Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו B4 2003 מליסינג

50000 ק"מ

צבע כסף יפה, מלאה שריטות ממפתח שאיזה חרא עשה לה.

טוען שמחירון 107 רוצה לסגור ב- 100

מה דעתכם?

פורסם

סביר ביותר. תבדוק את מצב השוק, האם יש כאלה שמורות יותר?

הקילומטרז' נראה לי קצת גבוה אבל המחיר מפתה.

תעשה סקר שוק ותבחר.

פורסם

מי המוכר: חברת הליסינג ? החוכר ? סוחר ?

אם זו לא חברת הליסינג בדוק בשבע עיניים.

בדוק שאחריות היצרן בתוקף.

בדוק אונטנטיות של הקילומטרז' בחברת הליסינג.

תאונות.

כמו"כ אם המוכר זו לא חברת הליסינג הורדה של 7000 נראית לי לא מספיקה.

אגב מחירה של הלגאסי לפי מחירון לוי יצחק הוא 105300 בלבד

וכאשר משקללים את הקילומראז' והעובדה שהיא נמכרת ללא אחריות מחירה יורד ל-94000 ש"ח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בינתיים מצאתי כבר 2 מונדיאו גיאה יד ראשונה 2002 מפרטיים

80 אלף קילומטר

רוצים 82000 ש"ח - מה דעתכם ?

פורסם
המוכר הוא החוכר [ממה להיזהר?]

קודם כל זה אומר שאין אחריות, והמחיר הנמוך בתוקף זאת אומרת שרוצים עלין כ-7% יותר מערכו במחירון (לא מציאה גדולה)

המוכר יחשב לחוכר הרכב רק אם יציג חוזה חכירה חתום עם חברת הליסינג - ולא יש להתייחס אליו כסוחר.

בינתיים מצאתי כבר 2 מונדיאו גיאה יד ראשונה 2002 מפרטיים

80 אלף קילומטר

רוצים 82000 ש"ח - מה דעתכם ?

יותר עדיף.

אגב ב-ynet יש אחת 2003 עם 65000 ק"מ ב-95000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל מקרה בקשר ל-B4. הרכב מרגיש מאוד "כבד" והתאוצות לא מדהימות בלשון המעטה. חוץ מזה, הרכב "שותה" ה מ ו ן דלק, בשל שילוב של מנוע 2.0 , אוטומט ו4X4 ....!

פורסם

יותר מדי ק"מ לשנת 2003

גם ה50 אלף , וכמובן ה65 אלף ק"מ...

רכבים שמפורסמים בעיתונים היומיים (YNET) הם בדרך כלל בעלי עבר מפוקפק / מחברה,

לכן הייתי מוותר על הבלאגן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בכל מקרה בקשר ל-B4. הרכב מרגיש מאוד "כבד" והתאוצות לא מדהימות בלשון המעטה. חוץ מזה, הרכב "שותה" ה מ ו ן דלק, בשל שילוב של מנוע 2.0 , אוטומט ו4X4 ....!

התאוצות אומנם לא מדהימות, אבל בכל מה שקשור לתצרוכת דלק היא דווקא הפתיעה חלק מהבוחנים במבחני השוואה שנעשו בארץ (האחרון היה ב"אוטו" מול C5 החדשה - הבדל של כ 5% בנסיעת מבחן- 7.9 קמ לליטר ב C5 מול 8.3 קמ לליטר). ההבדל אומנם לא גדול אבל אי אפשר לומר שהיא ממש שותה דלק ביחס לחברותיה לקבוצה (שכולן נעות בין 8 ל 9 קמ לליטר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עוד מילה קטנה לפותח השרשור: אני ממליץ לחפש B4 מודל 2000-2003 (דגם קודם) עם מנוע 2500 סמ"ק.

סביר להניח שתוכל למצוא אחת במחיר שיתאים לך, היא משמעותית יותר חזקה מהחדשות בעלות מנוע 2000 סמ"ק.

חסרונות ויתרונות ? בדגם החדש תמצא שמרבית החסרונות מהדגם הקודם טופלו (עיצוב טוב יותר, שימוש בחומרים איכותיים יותר, ברקסים טובים יותר וכד') אבל הביצועים בדגם ה 2 ליטר פושרים.

הדגם הקודם לא יאכזב אותך מבחינת איכות חומרים ונוחות - ובנוסף הוא יהיה משמעותית חזק יותר עם מנוע 2500 סמק מהדגם החדש בעל מנוע ה 2000 סמק.

הדבר היחידי שכן תצטרך לטפל בו יהיה הברקסים, פשוט למצוא רפידות תחליפיות טובות (המקוריות גרועות מבחינת בלימה אבל מחזיקות נצח...).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשנים הללו היא סוחבת מנוע מאוס, עלוב כמעט כמו של הפאסאט. כולה 125 כ"ס.

וכמו שאמרו מעליי, הבלמים שלה בעלי נשיכה עלובה מאוד.

והתא נוסעים אפור, מיושן וחסר אבזור.

בקיצור להתרחק.

אתה תוכל למצוא אלטרנטיבות טובות יותר ב-100 אלף שח, גם אם תצטרך לרדת לשנת 2002-2001.

פורסם

קראת את כל ההודעה לפני שהגבת ?

קודם כל, דיברתי על מנוע 2500 סמק (156 כ"ס) ולא ה 2000 סמק (125 כ"ס)

מנוע מאוס ? לא ממש. עם מערכת AWD ותיבה אוטומטית הביצועים טובים מאוד (0-100 ב 10 שניות) כשהיא עדיין נשארת מכונית מרווחת , נוחה ושקטה.

האבזור הוא חשמלי תקני + 4 כריות אויר, חישוקים קלים ו ABS - ובחלק מהדגמים ריפודי עור, בקרת שיוט וחימום למושבים... לא נורא.

תא הנוסעים הוא בהחלט לא מהמצטיינים מבחינת עיצוב/השראה אבל הוא נאה בהחלט ושורד היטב.

הברקסים זו הנקודה החלשה שהכי קל לטפל בה (רפידות איכותיות פותרות את בעיית הנשיכה, מניסיון).

במקרה כגון אלו - כל אחד והשיקולים שלו. אני הייתי מוכן לקחת את הדגם הקודם (שהוא לא רע בכלל) בתמורה לביצועים טובים יותר משמעותית (עדיין, יש הבדל משמעותי בין רכב שמאיץ ל 100 קמש ב 10 שניות לכזה שעושה את זה ב 13). אני בטוח שיהיו גם הרבה כאלה שהיו בוחרים ההפך ממני.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...