Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה משקרים?

ככל הנראה מדובר ברכב שהגיע לטרייד אין.

העלות שלו זניחה ולכן לא ביצעו שום בדיקה על הרכב המטרה שלהם היא להיפטר ממנו, אז מוכרים אותו בזול ומצד שני לא לוקחים עליו אחריות.

אם בתור צרכן הסיכון הזה מתאים לך אז בבקשה, הסיכון הזה כבר מתומחר במחיר הרכב.

בתמונת מראה זה כאילו שהרכב עכשיו יחזיק 200k קילומטר ואז לובינסקי טרייד ידרשו תוספת כי הם לא תמחרו את האוטו נכון.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עצוב לי שאנחנו כשצרכנים לא רק שהשלמנו עם זה שמקומות משקרים ומרמים("יש את זה ביותר נתניה", כאילו זה בסדר שמגרש בנתניה מרמה ומשקר), אלא אפילו באים בטענות ללקוחות שקונים במקומות האלה, כאילו הם האשמים.

מה שעצוב זה שאדם מבוגר חושב שעסק זה מקום שעובד למענו ולטובתו, והוא בעצם ילד קטן, שלא אחראי לכלום. אין לנו שום ראייה שמישהו בלובינסקי שיקר. זה אתה שהחלטת לבנות נרטיב... אין לו שום סימוכין. כל מה שאמרו לקונה בלובינסקי, יכול להיות שהוא נכון.

באותה מידה החלטת שהגיר דופק לפני שהוא מושבת, כשאתה בכלל לא יודע מה מהות התקלה שקרתה. פות"ש דווקא חושב אחרת...

אבל כשאדם קונה מוצר במצב As Is, זו החובה שלו לבצע את כל הבדיקות ולוודא את המצב. זו המשמעות של הקנייה As-Is, וזה מגולם במחיר.

במינימום קונה הרכב היה צריך לקחת אותו לסיבוב ולראות אם הגיר דופק, לא?! לבקש היסטורית טיפולים? משהו?!

זהו, הקונה לא אחראי לכלום?! הוא צריך לקנות מכונית ישנה מאוד במחיר מציאה, וגם לקבל אחריות?

למה?

אם אתה מחליט לקנות פלאפון מתצוגה ללא אחריות, אבל יש שם צריבת מסך קטנה בחלק העליון שפספסת ב 5 דק שראית את הפלאפון, אבל אף אחד לא אמר לך עליה כלום. האם במצב כזה אתה מסיר אחריות לגמרי מהרשת שמכרה לך?

בוודאי שזו בעיה שלך.

ואם תלך למשפט זה בדיוק מה שהשופט יגיד לך... זו הבעיה שלך לבדוק בעסקה כזו. אתה לא ילד קטן ואף אחד לא צריך להחזיק לך את היד, כדי שלא תעשה שטויות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא שאלתי מה קורה מהפאן החוקתי. אני לא מכיר אותו והוא לא מעניין אותי. גם פותח השרשור לא ביקש יעוץ משפטי בעניין(לא פה בכול אופן). אותי רק מעניין הפן המוסרי של העניין. ובאמת חורה לי שבשביל בצע כסף מותר הכול, כול עוד זה חוקי. זה הכול.

פותח השרשור אומנם סיפק רק את הצד שלו בעניין ולא סיפק מספיק פרטים, אבל אתה יכול לבחור שהם מלאכים ןהם עשו כול מה שאפשר על מנת שללקוח יהיה ברור לאן הוא נכנס, אני בוחר שלא לחשוב ככה מהיכרות מסויימת עם איך שהשוק הזה עובד, ומהנסיבות(גיר מתקלקל אחרי 15 דקות מרגע שהוא יצא מהמגרש)

ובקשר לפלאפון, לא מבחינה חוקית, שואל רק מבחינה מוסרית, האם זה בסדר מבחינת חנות למכור לך מוצר פגום שהם מעלים עין מהפגיעות שלו, מתוך הנחה שאולי אתה לא תקלוט אץ הפגם?

פורסם

משפטית לובינסקי כנראה לא חייבים לקונה כלום. וגם הקונה לא בדיוק הפגין צרכנות למופת.

לא משפטית לובינסקי יצאו מתחת לכל ביקורת:

מילא מחזיקים נבלות קשישות שכאלה במגרש (מה שרוב הטריידים בבעלות יבואנים לא עושים). כבר אמר לי מנהל טרייד אין יבואן כי הוא לא מחזיק מכוניות זקנות או עייפות במגרש כי הוא יודע שמי שקונה אוטו מהיבואן מצפה לסטנדרט מסויים של רכב, ולא לגרוטאה ממכרז של כונס נכסים. מכוניות כאלו הוא מתמחר בהתאם ומעביר למגרשים קטנים.

מילא מוכרים אותם AS IS ויתכן שלא דואגים להבהיר ללקוח שהמשמעות היא לא רק שאין אחריות אלא שיכול להיות שהבעלים הקודם דחף את האוטו למגרש בעודו מבצע טרייד אין לאיזו יוצאת ליסינג בת חמש

מילא לא עושים את המינימום ההגון ההכרחי בנסיבות האלו, קרי להמליץ ללקוח לקחת את האוטו לבדיקה או למוסך או מינימום לעשות סיבוב כדי שמקרים כאלו לא ישנו

קרה מה שקרה- תנסו לעזור ללקוח באיזושהי דרך ואל תזרקו אותו לכלבים. למשל לשלוח אותו למוסך יבואן ולתת לו הנחה מסוימת על התיקון, לא 5% אלא משהו יותר משמעותי שעדיין לא יגרום להפסד. או אפילו לרכוש ממנו בחזרה את האוטו, במיוחד אם הבעלות טרם עברה.

התגובות כאן מתאימות למקרה שהתקלקל חלון חשמלי אחרי שבועיים, לא לרכב שיצא מהמגרש ונדפק לו הגיר.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
משפטית לובינסקי כנראה לא חייבים לקונה כלום. וגם הקונה לא בדיוק הפגין צרכנות למופת.

לא משפטית לובינסקי יצאו מתחת לכל ביקורת:

מילא מחזיקים נבלות קשישות שכאלה במגרש (מה שרוב הטריידים בבעלות יבואנים לא עושים). כבר אמר לי מנהל טרייד אין יבואן כי הוא לא מחזיק מכוניות זקנות או עייפות במגרש כי הוא יודע שמי שקונה אוטו מהיבואן מצפה לסטנדרט מסויים של רכב, ולא לגרוטאה ממכרז של כונס נכסים. מכוניות כאלו הוא מתמחר בהתאם ומעביר למגרשים קטנים.

מילא מוכרים אותם AS IS ויתכן שלא דואגים להבהיר ללקוח שהמשמעות היא לא רק שאין אחריות אלא שיכול להיות שהבעלים הקודם דחף את האוטו למגרש בעודו מבצע טרייד אין לאיזו יוצאת ליסינג בת חמש

מילא לא עושים את המינימום ההגון ההכרחי בנסיבות האלו, קרי להמליץ ללקוח לקחת את האוטו לבדיקה או למוסך או מינימום לעשות סיבוב כדי שמקרים כאלו לא ישנו

קרה מה שקרה- תנסו לעזור ללקוח באיזושהי דרך ואל תזרקו אותו לכלבים. למשל לשלוח אותו למוסך יבואן ולתת לו הנחה מסוימת על התיקון, לא 5% אלא משהו יותר משמעותי שעדיין לא יגרום להפסד. או אפילו לרכוש ממנו בחזרה את האוטו, במיוחד אם הבעלות טרם עברה.

התגובות כאן מתאימות למקרה שהתקלקל חלון חשמלי אחרי שבועיים, לא לרכב שיצא מהמגרש ונדפק לו הגיר.

עסק לא חייב לעשות שומדבר מהדברים שכתבת למעלה.

זה חוזר לאותה נקודה, אתה לא ילד, לא צריך להחזיק לך את היד. אתה לא משלם ללובינסקי על סיוע ברכישת רכב. יש קונה מרצון ומוכר מרצון, החוקים שקובעים מה מותר ומה אסור, וזהו.

כל שאר הציפיות שמפורטות למעלה הן פשוט... ילדותיות.

לצפות שיחזיקו רק מכוניות מרמה מסויימת.

להסביר ללקוח איפה הוא לוקח סיכון ולמה לא כדאי לו, ולהמליץ לו לקחת לבדיקה (???).

אתה פשוט לא מבין איך העולם עובד.

פורסם
לא שאלתי מה קורה מהפאן החוקתי. אני לא מכיר אותו והוא לא מעניין אותי.

החוק מגדיר את הזכויות והחובות של עסק.

מה זאת אומרת, "זה לא מעניין אותי"?!

מה כן מעניין אותך, הכללים "המוסריים" שאתה ממציא לעצמך?

מה שאתה אומר זה שכללי המשחק המוסכמים לא חלים, משום מה, מה שקובע זה מה שבא לך שיעשו בשבילך.

אמרתי שזו גישה ילדותית, וזה בדיוק זה.

פורסם

אם היית טורח לקרוא את כל ההודעה שלי היית רואה כי כתבתי שמשפטית כנראה שלובינסקי לא חייבים לו כלום.

גם קצב בוטיק יכול למכור לך בשר שיפוג תוקף בעוד שעתיים בעודו מציין שאתה מכוער ולאשתך יש כתם על החולצה, ולכנות אותך קמצן כי אתה קונה רק שני קילו סטייק אנטריקוט. הוא לא יעבור בכך על שום חוק הגנת צרכן. לדעתך ציפייה כי יתנהג אחרת היא "ילדותית". הערכה שלי הוא שהוא לא יחזיק הרבה זמן בעסק, אלא אם אתה במקרה גר בשכונה.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
החוק מגדיר את הזכויות והחובות של עסק.

מה זאת אומרת, "זה לא מעניין אותי"?!

מה כן מעניין אותך, הכללים "המוסריים" שאתה ממציא לעצמך?

מה שאתה אומר זה שכללי המשחק המוסכמים לא חלים, משום מה, מה שקובע זה מה שבא לך שיעשו בשבילך.

אמרתי שזו גישה ילדותית, וזה בדיוק זה.

כן, זה כללי מוסר שהמצאתי לעצמי.

ולא ענית לי על השאלה, האם במקרה של הסמארטפון זה מוסרי בעינייך?

פורסם
אם היית טורח לקרוא את כל ההודעה שלי היית רואה כי כתבתי שמשפטית כנראה שלובינסקי לא חייבים לו כלום.

אז למה המצאת התחייבויות נוספות?

גם קצב בוטיק יכול למכור לך בשר שיפוג תוקף בעוד שעתיים

לא הוא לא.

פורסם

תחזור אחורה, עניתי לך לגבי הסלולרי. ברור שזה מוסרי. אתה קונה As-Is, תבדוק קודם.

אז שמחתי לשמוע איך אתה היית רוצה שייתנהגו איתך, אבל למה מאן דהוא צריך להתחשב בזה?

פורסם
אז למה המצאת התחייבויות נוספות?

צפיתי שהתשובה שתתקבל תכלול התפלפלות לעניין דיני בקר. מהלך הגיוני כאשר קשה לענות לגופו של עניין.

לא "המצאתי התחייבויות נוספות" אלא כתבתי את דעתי לפיה ההתנהגות הינה חוקית הגם שאינה תואמת שום שום סטנדרט שהייתי מצפה לו מיבואן רכב או כל עסק אחר בעצם.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

סטנדרט זה משהו מקובל ומוסכם.

כל מה שכתבת זה לא "סטנדרט", אלו ציפיות לא ריאליות שהגית ממוחך הקודח, שלא קשורות לתחום העיסוק של מגרש שמוכר מכוניות (שזה גם לא יבואן).

פורסם
כתבתי את דעתי לפיה ההתנהגות הינה חוקית הגם שאינה תואמת שום שום סטנדרט שהייתי מצפה לו מיבואן רכב או כל עסק אחר בעצם.

אחת הרעות החולות בחברה היום היא הסרת כל אחריות באשר היא מרוכש מוצר, ומציאת פתרון בשיימינג. זה יוצר חברה מזעזעת, שבה אף אחד לא חושב אפילו להיות אחראי למעשים שלו, והשחרת שם אחרים לכיסוי טעויות הופכת לנורמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צודק לגמרי, כל אחד יכול להכפיש משהו סתם, הרעה החולה הזאת נמצאת בקניות באינטרנט, מספיק שתקבל חוות דעת באמזון אפילו של מתחרה ותראה מה יקרה לך. שם הרבה פעמים מתחרים קונים מוצר שלך רק כדי להחזיר ולכתוב חוות דעת שלילית.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
אחת הרעות החולות בחברה היום היא הסרת כל אחריות באשר היא מרוכש מוצר, ומציאת פתרון בשיימינג. זה יוצר חברה מזעזעת, שבה אף אחד לא חושב אפילו להיות אחראי למעשים שלו, והשחרת שם אחרים לכיסוי טעויות הופכת לנורמה.

אחת הרעות החולות בחברה היום היא הסרת כל אחריות באשר היא ממוכר מוצר, ואי מתן פתרון שירותי. זה יוצר חברה מזעזעת, שבה אף אחד לא חושב אפילו להיות אחראי למעשים שלו, ואיתור פטורים ו"חורים" בדיני הצרכנות הופכת לנורמה.

פיספסת, פיספסת אה הו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...