Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה למערכת שעובדת בפקקים ועד למהירויות שיוט (נניח שעד 130 קמ"ש מספק)

אני יודע בודאות על סובארו XV ועל אאודי Q2.

 

יש עוד?

  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבימרים היא עובדת עד 210 קמ"ש (נבדק באוטובאן..) אבל קח בחשבון ששמירת המרחק הקצת מוגזמת מהרכב שלפנים פחות מתאימה לתנועה בכביש הישראלי עם המון חלאות שחותכים/נדחפים ובמיוחד במהירויות נמוכות ובפקקים.

turboy

פורסם

איך בדיוק בקרת שיוט אדפטיבית יכולה לעבוד במהירות כזו, אם רכב נדחף לכם לשמאלי שהוא במהירות 120 ואתם על 180?

שום דבר לא יעזור אלא אינטואיציה שרכב הולך להיכנס לכם לנתיב, ע"י זה שהוא מאותת או שאתה רואה שהוא מתחיל להיצמד לרכב שמלפניו ובקרוב יצטרך לעקוף.

זה כאילו אתם מצפים מהמערכות האלה לנהוג במקומכם. אנחנו עדיין לא שם.

פורסם
בבימרים היא עובדת עד 210 קמ"ש (נבדק באוטובאן..) אבל קח בחשבון ששמירת המרחק הקצת מוגזמת מהרכב שלפנים פחות מתאימה לתנועה בכביש הישראלי עם המון חלאות שחותכים/נדחפים ובמיוחד במהירויות נמוכות ובפקקים.

זו בעיה בכלל פה עם המערכת הזו בכל הרכבים. לא הייתי אומר ששמירת המרחק מוגזמת אלא בטוחה. בכל אופן ניתן לבחור בין חמישה מרווחים שונים, אצלי לפחות.

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מערכת הבלימה האוטונומית עובדת מ-5 קמ"ש. אתה בטוח שגם בקרת השיוט האדפטיבית. בכל מקרה גם 5 קמ"ש לא עובד בפקקים ולכן לא בכל טווח המהירויות.


×
×
  • תוכן חדש...