Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על Audi A1

Gilben
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי Audi A1 1.4tfsi רמת איבזור בסיסית שנת 2015.

שמתי לב שאין לי את הפונקציה בפאנל של האורות לשים את זה על " Auto" .

זה לגיטמי שאין את זה ברכב? כי ראיתי תמונות של A1 אחרים שיש בהם אבל ספציפית אצלי אין.

כמו כן , יש אפשרות להוסיף את התוסף הזה, אם כן איפה עושים את זה?

תודה

פורסם

אני לא מומחה ברכב הזה, אבל בהחלט יתכן שהאופציה קיימת רק ברמת גימור גבוהה.

הוספה של היכולת הזו תדרוש לכל הפחות החלפה של המתג, התקנה של חיישן אור וכמעט בוודאות החלפה של המראה המרכזית ויתכן שאפילו מודול הנוחות ברכב. זול זה לא יהיה.

יש לך ברכב בקרת אקלים?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגיטימי? תלוי את מי אתה שואל. אותנו - ברור שזה לא לגיטימי לא לשים את הדברים האלו ברכב "יוקרה" (במיוחד עם המחירים בארץ)

תשאל את צמפיון? להם זה יהיה לגיטימי לחלוטין.

פורסם
לגיטימי? תלוי את מי אתה שואל. אותנו - ברור שזה לא לגיטימי לא לשים את הדברים האלו ברכב "יוקרה" (במיוחד עם המחירים בארץ)

תשאל את צמפיון? להם זה יהיה לגיטימי לחלוטין.

בספטמבר הייתי בקפריסין ושכרתי אאודי A3 בת 3(לא A1, אלא A3) - אין גלגלי מגנזיום(ממש טסות - שנראות זוועה),אין שליטה על המערכת מההגה, אין בקרת שיוט, אין דיבורית מובנית(ממש בכוונה, יש את המסך של המערכת של אאודי הצבעוני עם השליטה הייעודית - אבל בלי דיבורית), אין usb גם בתא כפפות או gps.

יש גם רמות גימור נמוכות לאאודי, אפילו יותר נמוכות ממה שצ׳מפיון מוכנים לייבא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...