Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ל 7 עד 120k

inon007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לדעתי הפכתי את יד 2 והתפזרתי...

אני מחפש רכב עם 7 מקומות לסלקל ו 2 כסאות בטיחות + 3 מבוגרים.

הדרישות הן:

אמינות

בטיחות

אחזקה זולה

צריכת דלק חשובה אבל לא קריטית.

את הראוטלנדר פסלתי מייד בגלל עיצוב מיושן ומנוע חלש.

את הניסן אקסטרייל פסלתי בגלל מנוע דיזל 1.6 שהוא גם כן עגלה בלי סוס.

קיה סורנטו החדשה נראת נחמד.

יונדאי סנטה פה גם על הפרק

סקודה קודיאק יקרה מדי

שברולט טראוורס ענקית

שברולט אורלנדו לא הכי מושכת ועם מנוע שהבנתי כלא אמין.

BMW X5 מדהימה! אבל ביטוח יקר מאוד

מרצדס ML?

אאודי Q7 3.6?

גיפ גראנד צ'ירוקי 3.6?

סיטרואן C4 פיקאסו הכי מתאימה לי, אבל לא מתקרב לצרפתיות ועוד עם טורבו.

טויוטה ורסו משעממת יותר מסוזוקי ליאנה וקופצנית

טויוטה פריוס פלוס ירדה בגלל הבטריות.

מה דעתכם? על מה ללכת?

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

חפש אאוטלנדר דיזל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשית טעות כשפסלת את הניסאן אקס טרייל. מנוע הדיזל שלה לא חלש ומאוד חסכוני יחסית לכל צרכני הבנזין.

אם תרצה להשקיע יותר יש גם אקס טרייל עם מנוע דיזל 2 ליטר ו 177 כ"ס

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

עשית סיבוב על הניסן? וניראה שאתה מחפש מכוניות ברמה אחת גבוה אפילו שתים מהניסן ככה שההשוואה לא במקום...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

עשיתי סיבוב על הניסן. אני לא מחפש רכב פרימיום, אני פשוט מחפש רכב 7 מקומות נוח ומרווח שנוסע כמו הסוזוקי קרוסאובר טורבו שלי ולא כמו פורד פוקוס 1.6

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
עשיתי סיבוב על הניסן. אני לא מחפש רכב פרימיום, אני פשוט מחפש רכב 7 מקומות נוח ומרווח שנוסע כמו הסוזוקי קרוסאובר טורבו שלי ולא כמו פורד פוקוס 1.6
והניסן לא טובה יותר מהסוזוקי... מוזר. נכון שבתאוצה מהמקום יש השהיה קטנה אבל שאר הנסיעה אין בעיה בזמינות הכוח.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

למרות הקיבעון שלך תשקול שוב את הצרפתייה עם הטורבו דיזל. לאו דווקא סיטרואן.

יש גם גראנד סניק . אל תביא סטיגמות. תבחן - תחליט .

פורסם

הסיבה שאני לא רוצה צרפתייה היא בגלל סחירות נוראית. רכב שעולה כחדש 170k ונמכר אחרי שנתיים ב 70k עם 30000 ק"מ מרמז על הסחירות. ובנוסף, אני לא כלכך סומך על ההסטוריה המהוללת של החברות הצרפתיות.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

ואם חשבת ש x5 מדהימה למה לא בדקת את BMW 2 גראנד טורר. הרי ה x5 תתקשה להוביל 7 בנוחות למרות הלוגו המושב האמצעי צר ביותר.

מסדרה 2 בקושי מכרו בארץ אבל החלוקה שם נכונה.

בתקציב שלך נכנסת פיקאסו דיזל 2.0 משומשת קלות שאותה קצת יותר קל למצוא ואין לה בעיות אמינות מהותיות עד כמה שידוע לי.

גילוי נאות : מחזיק אחת כזו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הסיבה שאני לא רוצה צרפתייה היא בגלל סחירות נוראית. רכב שעולה כחדש 170k ונמכר אחרי שנתיים ב 70k עם 30000 ק"מ מרמז על הסחירות. ובנוסף, אני לא כלכך סומך על ההסטוריה המהוללת של החברות הצרפתיות.

ומה הבעיה בזה? תקנה משומש עם 30K ב70K, עסקה משתלמת ביותר!

פורסם

האמת... ה BMW 2 גראנד טורר תפורה עליי בול, הבעייה היא שאין כאלו יד שניה. אם אני לא טועה נמכרו רק 7 כאלו בשנת 2017, כך שביד 2 ככל הנראה לא יהיו.

לגבי ה C4 דיזל, האמת אופציה מעניינת. אני פשוט רואה את ה c4 של השכן שלי שמקלל אותה כל בוקר. פעם אחת הלכה משאבת דלק, אחרי חודש הלך האלטרנתור, אחרי מספר חודשים הרכב התחיל לעשן והוחלף טורבו בעלות של 10000 שקלים, הפלסטיקים בפנים חורקים מהיום הראשון. כל הניסים והנפלאות התרחשו ברכב בן פחות מ 4 שנים ואחרי תום האחריות.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני מהמר שה-C4 של השכן שלך היא מהדגם הקודם עם מנוע בנזין. ממש לא דומה לדגם הנוכחי.

ועדיין - אני חוזר על הצעתי לאאוטלנדר דיזל עם מפרט עשיר שלנה ואבזור בטיחותי מלא (נדיר לשנתון ולתקציב)

אורלנדו בתקציב שלך עם מתיחה קלה תוכל לרכוש חדשה מליסינג 0. אם תטפל בה לפי הוראות היצרן לא תהיינה לך בעיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הבנתי.

הדרישות שלך ל7 מקומות מרווח, אמין, בטיחותי, ואחזקה זולה.

ואז אתה פוסל רכבים על מנוע חלש, סחירות עתידית, עיצוב, עצם היותם היברידיים, ארץ המוצא, ומנוע עם טורבו.

פורסם

גם לי משהו לא מסתדר, ירידת ערך גבוהה מידי בצרפתיות? ואתה מדבר על הBMW? שם את מפסיד את המכנסיים כל שנה,

כנ"ל לגבי הגרנד שירוקי.

חפש לך יפנית משעממת חסכונית ואמינה...

פורסם (נערך)

מיצובישי גראנדיס מתלבש עליך בול. ישן, מרווח אמין ושתיין. אין טורבו . אין הילוך חמישי. אין יותר מדי אלקטרוניקה. כבר אין לו כמעט ירידת ערך בגילו.

תתעלם מהמקרה שהתרסק בירידה של פוריה . זה לא מיייצג.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...