Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, אני חיזקתי את הטענה שלו עם רכבים מכוערים יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

טעות שלי בהבנת הנקרא.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואירופאים לא יכולים לעשות אלף קילומטר ביום?.

לא, הציטרואן תתפרק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הלינקולן MKZ שהועלתה פה בהתחלה התחילה בשנים האחרונות לככב בארץ בתור לימוזינות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא מסכים כלל.

ברובן האמריקאיות מראה קלאסי ושרירי שלטעמי הכי מושך, ברוב האירופאיות העיצוב משעמם ואפור כמו וולקסוואגן וסקודה או שמוגזם מידי כמו פיג'ו וסיטרואין.

פורסם
אולי קצת ישנה,

אבל מה הם חשבו לעצמם?

[ATTACH=CONFIG]498011[/ATTACH]

אני חושב שהוא פשוט הקדים את זמנו. ב2004 זה נראה מכוער ומוגזם, ואפילו חרץ את גורלה של פונטיאק.

אבל אם היה מופיע 10 שנים אחרי, העיצוב של אזטק היה במקום ובזמן. הפז׳ו 3008, שכולם פה אוהבים להלל, אפילו ניראית בדיוק כמו אזטק. כנ"ל הונדה CR-V ומיצובישי אקליפס קרוס. אפילו מלכת הקטגוריה, RAV4, לקחה קווים עיצוביים מהאזטק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יותר טוב.

זה מה שהפנסים בפז'ו הזאת מזכירים לי:

efb.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברובן האמריקאיות מראה קלאסי ושרירי שלטעמי הכי מושך, ברוב האירופאיות העיצוב משעמם ואפור כמו וולקסוואגן וסקודה או שמוגזם מידי כמו פיג'ו וסיטרואין.

לאמריקאיות הישנות היה מראה שרירי "אמריקאי אסלי". הם הלכו עם הגודל והכוחניות עד הסוף וידעת במבט חטוף לומר שזה רכב אמריקאי. (עד אמצע שנות ה90). החדשות מנסות לחקות את העיצובים המאופקים האירופאיים והקומפקטיים היפניים ומצד שני להשאיר את הרכב שרירי ואמריקאי. על זה נאמר תפסת מרובה - לא תפסת ורוב המכוניות יוצאות שמנות ומוזרות. היחידים שלטעמי עושים משהו נכון זה קאדילק וגם רק בחלק מהדגמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עניין של תרבות ותפיסת עולם. הכל בארה"ב מתבסס על גודל וכוח, לא על יופי. וזה זולג כנראה גם בתת המודע לתחומים אחרים. אפשר לספור על אצבעות כף יד של נגר עיוור את מספר הדגמים שבהם הושם והצליח דגש על עיצוב מחמיא. אחת כזאת היא הקורבט לדורותיה. הבעיה שהיא היוצאת מן הכלל שלא מעידה על הכלל הגמלוני והמכוער.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...