Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שלא רק הצופר מצפצף אלא גם דולקת נורה בלוח המחוונים שהנהג אינו חגור או שהמחשב פשוט מבין שהנהג אינו חגור. יש רכבים אשר לא מפעילים את כריות האוויר במצבים כאלה.

בקיצור במקום לנתק את הצופר תתקן את זה וזהו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אף אחד לא יודע איך לנתק את הצליל הזה שלא ישמע יותר?
מהאבזם של חגורת בטיחות יוצא חוט, עובר מתחת לכסא ומתחבר דרך פלג לצמת המשך, עם עוד כמה חוטים.

תסתכל עם פנס, האם אתה רואה משהו קרוע או מנותק? ללא מפתח בסוויץ', נתק וחבר את הפלג. האם עזר?

האם נוענוע של האבזם מעלים את הצפצוף זמנית?

פורסם
כותרת

הוא מצפצף בלי שום סיבה

האם גם המנורה בלוח השעונים דולקת בזמן הנסיעה ? האם פעלת לפי כול ההנחיות כפי שרשומות בספר הרכב בכדי שצליל אי חגירה לא יפעל ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי בפוקוס יש אפשרות לבטל באמצעות כניסה למחשב עם OBD ותכנה מתאימה לווינדוס (לא אפליקציה). מצריך מתאם למחשב שמתחבר קווית, לא בלוטוס.

פורסם
גם הנורה פועלת
אז תתקן את התקלה, לרוב זה נתק פשוט בחוט או בעיית מגעים בתוך האבזם.

זה בהנחה שאין באוטו התראה על חגורת נוסע.

האם כשחוגרים את החגורה של הנוסע שליד הנהג, עדיין יש צפצוף?

פורסם
גם הנורה פועלת

אצלך ברכב כמו ברוב הרכבים החדשים הפיקוד לצלילי התראות שונים אחראי מחשב הגוף (BCM) כלומר אם תנתק את הרמקול/זמזם של ההתראות יעלמו לך כול שאר ההתראות לכן זה פיתרון לא מומלץ.

ניתוק של החוט מהמפסק של אבזם חגורת הבטיחות עלול במקרים מסויימים לגרום לתקלה בכריות אוויר לכן לא הייתי ממליץ לעשות זאת מבלי לבדוק בסכימה חשמלית של המערכת מכיוון שמחשב כריות אוויר חולק מידע עם מחשב גוף וגם עם לוח השעונים לכן אני מציע בשלב ראשון לבצע איבחון ממוחשב אשר עשוי לשפוך אור על התקלה ומשם ממשיכים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...