Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שינוי ידית ההילוכים,אני מתכוון לתפוח במקרה של גיר רגיל או הסטיק במקרה של גיר אוטומטי,האם שינוי שכזה נקרא שינוי מבנה ויכולים להוריד רכב בגלל דבר כזה?

תודה.

פורסם

לפי דעתי זה לא סביר, אני לא חושב שעל דבר כזה יכולים להוריד רכב... זה כמו שאנשים מרכיבים הגה ספורטיבי במקום ההגה המקורי...

פורסם

לא.

אבל החוק מחייב בגיר ידני דיאגרמה של מסלול ההילוכים.

בד"כ המסלול |-|-| מופיע על ידית ההילוכים.

אם אתה מחליף לידית ללא הדיאגרמה אתה צריך להשאיר שרטוט כזה בתא הנהג (ואין לי מושג עד כמה מקפידים על זה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

על הגה לא מקורי אני יודע שמורידים,על דוושות לא מקוריות - גם מורידים, השאלה היא על תפוח\סטיק שמעביר הילוכים-האם זה חוקי מבחינה חוקית?

פורסם

יש לי שרטוט על הרכב עצמו וגם בלוח השעונים,האם התפוח עצמו ניתן להחלפה בלי כאבי ראש עתידיים מצד גוזלי הכספים ופותרי התאונות בכאילו?

פורסם
לא.

אבל החוק מחייב בגיר ידני דיאגרמה של מסלול ההילוכים.

בד"כ המסלול |-|-| מופיע על ידית ההילוכים.

:shock:אתה רציני?

לי אין לא ציור ולא על הידית

וזה מקורי

יכול להיות?

(עכשיו יש עוד סיבה להכשל בטסט?

פורסם

מוסיף לשאלה עוד דבר:

אגזוז נירוסטה (לא פתוח),אם הוא לא מרעיש ואם הוא נראה בדיוק כמו המקורי פחות או יותר, עם יציאה רגילה בקוטר קטן ,רק שהוא עשוי מנירוסטה במקום מפח רגיל (מאריך ימים)האם זה שינוי מבנה?

תודה ולילה טוב.

פורסם

על דוושות לא סטנדרטיות מורידים?!

ואם המקוריות בלויות? חייבים להחליף למקוריות מהחברה?!

למיטב הבנתי כל עוד יש לך דוד שעומד בתקנים, אגזוז אמצע וממיר קטליטי זה לא שינוי מבנה...

פורסם
על דוושות לא סטנדרטיות מורידים?!

ואם המקוריות בלויות? חייבים להחליף למקוריות מהחברה?!

למיטב הבנתי כל עוד יש לך דוד שעומד בתקנים, אגזוז אמצע וממיר קטליטי זה לא שינוי מבנה...

הכוונה (אני מניח) לדוושות ה"יפות" שמוכרים בחנויות כמו הום-סנטר/אוטו דיפו ושאר ירקות- כאלה שללא ספק מוסיפות עוד 5-10 סוסים.

לגבי האגזוסט-אתה יכול גם לשים אחד מזהב אם אתה רוצה, כל עוד הוא עושה את העבודה שלו.

אגב, למיטב ידיעתי, תוספת ספויילר/ כונס/ קיטים מפלסטיק למיניהם, זה כן שינוי מבנה- תקנו אותי אם אני טועה...

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אני בטוח כמעט ב-90 אחוז שמותר..

כלומר תפוח מותר בדוק.. אבל את כל הידית אני לא יודע.

בברכה,

רועי.

• תוכן חדש...