Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות אופנוע בחודשים הקרובים.

אני ממש מתחיל בעסק הזה ואני ממש לא מבין בזה עדיין ולכן אני צריך מספר עצות.

אני רוצה לקנות אופנוע שטח (או דו"ש). אני לא מוכן להתפשר על אופנוע כביש.

מצד שני, הבנתי שאופנועי שטח לא נוחים לנסיעה רצופה, ואני מתכנן לסוע איתו לפחות פעם בשבוע על הכביש נסיעה של כשעתיים.

רציתי לדעת אם יש אופנוע שיש לו ביצועים טובים בשטח, אבל הוא גם נוח יחסית לנסיעה על כביש.

כמובן שמדובר באופנוע עד 500 סמ"ק, לפחות בהתחלה.

מעבר לזה אני מעוניין לדעת איפה אני יכול ללמוד על התחום הזה בחודשים הקרובים כדי שאני אהיה מוכן כשאני קונה אותו.

תודה.

פורסם

נראה לי שDRZ400 יהיה הכי טוב בשטח מבין כל הכלים שמסוגלים, מעשית, לנסוע על כביש

(ונעזוב כרגע KTM-ים שמסוגלים לנסוע בכביש רק מבחינת החוק).

מצד שני, ישנו הKLE שמסוגל לרדת לשבילים אבל מצויין בכביש. שטח ממש - תשכח מזה, לדעתי.

עכשיו תעשה את החשבון.

אתה קונה חדש? משומש?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי XT או KLE כמו שהבחור המליץ..

אחרי שתחליט מה אתה באמת רוצה לעשות בשטח וכמה אתה מתכוון לנסוע ביום יום , תקציב , ניסיון על דו"ג ץחזור עם מספרים ונוכל לעזור לך יותר.

לדעת על התחום כנס לאיזה מנוע חיפוש תרשום אופנועים באנגלית או בעברית ותתחיל ללמוד על הסוגים השונים.

נעשה לך ג'סטה וניתן לך קישור לאתר הבא: http://www.fullgaz.co.il אם תקרא ותפנים את כל החומר שיש שם אתה תדע על אופנועים וקטנועים יותר מרוב האנשים בארץ שיש להם אופנוע.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מבחינת מספרים:

כמו שרשמתי, רוב הנסיעות יהיו בשטח. אני מתכנן לסוע עליו פעם בשבוע נסיעה של שעתיים, ועוד נסיעות קטנות פה ושם.

אין לי נסיון בכלל על אופנועים, ועוד אין לי אפילו רישיון.

אני מתכנן לקנות משומש ורוצה להשקיע בסביבות 15,000 (מקס').

אני לא צריך איזה חיית שטח מטורפת. אני לא מתכנן להתחרות או משהו כזה. פשוט לטייל לכיף.

זה בכלל ראלי כל הנתונים האלה, או שאני צריך לוותר על משהו?

פורסם

KLE הוא לא דו"ש, אם מתכוונים לרכב בשטח באופן קבוע, אפילו רכיבת שבילים רצוי להוציא את הKLE מהרשימה.מנגד גם בכביש הוא לא מצטיין (מה שלא מנוע ממנו להיות אופנוע טוב).

XT 500 ישרת אותך היטב למרות ששעתיים רצופות בכביש הם לא בדיוק ספל התה שלו, או יותר נכון שלך.

אגב אני קצת מתקשה לדמיין נסיעות של שעתיים לכל כיוון על בסיס קבוע בישראל (חיפה - באר שבע?), חוץ מהנסיעות של הנשיא לסופי שבוע.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

כמו שאני רואה את זה,התקציב נמוך מדי לקניה טובה,גם אם הוא לא כולל ביטוח(3000-4000ש"ח) ומיגונים בסיסיים(כ1000-2000ש"ח).

לעניות דעתי,עדיף לחכות ולקנות כלי בתקציב גבוה יותר.

פשוט יהיה קשה עד בילתי אפשרי למצוא כלי במצב סביר העונה לדרישותיך.

פורסם
כמו שאני רואה את זה,התקציב נמוך מדי לקניה טובה,גם אם הוא לא כולל ביטוח(3000-4000ש"ח) ומיגונים בסיסיים(כ1000-2000ש"ח).

לעניות דעתי,עדיף לחכות ולקנות כלי בתקציב גבוה יותר.

פשוט יהיה קשה עד בילתי אפשרי למצוא כלי במצב סביר העונה לדרישותיך.

באיזה קלות אפשר להרוס חלום.

אם מה שיש לבנאדם זה 15K, הוא ימצא אופנוע בתקציב הזה. אני מרשה לעצמי להניח, שלא מעט מהרוכבים כאן החלו את דרכם או נאלצו בחלק מהזמן לרכב על כלים גרועים ממה שאפשר לקנות ב 15K.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
מבחינת מספרים:

כמו שרשמתי, רוב הנסיעות יהיו בשטח. אני מתכנן לסוע עליו פעם בשבוע נסיעה של שעתיים, ועוד נסיעות קטנות פה ושם.

אין לי נסיון בכלל על אופנועים, ועוד אין לי אפילו רישיון.

אני מתכנן לקנות משומש ורוצה להשקיע בסביבות 15,000 (מקס').

אני לא צריך איזה חיית שטח מטורפת. אני לא מתכנן להתחרות או משהו כזה. פשוט לטייל לכיף.

זה בכלל ראלי כל הנתונים האלה, או שאני צריך לוותר על משהו?

סוזוקי DR350. פשוט, קל, נוח, מעולה למתחילים ולא ממש פראייר בשטח

(בייחוד עבור מתחיל בשטח)

אבל הכי טוב, שקודם תוציא רישיון - ורק אח"כ תתחיל להתלבט

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

דבר ראשון הנסיעה של שעתיים זה מאזור תל אביב לבסיס שלי דרומית לבאר שבע.

אני לא מתכוון להוציא יותר מ15000, כמובן שזה לא כולל ביטוח וקסדה וכו'.

שוב, אני לא מחפש איזה אופנוע מטורף לפאריז-דקאר אלא משהו להנות איתו בסופי שבוע.

אני מתחיל לברר עכשיו כי אני רוצה לקנות אותו ישר כשיהיה לי כסף, ואני לא רוצה לקנות לפני שיש לי לפחות ידע בסיסי.

נראה לי שאני יותר בכיוון של איזשהו 350 כי לפי מה שהבנתי אופנועי שטח 500 סמ"ק הם ממש חזקים ובתור אחד שמעולם לא רכב על אופנוע, נראה לי אני יהרוג את עצמי אם אני אתחיל עם אחד כזה.

פורסם
דבר ראשון הנסיעה של שעתיים זה מאזור תל אביב לבסיס שלי דרומית לבאר שבע.

אני לא מתכוון להוציא יותר מ15000, כמובן שזה לא כולל ביטוח וקסדה וכו'.

שוב, אני לא מחפש איזה אופנוע מטורף לפאריז-דקאר אלא משהו להנות איתו בסופי שבוע.

אני מתחיל לברר עכשיו כי אני רוצה לקנות אותו ישר כשיהיה לי כסף, ואני לא רוצה לקנות לפני שיש לי לפחות ידע בסיסי.

נראה לי שאני יותר בכיוון של איזשהו 350 כי לפי מה שהבנתי אופנועי שטח 500 סמ"ק הם ממש חזקים ובתור אחד שמעולם לא רכב על אופנוע, נראה לי אני יהרוג את עצמי אם אני אתחיל עם אחד כזה.

לא נעים לספר לך, אבל גם ב-25K לא תמצא בד"כ "אופנוע מטורף לפאריז-דקאר" אלא משהו שיהנה אותך בסופי שבוע מבלי להריץ אותך (בשאיפה) יותר מדי פעמים למוסך ולמנהל הבנק. דו"ש חביב.

לעניות דעתי DR350 ב-15K יהיה לרוב שחוט ונבלתי מדי. אני הייתי מתאמץ להגיע לפחות ל-20K, או לחילופין מחפש XT350/KLR250 בתקציב שלך (כאן תמצא אחד שמור - מבחורה!).

בכל מקרה "אופנועי שטח 500 סמ"ק(?)" אין בתקציב שלך, אין לך מה לדאוג. אף דו"ש בינוני לא יסכן את שלומך יותר מדי בשטח.

בהצלחה.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

• תוכן חדש...