Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק אבל בדיוק מה שנכתב לך בהודעה 56.

תבע את הגברת לבד, ( היא מצידה תצרף את חברת הביטוח שלה או לא , החלטה שלה ) יש לך הוכחה בווטסאפ לא צריך יותר מזה כדי שהיא תצא חייבת בדין.

עליך יהיה רק לכמת את תביעת הנזק שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק אבל בדיוק מה שנכתב לך בהודעה 56.

תבע את הגברת לבד, ( היא מצידה תצרף את חברת הביטוח שלה או לא , החלטה שלה ) יש לך הוכחה בווטסאפ לא צריך יותר מזה כדי שהיא תצא חייבת בדין.

עליך יהיה רק לכמת את תביעת הנזק שלך.

אני צריך עזרה לגבי הגשת התביעה (מה לעשות ולמי לפנות), כרגע הנזק המוכח הוא 1000 ש"ח השתתפות עצמית + עליית הפרמיה. איך אני יודע בכמה תעלה הפרמיה ?

פורסם

עוד שיטת מצליח. תבע את השכן ואת הפוליסה שלו. בדיוק לצורך זה היא נועדה. גם שיטפון או רעידת אדמה הן "כוח עליון" - ועדיין הפוליסות מכסות אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוד שיטת מצליח. תבע את השכן ואת הפוליסה שלו. בדיוק לצורך זה היא נועדה. גם שיטפון או רעידת אדמה הן "כוח עליון" - ועדיין הפוליסות מכסות אותם.

הביטוח שלי אכן מגיש תביעה משפטית וכבר נאמר לי שיהיה עלי להגיע ולהעיד במשפט.

הוצע לי מהשכנים 500 ש"ח בתמורה ל "לא לתבוע", כמובן שלא הסכמתי.

האם מישהו מכיר גוף שדרכו כדאי להגיש תביעה לתביעות קטנות? אשמח להמלצה מבעלי ניסיון בעניין הזה.

פורסם

הביטוח שלו מגיש תביעה על הנזק שנגרם לרכב

הוא אמור לתבוע על הנזק העקיף שנגרם לו השתתפות עצמית התייקרות הפרמיה "בילוי" זמן במוסכים , בלה בלה בלה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בעוד שנתיים יזכה אם יזכה בינתיים משלם וכרגיל חברות הביטוח אוהבות להתפשר ככה שני המבוטחים משלמים השתתפות עצמית והתייקרות הפרמיה.

השתתפות עצמית שילם ? שילם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

כרגע אני נכנס לתביעה ביחד עם הביטוח שלי כנגד הפוליסה של השכנים. לאחר התייעצות עם עורך דין, אין לי טעם להגיש תביעה נפרדת בתביעות קטנות - תהיה לי עילה לעשות זאת רק אם לא אקבל את הסכום שמגיע לי או שהפרמיה תעלה בכל זאת אחרי המשפט בין הביטוחים.

תאריך למשפט עוד אין. הביטוח דירה שלהם טוען שזה "כוח עליון". לעומת זאת שכן נוסף ברחוב שהרכב שלו נפגע, מחזיק בסרטון מהמצלמה שלו בחניה והוא כן קיבל את התשלום מהביטוח (פתאום זה לא כוח עליון, כי יש מצלמה). לי יש רק התכתבות וואטסאפ מפלילה של השכנים.

הדבר הטוב היחיד מכל המקרה הזה, הוא שלפחות יש לי את מי לתבוע. יכל להיות גרוע יותר... ולפחות גם הטרמפולינה ה******* הזאת לא עפה לי על הראש ככה שאני עדיין חי.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

תוודא שני דברים

אחד שאתה מופיע בכתב התביעה כתובע

שניים שתובעים את סכומי הנזק שנגרמו לך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי, אני מעוניין להמשיך לעדכן אותכם במתרחש ממספר סיבות שאני מעריך שברורות לכולם. יצרו איתי קשר מהביטוח שלי, (אני לא אציין את שם החברה שוב, חושב שציינתי כבר באחד העמודים הקודמים) ונתנו לי פרטים של משרד עו"ד שמטפל בתיק של התביעה שלי. כמובן שגם אני נכנס כתובע ולא רק הביטוח.

העו"ד חזר אלי ואמר שזה בטיפול, כרגע אני ממתין שהוא יגיש את כתב התביעה שלנו אל הביטוח הפוגע. עד כה העניין אמנם נמשך כ-5 חודשים אך בהחלט מעוניין לציין לטובה את הטיפול שאני מקבל. נראה לאן עניינים יתגלגלו בהמשך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
יש התקדמות?

עורך דין מטעם AIG הגיש תביעה לבית משפט השלום בשמי ובשם AIG, כרגע ממתינים לתאריך למשפט. ההערכה היא שהמשפט יתקיים רק בשנה הבאה. יש סיכוי מסויים שיגיעו לפשרה לפני המשפט, אני מבחינתי צריך לקבל את דמי ההשתתפות ששילמתי + הפסדים נוספים ועד אז לא אוותר. בסופו של דבר כמעט והורידו לי את הרכב מהכביש, וגם יכלתי למות או להפצע קשה אם הייתי יוצא מהרכב 10 דקות אחרי. הביטוח כמובן ידאג להחזיר לעצמו את הנזק ששילם (קצת יותר מ-8500 ש"ח).

פורסם

הייתי בדעה ואני עדיין בדעה כי אם היית תובע בתביעות קטנות את ההפסדים שלך בלבד היית מקבל את כספך הרבה יותר מהר.

בשביל למות צריך מזל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הייתי בדעה ואני עדיין בדעה כי אם היית תובע בתביעות קטנות את ההפסדים שלך בלבד היית מקבל את כספך הרבה יותר מהר.

בשביל למות צריך מזל.

זה מה שרציתי לעשות... אחרי התייעצויות הסבירו לי שהשופט עשוי לדחות את התביעה שלי בטענה שאם הביטוח מגיש תביעה, אני צריך להצטרף לתביעה שלהם...

• תוכן חדש...