Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה ביטחונית, אנשים שוכחים שסיני גדולה פי שתיים מישראל וארגוני הטרור ממוקמים עמוק בתוך השטח ולא לאורך החופים ששם יש נוכחות גדולה מאוד של הצבא. זה בערך כמו לחיות בחדרה ובזמן שיש קאסמים בשדרות.

לא, זה כמו לנפוש בחדרה בזמן שבשדרות יש מפקדה של דאעש.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

[מדליק מצב מזרחן פדנטי]טכנית, זה לא באמת דאע"ש. זה ארגון "תומכי ירושלים" (אנצאר בית אלמקדס) אשר נשבעו אמונים לדאע"ש. אבל זה אותו ארגון בדיוק שביצע את הפיגוע הידוע בדרך לאילת. שום דבר לא השתנה.[/מכבה מצב מזרחן פדנטי.]

אבל מאחר והיסטריה מוכרת, קל לגופי התקשורת לדבר על "דאע"ש" בגבול הדרום.

עדיין, מהיכרות טובה עם הנעשה בחצי האי סיני, אני לא הייתי מתקרב לשם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ברור, אבל כשאומרים דאע"ש יש לנו אסוסיאציה של ארגון טרור גדול, חזק ומצויד היטב. תומכי ירושלים אינם כאלו. ההשתייכות שלהם לדאע"ש לא שינתה שום דבר לגבי רמת האיום הנשקפת מהם, גודלם, או אופן פעולתם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הייתי גם בהלנאן, מקום חמוד אבל אווירה שונה לגמרי. הצוות מצרי ורציני לא דובר עברית כלל, והאוכל לא משהו בכלל.

מצד שני ממוקם ממש מול הביזאר שזאת אחלה חנות למזכרות.

אם אתה שומר כשרות ומגיע עם כלים משלך אני ממליץ לך ללכת לקאמפ כלשהו ושם יתנו לך גם לבשל בעצמך.

וכמובן שאין מה להשוות בין החוויה של חושות לבין סתם עוד מלון (גם אם אתה האורח היחידי שם, שזה מה שהיה אצלנו כשלקחתי לשם את הבת זוג).

בהלנאן יש מלא סרטנים על החוף וזאת חוויה לראות אותם חופרים בורות מולך בזמן שאתה שוכב שם על החוף הריק.

מה שכן, לא מומלץ בכלל לעשן בהלנאן, כאמור זה לא החוויה הבדואית.

הזמנתי בהלנאן ליתר ביטחון, יש לי אפשרות ביטול חינם, במקביל אני מחפש חושה טובה עם חדרים מסודרים עם מקלחות ושירותים צמודים.

פורסם

אני פשוט לא מצליח להבין את הראש של הישראלים שמעזים לנפוש בסיני.

עם כל הכבוד ויש כאן הרבה כבוד, דאעש יכול להגיע לכל מקום בסיני כולל בחופים,

קצת משחד את ההוא, קצת משחד את השני ויש פה פונטצניאל לנזק אדיר.

פורסם (נערך)

אם באמת מעניין אותך, אז יש מושג שנקרא ניהול סיכונים.

סיכון מנהלים לפי רמת פגיעות/נזק הסיכון וסבירות הסיכון.

כלומר,

פגיעות הסיכון: חלילה, מוות (לקחתי את הכי גרוע לצורך הפשטות, במודל מורכב ומדוייק מדרגים את הפגיעות כמו, חטיפה, פציעה, כופר, מוות וכד')

סבירות הסיכון: מספרית? נמוכה מאוד, בהתאם לנתוני העבר בשנים האחרונות.

היו מספר קטן פיגועים (סביב 5-6) בחצי המזרחי של סיני ב 10 שנים האחרונות, וזהו.

מצד שני, בשנת 2016 נכנסו קרוב לחצי מיליון ישראלים! כשב 2017 המספרים היו גבוהים יותר (אין לי נתונים מדוייקים).

לשם השוואה, מבחינה סטטיסטית, הסיכון שלך למות בקורולה גבוה הרבה יותר מאשר חופשה בסיני.

אתה שואל אנשים למה הם נוסעים ברכב ישן במקום בתח"צ? או בכלל, למה אנשים נוסעים ברכב?

ידעת שסך כל האזרחים הישראלים שנהרגו במלחמות ובאירועי טרור נמוך יותר מסך האזרחים הישראלים שמתו בתאונות דרכים?

אלא מה, יש פה הרבה אמוציות: דאעש, מבריחים, מדבר, בדואים וכו',

לצערי נכחתי בסמיכות מקום כבר כמה פעמים לאירועי טרור ודקירות פה בירושלים.

לא ראיתי (וטוב שכך) אזהרת מסע מלטייל בירושלים או בכותל.

שתבין, זה לא שאין סיכון. יש. השאלה מה רמתו.

וזה שהישראלים פחות חוששים מלהגיע לסיני לא כי הם מטומטמים, אלא כי הם גרים במילא במדינה מסוכנת יחסית.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

אצל מקבול יש גם חדרים עם שירותים ומקלחת, לא הייתי בהם אישית אז לא יודע כמה הם נוחים.

מה שכן יש לי דיסהמלצה על חביבה, בעל המקום תאב בצע.

פורסם

וואלה גם אני נוסע לטיול צלילות בסיני.

מאות אלפי תיירים מגיעים לסיני ללא חשש ומבלים ונהנים.

הפיגוע המשמעותי הגדול של השנים האחרונות היה בכלל במטוס ולא מסע הרג באזור תיירותי.

• תוכן חדש...