Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המובילאיי נשאר. לא תהיה בקרת סטייה מנתיב מקורית.

רכבים עם בקרת שיוט אדפטיבית יגיעו גם עם בלימה אוטונומית.

כרגע עדיין לא ברור אם המחיר יעלה ב-2,000 ש"ח או יישאר זהה.

פורסם
המובילאיי נשאר. לא תהיה בקרת סטייה מנתיב מקורית.

רכבים עם בקרת שיוט אדפטיבית יגיעו גם עם בלימה אוטונומית.

כרגע עדיין לא ברור אם המחיר יעלה ב-2,000 ש"ח או יישאר זהה.

בקרת סטייה מנתיב לא תגיע בכלל,או בעוד מס' חודשים?

כי ללאון יש מערכת כזאת מקורית.

פורסם (נערך)
בקרת סטייה מנתיב לא תגיע בכלל,או בעוד מס' חודשים?

כי ללאון יש מערכת כזאת מקורית.

אני לא רוצה לבאס אותכם יותר מדי, אבל סיאט ציידה את הלאון בבקרת סטייה מנתיב כבר לפני כ-5 שנים.

ולא רק "בקרה" אלא תיקון אקטיבי! (Lane Keeping Assist).

את זה לא תשמעו מנציגי המכירות של צ'מפיון, שמעדיפה "לסרס" את רכביה בדרכם לארץ, ולהצטרף לקומבינת "מובילאיי את משרד התחבורה."

לשמחתם הרבה גם רוב ציבור הצרכנים לא מודעים לזה.

אגב, לפי סקירות וסרטונים שרצים ברשת, ניתן להתרשם שהמערכת הזאת לא רק שקיימת, אלא גם עובדת לא רע בכלל.

רק דוגמא ב"שלוף"...

(הסרטון משנת.. 2013)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

קיימת בלאון ובגולף בדיוק כמו שהיא קיימת באוקטביה רק שמשום מה בשתי הראשונות היא לא מגיעה לישראל וחבל מאוד.

התירוץ שלא לא מיוצרת עם בקרת סטיה מהנתיב רלוונטי לאיביזה והארונה ולהבנתי גם לפולו החדשה, מוזר ביותר אבל הן באמת לא מציעות זאת אפילו כאופציה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי אני בורח קצת מהשאלה, אבל זה משכתוב שמגיע עם הרכב באתר של סיאט (לפחות בדגם 3 דלתות 1.4)

זה מה שאמרת שברכבים החדשים יגיע מהחברה כבר?

מנגנון בלימה אוטומטי בזמן אמת

תאונות דרכים עלולות לקרות. אנו מאחלים לכם ולסיאט לאון שלא תהיו מעורבים בתאונה לעולם, אך אם תאונה תתרחש ותהיה בלתי נמנעת, סיאט לאון 3 דלתות מצוידת במנגנון המפעיל את הבלמים כאשר הלאון נפגעת מאחור וכך נמנעת תאונת שרשרת.

התראת עייפות

סיאט לאון SC מצוידת במערכת לזיהוי עייפות נהג, המתעדת כל הזמן את תנועות גלגל ההגה. כאשר המערכת מזהה שינוי בפעילות העשוי להעיד על עייפות, היא מתריעה בפני הנהג ומבקשת ממנו לעצור ולהתרענן.

מה שפה כתוב יותר למטה באתר:

בקרת סטיה מנתיב

ניטור מרחק מלפנים

זיהוי הולכי רגל

זיהוי תמרורי תנועה

זיהוי רכב דו גלגלי

הבנתי שרוב הדברים מגיעים עם המובילאי כאילו, נראה לי ממש בסדר לא?

פורסם

המערכת הראשונה שציינת מערכת עצירה לאחר שכבר התרחשה תאונה למניעת תאונות משנה, לא בלימה אוטונומית.

כל הפירוט למטה זה מה שקיים במובילאיי.

פורסם
המערכת הראשונה שציינת מערכת עצירה לאחר שכבר התרחשה תאונה למניעת תאונות משנה, לא בלימה אוטונומית.

כל הפירוט למטה זה מה שקיים במובילאיי.

שיהיה לי ברור, כי לא סגור שהבנתי.

נגיד אני עומד ברמזור, מישהו מפגר דופק אותי מאחורה כי התעסק עם הנייד, רובנו נעזוב את כל הדפשות בגלל המכה נגיד, אז המערכת הזאת פשוט נועלת את הברקסים של הרכב כדי שלא תעוף קדימה כאילו?? הבנתי נכון??

וכל השאר שאמרת מובילאיי, הוא רק מצפצף, לא אומר לך למה הוא מצפצץ בדיוק נכון??

תודה על התשובה אגב.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

לא מדובר בהכרח בפגיעה מאחור, אלא בכל תאונה. לא ברור אם מדובר בבלימה אקטיבית או שהמערכת פשוט תחזיק את הבלמים לוחצים לאחר שהרכב ייעצר.

המובילאיי כולל מסך קטן בתחתית קורה A משמאל לנהג שמציג את סימוני הכביש משני הצדדים עם חיווי לצד שבו התרחשה הסטייה. יש תצוגה של המרחק מהרכב מלפנים שהופכת אדומה כשמדובר בקרבה מסוכנת.

• תוכן חדש...