Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכאילו...ברור לחלוטין שלובינסקי ידעו על התקלה בגיר, שאם לא כן, הרכב לא היה מגיע לקטגוריית ה"AS IS" מלכתחילה.

בכלל לא בטוח, יכול להיות שהיה עם ק"מ גבוה או סתם לא היה כדאי להם לעשות לו "השבחה" כדי להיכנס לקטגוריית הASIS

משכנתא זה קל

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חייב לציין שאני ממש מופתע מפותח השרשור, במעמד רכישה של רכב חדש עם 0 ק"מ אני מתלבט לפעמים אם לבצע בדיקה, כי יש אחוז נזק שהיבואן לא חייב להצהיר עליו...

פורסם
באגירה, לא בטוח שידעו. לפני 5 שנים כשלקחתי לאשתי C4 מהם נתתי באלנו עם 350K ק"מ ומצב חיצוני מזעזע שהבדיקה היחידה שנעשתה לה זה שהגעתי איתה בנסיעה והיא מניעה.

את הבאלנו הזאת הם כנראה העבירו הלאה.

פורסם

מאוד מאוד מפתיע.

יכול להגיד שברוב מחלקות הטרייד אין של יבואני הרכב (במיוחד של חברות הפרימיום), דואגים להחזיק את הרכבים עם הנתונים הטובים יותר, ואלה עם הבעיות נמכרות לסוחרים.

פורסם

כשהתענינתי בסניף חיפה שלהם לפני כשנה, הם נתנו אחריות שנה על כל PSA. מה שהם לא נותנים עליו אחריות זה כמו שלט "להתרחק". האם המדיניות השתנתה או שסניף ראשון עובד אחרת?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
זה שכר לימוד לעתיד. בפעם הבאה - לא מאמינים למישהו לא מוכר. כל כך פשוט.

זה שהרכב היה שייך לבעלים פדנטיים וטופל במוסכים מורשים מבטיח שאין לו בעיות? או שלא היו תאונות? אין שום קשר בין הדברים. זה רכב מ-2005, אם הוא היה כל כך נפלא הוא לא היה נמכר בטרייד-אין as-is.

מצד שני, אני לא מבין למה לחברת טרייד-אין רצינית (יחסית) לסכן את השם שלה בשביל כמה אלפים. כבר היו מעבירים אותו לאיזה מגרש פרטי בנתניה בגרוש וחצי ולא מתעסקים בכל הסיפור הזה.

היה פה סיפור לפני כמה שנים על מישהו שביקש היסטוריה ברכישה של סיטרואן מלובינסקי טרייד וחלק מהדפים הוסתרו ממנו בכוונה, כאשר מוצג לו אך ורק פירוט של טיפולים שוטפים. ככה ששום דבר כבר לא מפתיע אותי.

אגב, אני לא זוכרת את המקור, אולי גם כאן בפורום, אבל שמעתי\קראתי פעם שהסחורה הטובה באמת הולכת לטרייד מוביל כי הם הטרייד אין הרשמי של לובינסקי (ובאמת קיבלתי הצעה של טרייד מוביל בסוכנות בחיפה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
נכון שהרכב נקנה במחיר זול,

אבל הוא לא ציפה שהרכב יתקלקל בנסיעה כזאת קצרה (ותקלה משביתה) - בכל זאת נקנה בחברה רצינית ולא אצל סוחר.

נאמר על ידם שהרכב טופל במוסכי היבואן והרכב היה של בעלים פדנטיים לכן האמין.

לדעתי חברה שמכבדת את עצמה הייתה נותנת לפחות אחריות סבירה למספר שעות שהרכב לא ישבוק חיים.

באופן בכללי, השירות לקוחות שלהם גרוע, גם הנציג בפורום לא עונה.

כשאתה קונה As-Is, זה אומר שאין לך ציפיות, וזה מגולם במחיר.

כמה הוא שילם?

לגבי הנציג בפורום, הוא לא נציג שירות לקוחות.

נ.ב. כל זה לא אומר שאולי משפטית יש לו עילה לדרוש תיקון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
באגירה, לא בטוח שידעו. לפני 5 שנים כשלקחתי לאשתי C4 מהם נתתי באלנו עם 350K ק"מ ומצב חיצוני מזעזע שהבדיקה היחידה שנעשתה לה זה שהגעתי איתה בנסיעה והיא מניעה.
אני בטוח שאת המחיר של באלנו הם גילמו במחיר של C4, ככה שגם אם אחר כך הם יעמידו את הבאלנו בחוץ עם מפתח בסוויץ׳, הם עדיין הרוויחו כי מכרו דגם לא מבוקש במחירון או קרוב לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מצב מכאני של מכונית מהווה את הנעלם הגדול ביותר.

במכוניות של ימינו אין כמעט בלאי מצטבר, הכל עובד או לא עובד.

לא פרסמת איזו שנה המכונית וכמה ק"מ עברה.

ברור שמי שקונה מכונית ב 10 או 15K לוקח סיכון, ושום בדיקה לא תעזור כאן.

בנוסף, לא ציינת מה היתה הבעיה בגיר.

עריכה אחרונה על ידי חן פרחי

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המכונית יצאה משם תקינה ונוסעת.

שוב, רוב המיכללים היום או עובדים או לא, אין הרבה "בלאי ביניים".

פות"ש לא ציין מה קרה לתיבה וכמה ק"מ עברה המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עקרונית, אתה צודק.

מעשית, לא בכדי כתבתי "מיגרש השדים".

you have a friend in the migrash

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם שקונים as is יש גבול לציניות

צריך להיות.

גם לקנות רכב בחצי מחיר.

גם לדרוש שירות גרירה, למרות שקנית As Is

גם לשלוח חבר לספר את סיפורך, כאילו הפקירו אותך בשממה כטרף לזאבים.

וכל זה כדי לא לעמוד מאחורי הדברים שלך, ולספק פרטים חשובים לסיפור (כמו, למשל, מה תגובת המוכר).

צריך להיות באמת גבול לציניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה לא צודק, אם הרכב לא תקין, צריך ליידע לפני הרכישה, קוראים לזה גילוי נאות . נכון שהיבואן לא צריך לממן גרר או לצפות שיביא מכונאי, אבל הוא כן צריך לדאוג שהרכב שמיש או למכור אותו מראש בתור רכב עם בעיה שצריך לתקן לפני השימוש,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...