Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך איפוק רציני לרכוש e350 אחרי a45 והv מקווה שלא תתבעס אחרי כמה חודשים ותרצה כח ואוטו ספורטיבי חזק אני אישית לא הייתי מסוגל , תהנה מהרכישה החדשה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דורקי,

יש גם אלמנט של חיבור אישי לרכב, אני שמעתי מכ"כ הרבה חברה שאני סומך לחלוטין על השיקול שלהם "איזה יופי של רכב זה קמארו".

נסיעת המבחן עליה הייתה כ"כ מאכזבת, שלא זכור לי רכב אחר שכ"כ התאכזבתי ממנו.

ברור לי שככל הנראה הוא לא כזה רע, אבל באופן אישי, באאאאאאה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
צריך איפוק רציני לרכוש e350 אחרי a45 והv מקווה שלא תתבעס אחרי כמה חודשים ותרצה כח ואוטו ספורטיבי חזק אני אישית לא הייתי מסוגל , תהנה מהרכישה החדשה

כפי שציינתי אני כבר מתבאס אבל מניח שמתרגלים להכל. נסיים את 3 שנות החסד הביטוחיים עם התאונה על הגב בנהיגה רגועה יותר ונחזור לעולם הספורט.

פורסם
דורקי,

יש גם אלמנט של חיבור אישי לרכב, אני שמעתי מכ"כ הרבה חברה שאני סומך לחלוטין על השיקול שלהם "איזה יופי של רכב זה קמארו".

נסיעת המבחן עליה הייתה כ"כ מאכזבת, שלא זכור לי רכב אחר שכ"כ התאכזבתי ממנו.

ברור לי שככל הנראה הוא לא כזה רע, אבל באופן אישי, באאאאאאה!

אתה כמובן צודק.

אם נישאר עם הקאמרו, אז זה רכב שמאוד נהניתי מהנסיעה בו למרות חסרונות מהותיים כמו איכות תא הנוסעים, ראות לצדדים ולאחור ואבזור.

החסרונות הללו הם בעבורי 'דיל ברייקר' אבל נסיעה נוספת על הרכב תשמח אותי.

נחזור אל ה- ATS, על אותו הכביש בדיוק שבו הקאמרו זהרה, האוטו הזה היה נכנס לסיבוב במהירות שכל רכב אחר שבחנתי צלח בקלות בלי שדרש בלימה לצורך העברת משקל קדימה אל הגלגלים הקדמיים, במצב הזה הפניה של 1/8 הגה לא עשתה כלום והאוטו המשיך לנסוע ישר, עוד סיבוב של ההגה ובבת אחת הגלגלים הקדמיים התחילו להכניס את הרכב לסיבוב ביחד עם אחוריים שאיבדו אחיזה ועברו להיגוי יתר.

התנהגות כביש ממש לא לעניין.

את אותו קטע כביש נסעתי בקאמרו בביטחון מוחלט ובמהירות שגבוהה ב- 50% לפחות ממה שעשיתי עם ה- ATS.

אז אולי הבעיה בי, אולי בדגם ואולי באקסמפלר הספציפי.

פורסם
אתה כמובן צודק.

אם נישאר עם הקאמרו, אז זה רכב שמאוד נהניתי מהנסיעה בו למרות חסרונות מהותיים כמו איכות תא הנוסעים, ראות לצדדים ולאחור ואבזור.

החסרונות הללו הם בעבורי 'דיל ברייקר' אבל נסיעה נוספת על הרכב תשמח אותי.

י.

מעניין, הבלמים הוירטואלים ותיבת ההילוכים שמתנהגת כאילו היא רובוטי חד מצמדי מהסוג הרע (ברכב ספורטיבי, כן?) לא הפריע לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבלמים 'בסדר', לא מהסוג שגורם לסתימות לעוף מהשיניים אבל גם לא קטסטרופה בטיחותית.

התיבה אכן גסה משהו אם כי בנהיגה עם שליטה ידנית על הגיר זה היה פחות מורגש ומטריד.

אלה לא הסיבות שגרמו לי לדלג על הרכב הזה.

פורסם

מוזר לי לשמוע שהקדילק הספורטיבית מתנהגת ככה. בביקורות מחו"ל הרכב נותן בראש במסלול ל bmw m3 אז איך יתכן שהוא מתנהג כה גרוע. מבחינתי זה היה רכב שהייתי רץ לקנות לו היה לי את הממון לכך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
מוזר לי לשמוע שהקדילק הספורטיבית מתנהגת ככה. בביקורות מחו"ל הרכב נותן בראש במסלול ל bmw m3 אז איך יתכן שהוא מתנהג כה גרוע. מבחינתי זה היה רכב שהייתי רץ לקנות לו היה לי את הממון לכך.

אתה מתכוון ל ATS-V ולא ל ATS שדורקי נהג עליה.

אגב, גם אני עשיתי סיבוב על ה- ATS לפני כשנתיים. הניהוג אכזב אותי. יש לה ה-מון כח אבל אי אפשר להשתמש בו כמו שצריך ולהנות ממנו.

פורסם

מוזר לי שהכוח לא מועבר נכון לכביש ברכב מודרני (ושלא נדבר ברכב שכזה), הבקרות האלקטרוניות מפצות על הכוח העודף כמעט בכל מצב (למעט שילדת ספגטי או מערכת מיתלים כמו של האמריקאיות של פעם). אצלי עם C240 בת 18 "פתיחה" נמרצת על כביש עירוני מפעילה את ה ASR בצורה כל כך חלקה שלמעט שינוי בצליל המנוע לא מרגישים אותה, בהאצה בסיבוב היא מורגשת יותר ועדיין מפצה על תחילת ההחלקה. (ואני על "פאלקן" 914 מנופחים בהתאם, לא על זבל סיני...)

מחיר התיקונים שהזכרת נשמעים מפחידים, מכסה מנוע וגריל קדמי ביותר מ 70 אש"ח? מה מיוחד בהם?

פורסם
ראו מבחן דרכים פה:

https://youtu.be/OEJYD6PS9q0

איך יתכן שהקדילק מתנהגת כל כך גרוע כאשר במבחנים היא מככבת?

אתה ממשיך לדבר על ATS-V שעליה DORKI לא נהג והוא מדבר על ה ATS הסטנדרטית.

ה ATS-V מגיעה עם בלמי BREMBO. בב.מ.וו M3 תצטרך להוסיף כמה עשרות אלפי שקלים כדי להשוות את איכות הבלמים.

פורסם

אני לא מבין, הפוסט המקורי מתייחס ל ATS V ולא ל- ATS הרגילה. והבחור מציין שהרכב פרוע, זורק זנב גם בלחיצות עדינות על הגז, בלתי צפוי וכדומה ולכן משהו נשמע לי מוזר. ברור שמדובר ברכב מאוד חזק אבל כזה שגם אמור להתנהג מעולה.

• תוכן חדש...