Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה הזה, מודה ומתוודה, אכלתי כובע סומבררו.

לקח שתמיד לשמוע את שתי הצדדים, לא משנה כמה צפוי לכאורה אחד מהצדדים.

זה תמיד נכון, אבל לא תמיד יש לנו את הצד השני לשמוע, לכן צריך לנסות לדמיין מה יכול להיות מקומו, והנקודה בשרשור הזה היא שגם במעמד צד אחד, הסיפור לא מגבה את הטענה נגד המוכרת.

אחרי שנים בפורום כבר לומדים לראות איך נראית תלונה בתום לב (מוצדקת או לא) ואיך נראית תלונה שבאה למכור סיפור, ומכסה על פרטים מהותיים, ללא סיבה נראית לעין.

נכון, אם קונה הרכב הוא אכן סוחר (שים לב, לובינסקי טענו, PrinceT לא אישר ולא הכחיש), הרי כל הפרסום הוא שקר אחד גדול, כי הוא הרי ידע בדיוק מה הוא עושה מול לובינסקי. במקרה כזה מה שיש לנו כאן זו נוכלות והולכת שולל.

ואני רוצה להוסיף כאן שזה לגמרי בסדר להתלונן נגד כל עסק בפורום. יכול להיות שהמתלונן יקבל פידבקים שמסכימים איתו וגם כאלו שלא, אבל לא צריך לפחד לפרסם סיפורים ופרטים, כל זמן שכותבים את האמת.

זה גם בסדר להשתמש בפורום כאמצעי לקבל את מה שמגיע לך. היו מספיק מקרים בפורום שבעיות נפתרו בגלל הפרסום, אבל היו גם מקרים שהתבררו שפות"ש לא בדיוק הציג את העובדות לאשורן...

אז, דברו אמת, והכל בסדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בחור תמים מידי והקשבתי ופירסמתי את מה שנתנו לי בלי לוודא את הפרטים כמו מחיר, (לגבי גילוי נאות כתבתי בשלב מאוחר יותר), פשוט לא וידאתי שהוא אכן סוחר.

הייתי בטוח שרכב שיוצא ממגרש ונתקע ישר זה "מסריח" גם אם נחתמו מסמכים.

בבקשה אל תעשו לי משפט שדה, הכפשה לא הייתה כוונת השרשור שלי,

הרכבים הונדה וטויוטה אלו הם פרסומים ישנים מדובר ברכבים של המשפחה שעזרתי למכור דרך הפורום.

הסיטרואן C3 היא המדוברת של "הסוחר" והיא פורסמה לחלקים ובתור רכב שלם. למה פירסמתי? כנראה מטיפשות שרציתי לעזור.

והפורד הינה של מכר אחר שרוכש רכב חדש (פאביה) ובטרייד אין הציעו לו על הפורד רק 11 אלף שח אז אמרתי לו שהוא בוודאי יכול למכור יותר יקר ורציתי לעזור לו.

אני באמת מתנצל מכולם ויותר לא אפרסם פרסומים בלי בדיקת הפרטים לעומק,

יצא לי להכיר חבר פורום והוא יכול להעיד שאני תמים מידי (ואני יודע שיצאתי אידיוט).

פורסם

תודה על ההבהרות.

שמענו הכל. מכיוון שאנחנו באמת לא בית משפט - אני חושב שמיצינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...