Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכש שלי הוא פולקסווגן פולו 2010 עם 114 אלך ק"מ

אני לא יודע כמה זמן זה, אבל אני רק שמתי לב לרעש הזה רק אתמול ומיד הפסקתי לנסוע. נסעתי היום בבוקר למוסכניק המקומי ואחרי שהאזין לרעש מקרוב הוא אמר שזה נורמלי והוא לא שומע רעש חריג.

חזרתי הביתה קצת מודאג ולכן אני רוצה להתייעץ איתם בקשר לרעש הזה, האם הוא תקין.

https://www.youtube.com/watch?v=bAzYdfgpC58

פורסם

לא נשמע תקין ,

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בוצע הקמפיין להחלפת מותחן טיימינג?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

עד כמה שניתן לשמוע מהסרטון, אני לא שומע משהו חריג..

אם מעולם לא בוצעה החלפת שרשרת טיימינג\מותחן, אני ממליץ לקפוץ למוסך רון לבדיקת סינכרון

יום טוב גם לך

פורסם

הייתי אצל מוסכניק אחר עם מוסך גדול שמתמחה ברכבי וואג, הוא ישר אמר שזה טיימינג וצריך להחליף את כל הקיט ב 1700 שקל.

הוא בקושי הצליח לשמוע משהו וישר אמר ובגלל זה קצת מדאיג אותי ואני לא סומך עליו. אין לי שום היכרות איתו ויכולת לבטוח בו

לא נשמע תקין, אולי זה מהטיימינג.

זה כל הזמן או בהנעה קרה בבוקר?

בוצע הקמפיין להחלפת מותחן טיימינג?

יש לי קבלות מהרכב ולפני שקניתי לו החליפו לו את כל הקיט של הטיימינג לפני שנה וחצי. 25K ק"מ

נשמע לי רעש תקין

עד כמה שניתן לשמוע מהסרטון, אני לא שומע משהו חריג..

אם מעולם לא בוצעה החלפת שרשרת טיימינג\מותחן, אני ממליץ לקפוץ למוסך רון לבדיקת סינכרון

הבעיה שאני מאזור הצפון. יש מישהו מומלץ מאזור רמת ישי, עפולה, נצרת, חיפה?

פורסם

אם בוצעה החלפה של הקיט, לא הייתי דואג במיוחד.

סך הכל בסרטון הצליל מאוד אופייני למנועים הללו.

נסה למצוא משהו עם מנוע זהה ולהשוות, מדובר במנוע מאוד נפוץ על הכבישים שלנו.

יום טוב גם לך

פורסם

מסכים עם יגאל, עם יש לך קבלה על החלפת שרשרת הטיימינג, אז סע לשלום.

זהו הרעש של המנוע הזה (אני נוסע עם המנוע הזה כבר 7 שנים)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אצלי הרעש חלף אחרי החלפת המותחן ולא נשמע שוב עד למכירת הרכב כעבור חמש שנים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

נשמע כמו משהו שמסתובב ומכה במשהו אחר. תבדוק שהמאווררים לא נוגעים בכלום. גם המאוורר של האלטרנטור אולי יכול לתת מכות למשהו (כנפי מתכת)

פורסם (נערך)

צריך לחבר למחשב ולבדוק את הפאזה של שרשרת התזמון.

אם המוסכניק בטוח שהבעיה היא בשרשרת התזמון, שיראה לך את הפאזה הלא תקינה במחשב לפני שהוא מבצע את ההחלפה.

אם זה באמת הטיימינג, אז עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם
צריך לחבר למחשב ולבדוק את הפאזה של שרשרת התזמון.

אם המוסכניק בטוח שהבעיה היא בשרשרת התזמון, שיראה לך את הפאזה הלא תקינה במחשב לפני שהוא מבצע את ההחלפה.

אם זה באמת הטיימינג, אז עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר.

לדעתי הרעש ממשאבת המים , חייך אכלת אותה :-)

• תוכן חדש...