אתה מגיע עם דרכון אירופי ועולה על הטיסה מחוץ למדינה שהנפיקה אותו אתה עלול להתקל בבעיות בכניסה. לארה"ב. וודא שאין לך איזה עז בעניין הזה. מצד שני - אם אין בעיה מיוחדת אתה יכול לעשות ויזה או ESTA בלי להכניסכתובת בארה"ב (מכניס בשדות המתאימים unknown ולקבל את האישור.

כמובן שכל האמור לא משמעותי אם אתה ממילא על הקו לארה"ב והמערכת מכירה אותך.

מעולם לא הייתה לי בעיה עם ה-ESTA, כך שאני לא דואג. לפני שלוש שנים נסעתי עם החברה (שנינו עם דרכון אירופאי) והכל הלך חלק.

תודה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני רק הערה לגבי המוסטאנג קבריו: שכרתי כזאת בDC, היה נחמד כל עוד היינו במלון.

הנסיעה חזרה לשדה? קצת פחות מוצלחת. הצלחנו לדחוף לתא המטען מזוודה checked in אחת, אולי כמה שקיות או תיק גב וזהו, השאר נזרק על המושב האחורי. למזלנו היינו רק זוג אז הסתדרנו, אבל לא יודע כמה פרקטי זה יהיה לנסיעה של יותר מחצי שעה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא יודע אם זה מה שאקבל אבל נראה לי מתאים קבריולה לטיול מהסוג הזה, מה גם שאני מתגעגע למיאטה...

לא מודאג בכלל מכמות המקום. אנחנו מתכננים על להגיע עם שני תיקי גב גדולים, ובעת הצורך לקנות עוד מזוודה בינונית לפני החזרה הביתה (ארבעה ימים בבוסטון וניו יורק, החברה גם צריכה מזוודה וגם מתכוונת לקנות בגדים, כמובן).

יש סיבה אחרת שמכונית כזו לא מתאימה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
קודם כל תודה לסוס, מידע מועיל מאוד.

עלות שכירות רכב - כבר בדקתי ואוויס למשל לוקחים 100 דולר יותר על החזרה לכיוון אחד - לא נורא. האמת, גם אם היה 300 היה ככל הנראה שווה לי את החסכון בזמן הנסיעה של עוד איזה 500 מיילים.

בהמשך כתבת שאני מנסה לדחוס יותר מדי, אבל בפועל נתת זמנים דומים למה שאני נתתי - 2.5 יום ב-SF ועוד יומיים ב-LA, יומיים בוגאס.

תודה על ההמלצה על הגרנד קניון - יש דברים ספציפיים ששווה להשאר בשבילם יומיים?

שאר ההמלצות שלך על איפה לישון ליד אנטילופ - לקחתי. זה יוצא טוב באמצע הדרך בין ברייס/ציון לגרנד קניון.

פארק סקויה - רצינו ללכת אבל זה חתיכת סיבוב אז לא יודע אם יהיה זמן.

יוסמיטי - גם אני לא רציתי לוותר, אבל מעבר דרכו מוריד לנו יום וחצי שפשוט אין, וגם הבנתי שהוא מפוצץ באנשים ויכולים להיות פקקים רציניים בדרך אליו וממנו, מה גם שצריך להזמין לינה חודשים מראש. בפעם אחרת...

מעולם לא הייתה לי בעיה עם ה-ESTA, כך שאני לא דואג. לפני שלוש שנים נסעתי עם החברה (שנינו עם דרכון אירופאי) והכל הלך חלק.

תודה!

הסוס צוהל בשנית:

1. שים לב שהמסלול שהצעתי כולל ויתור על LA וסביבתה וגם חורג ממסגרת 13 הימים או לחילופין כולל ויתור על כל הפארקים מזרחית ללאס וגאס (גם בהצעה הזאת לא בטוח שאתה באמת מספיק את הגראנד קניון).

2. יומיים לפארק - לא כי יש המון מה לעשות בו (אם אתם חובבי טבע ו-hiking יש המון מה לעשות ואפשר לבלות שבוע בכל פארק), אלא כי הנסיעות נורא ארוכות ומתישות. נסיעה מלאס וגאס לגרנד קניון היא נסיעה של 450 קילומטר, אמנם ברובה על כביש מהיר (בניגוד למה שקורה מזרחה וצפונה מהגרנד קניון) אבל ארוכה ומתישה ותיקח לך לפחות 4 שעות. מתוך הנחה שתצא ב-8 בבוקר ואולי אפילו אחרי - אתה צריך לקחת בחשבון יומיים לגרנד קניון (במקרה הזה הייתי מכניס כמה יעדים ביום שבו אני נוסע מוגאס לסביבת הגרנד קניון, ברדיוס של 100 ק"מ יש לא מעט מה לעשות למיטב זכרוני) - וגם זה מתוך הנחה שאתה מסיים שם ביום שאחרי בשעה סבירה וממשיך ליעד הבא, אחרת לפחות 2 לילות...

לגבי רכב - אני נסעתי עם חבר, לכל אחת מזוודה גדולה. שודרגנו מניסאן TIIDA לשברולט קמארו (גם סיפור מעניין בפני עצמו, אבל זה לשרשור אחר), ותא המטען הפתיע לטובה עם מקום לשתי המזוודות (שאמנם היינו צריכים מעט למעוך במימד הגובה), ועוד קצת מקום מיותר לשופינג הבלתי נמנע - שאגב, גם אליו כדאי לשריין לא מעט זמן עם כל ה-outlets שאתה וזוגתך תתחרעו עליהם, ובצדק.

פורסם

למעט שטח האחסון דווקא נהנו מהרכב. אם אתם מתכוונים לקחת מטען מצומצם, אז אולי בכל זאת תצליחו להסתדר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

1. אני לא יכול לחרוג מהמסגרת לצערי. אולי עוד יום אחד, אבל כנראה שלא. על LA אני יכול לוותר אבל עוד לא השתכנעתי שכדאי לי. צריך לחשוב על זה. לוותר על כל הפארקים מזרחית ללאס וגאס אולי יתן לי זמן ליוסמיטי אבל יוריד ממני כמה מקומות שאפילו אתה הגדרת כחובה.

2. אני יודע שהנסיעות ארוכות אבל שנינו ננהג, וגם אני חושב על לנסוע בשעות החשיכה ולישון באמצע. שים לב גם שאני לא רוצה לנסוע מוגאס לגרנד קניון. אני יכול לצאת מלאס וגאס לכיוון ציון בערב (2.5 שעות נסיעה) ולישון ליד ציון. בערב למחרת לנסוע לברייס (1.5 שעות) ולישון לידו. בערב למחרת לנסוע ל-page (כ-2.5 שעות) ולישון שם, ואז לפני השקיעה לצאת לכיוון הגרנד קניון (שעתיים+) ולישון שם. יש כמובן את הדרך מגרנד קניון ל-LA שלוקחת 8 שעות, אבל גם כאן אפשר לצמצם נזקים ע"י 4 שעות בערב, ו-4 שעות בבוקר למחרת.

רכב - התכנון כרגע הוא כאמור לבוא עם שני תיקי osprey של 40 ומשהו ליטר. להביא איתנו כמה בגדים שנזרוק בדרך ולעשות כביסה לפחות פעמיים. לי יש גם ציוד צילום ואני מתכנן על קניית drone אבל מעבר לזה - לא סוחב הרבה. זה עבד לנו במשך שבועיים בדרום אמריקה, לא רואה איך זה לא יעבוד גם בצפון אמריקה. הרעיון הוא לוותר על קניות במהלך החלק הזה של הטיול (אני ממילא לא חובב קניות בשום צורה ואאוטלטים גורמים לי לדיכאון).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

טיול מדהים, עשיתי משהו כמעט זהה לפני שנה לכל אורך ה west cost, מסן דייגו עד סיאטל.

סה"כ 7,200 ק"מ עם מוסטנג אקובוסט 300 סוס.

החוויה הייתה כל כך טובה, שאני אשכרה שוקל לעשות את הטיול הזה שוב, זה פשוט שווה את זה.

הייתי כמעט בכל האתרים שציינת, ולצערי הטיול שלך לחלוטין עמוס מדי ביחס לזמנים,

פארקים לאומיים לצורך העניין, מצריכים במינימום יום שלם על מנת להנות ממשהו, לא מדבר על לצאת לטראקים שם..

אותו דבר לגבי סן פרננסיסקו\ווגאס\LA, בווגאס אולי יום אחד יספיק, סתם לטייל בסטריפ, כי אין שם תכלס כלום,

אבל LA וסן פרנסיסקו עמוסות בתוכן מיוחד, יצא לכם להיות שם בקושי יום וחצי בכל עיר, זה ממש כלום, רק למצוא חניה שם ולשלם עליה 40 דולר לשעה לוקח 3 שעות, ברצינות...

בחשכה לנסוע זה ממש לא כיף, זה חושך מוחלט בארה"ב, אפילו בתוך הערים הגדולות הרוב פשוט חשוך, ומפספסים את כל החוויות שבדרך.

לפי דעתי, במסגרת הזמן שלך, הכי טוב ללכת על האתרים הפופולאריים, שלא במקרה הם הכי מרשימים -

גרנד קניון

ווגאס

לוס אנג'לס

דרך אחד, עולים צפונה למונטריי, עוצרים איפה שרוצים בדרך, כל האתרים היפים למינהם.

לוקחים סיבוב ב Laguna seca

יוסמיטי פארק

מסיימים בסן פרנסיסקו.

מוזמן לשאול שאלות :)

עריכה אחרונה על ידי ITSIK86
פורסם (נערך)

לדעתי המסלול עמוס מדי ל-13 ימים, ובמקום להנות מהנופים והאטרקציות, אתה תהיה עסוק בלרוץ ממקום למקום.

לכן, אני הייתי מחלק את המסלול ל-2 חלקים, חלק אחד עושה עכשיו וחלק אחר שומר לפעם הבאה:

1. נחיתה בוגאס, בילוי של 2/3 ימים בעיר (אפשר לבלות יום שלם בטיול לאורך הסטריפ, ואם אתה בקטע של קצת פוקר, מסיבות, אטרקציות וכדומה אז גם יומיים), ומשם נסיעה ל-Valley of Fire (כחצי שעה מוגאס), טיול של כמה שעות בודדות ואז לפארק ציון.

לפארק ציון הייתי מקדיש מינימום יומיים שלמים, ואם אתם בקטע של טיולים רגליים של כמה שעות אז גם 3 ימים (יש מסלול של כ-8 שעות, שכולל גם הליכה במים, ודורש אישור/רישום מראש).

מפארק ציון נסיעה לברייס קניון (רצוי לישון באזור או לצאת מוקדם בבוקר לכיוון) וטיולים של חצי יום עד יום שלם. משם אפשר להמשיך ישירות לעיירה Page (נסיעה די משעממת של כ-3 שעות) ולישון שם.

ב-Page מומלץ לבלות כיומיים (לבקר ב-Horseshoe bend, רצוי בזריחה, Antelope canyon, שיט בסירת מנוע/קאנו בנהר ועוד).

מ-Page נסיעה לגראנד קניון, רצוי גם כן ליומיים לפחות (יש מסלול מאוד יפה שיורד לתוך הקניון, כ-10 ק"מ לכיוון, אם אני זוכר נכון, והמון נקודות תצפית, כולל לזריחה ולשקיעה).

מהגראנד קניון אפשר לנסוע לפיניקס (נסיעה קצרה יותר מאשר לוגאס) ומשם לקחת טיסה לסן פרנסיסקו ולטייל כ-3 ימים בעיר (גשר הזהב, וטיול בשמורה הצפונית לו, Cable Car, טיול באזור המזח Pier 39 ועוד).

2. נחיתה בסן פרנסיסקו, בילוי של כ-3 ימים בעיר ועוד 3 ימים בפארק יוסמיטי (או להתחיל עם יוסמיטי ואז לטייל בעיר), ומשם נסיעה ללוס אנג'לס (כיום וחצי).

בילוי של יומיים בלוס אנג'לס (לדעתי יום אחד יספיק כדי לראות את רוב האטרקציות - שלט הוליווד, שדרות הוליווד ומזח סנטה מוניקה, כאשר בערב אפשר ללכת לנקודת התצפית ומצפה הכוכבים Griffith observatory. ביום השני אפשר לבלות כמה שעות בנהיגה לכיוון Angeles Crest Highway - אחלה כביש נהיגה, ללא הרבה תנועה ועם נופים יפים), ומשם נסיעת ערב ללאס וגאס ובילוי של כ-3 ימים שם (כולל קפיצה ל-Valley of fire, אם יש זמן).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

הערות בגוף הציטוט

שלום לכולם,

יומיים בוגאס (כולל רד רוק, הובר דאם וכמובן שאני מתעניין במסלול speedvegas) - מה עוד מומלץ? האם אתה מתכנן לבלות בנפרד מהחברה? אם כן אבל לסוע במסלול זה מאד נחמד אבל האישה תשתעמם כמה שעות.

אני בעד יומיים וחצי בוואגס שכולל הובר דאם רק בגלל שכזה דבר כנראה שלא תראה בשום מקום אחר. אם היית במפלי הנאגרה אז אפשר לוותר.

נסיעה לפארק הלאומי zion ובילוי יום שם - שווה? משך הזמן מתאים? - שווה

נסיעה ל-bryce canyon - יום שם - שווה? משך הזמן מתאים? - לוותר

נסיעה לגרנד קניון (חצי יום נסיעה, כולל עצירה ב-antelope canyon) ובילוי יום שלם שם - בהחלט שווה

נסיעה ל-LA (בערך 8 שעות, חשבתי לחלק לשניים, לצאת בערב, לישון באיזה מוטל בדרך ולהמשיך בבוקר - הגיוני?) - לוותר בכלל, לא שווה

יומיים ב-LA (כולל קצת חוף, איזה מוזיאון מעניין (גטי? מדע? מכוניות?) ובשבילי - porsche experience center - עוד משהו?) לוותר

יום וחצי נסיעה בין LA ל-SF לאורך החוף (סנטה ברברה - לוותר, סנטה קרוז שווה, פארק לאומי כלשהו עם עצי redwood - לוותר, טיסת hearst - בהחלט לוותר, כרמל ביי דה סי - שווה וגם לעשות את 17 מייל דרייב, מונטריי (אקווריום?) - אם אתה מגיע לכרמל אז זה בדרך וששוה ביקור אבל זה לא קריטי. וכדומה -באופן כללי אני הייתי מציע לקחת טיסה מוואגס ל סן פרנסיסקו ואז אפשר ברכב להגיע לכל המקומות האלה.

יומיים וחצי ב-SF (יש המון דברים, פתוח להצעות...) מציע לשקול ביקור בנאפה (ייקבים), point reyes

ברור לי שאת אותו הטיול אפשר לעשות גם בפי 2 זמן והרבה יותר באיזי, אבל זה מה יש... השאלה היא - האם זה מרגיש כמו אג'נדה נכונה או שאני מפספס משהו? וגם - האם יש מקום בדרך שלי שלא כתבתי ופשוט חובה לבקר בו?

תודה

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...