Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בגילוי נאות. לא ידעתי את זה לפני אבל אני לא מתחבר להנעה אחורית. אני מניח שחלקכם ירצה לרגום אותי באבנים אבל אני מבקש לשמור על שפה נאותה. אחרי הכל לאנשים שונים העדפות שונות.

מקומה של ה ATS-V הוא בנס הרים או בפצאל. בכל מקום אחר אני מעדיף הנעה כפולה.

ההרצה עברה דיי מהר (19 ימים ליתר דיוק) אבל כבר בה ניתן היה לחוש הנעה אחורית מהי. כשהצמיגים לא מאוד חמים (אני לא מדבר על קרים), ליטוף של דוושת ההאצה עם כל הבקרות דלוקות מוציא את התחת כמו כלום. בפעמים הראשונות זה היה ממש מפחיד ואף מסוכן. בקלות אפשר לתת פליק לרכב בצד החיצוני של הסיבוב ממך.

סיום הרצה... חזרה מב"ש על כביש 6, מהירות של כ 100 קמ"ש, הדבקת הדוושה השמאלית ויאללה בלאגן. איפה ה A45 איפה? עולם אחר. עוצמה אחרת. חיוך מאוזן לאוזן. אני מתענג על הסרטון הזה עד היום אבל מסיבות ששמורות עם המערכת לא יכול לשתף :wink:.

בכביש הציבורי, במהירויות של אפילו עד 80 קמ"ש, אם הצמיג לא רותח, ממש מפחיד ללחוץ חזק על דוושת ההאצה. אין לך מושג איך הרכב יגיב. לפעמים ינענע מצד לצד את זנבו כאשר הנהג יכול לתקן בקלות ולפעמים פשוט יעיף את התחת ויבלום ללא יכולת לתקן. אני מודע לכך שאני לא נהג ברמה גבוהה אבל אני אופתע מאוד אם מישהו יכול לתקן מצב כזה. מ 100 ואילך הסאונד והכוח מטמטמים (עד שאתה טס לגרמניה ונוסע במשך יומיים על למבורגיני הוראקאן. לקח כחודש להבין חזרה שגם לקאדילק יש כוח).

מבחינת צריכת דלק וצמיגים, כמו שאמר לי מישהו פה כשהחלטתי ללכת על הרכב, הרכב מאוד אוהב אותם עם מלח וסלט בצד. לא עשיתי אפילו פעם אחת burn out ועדיין החלפתי זוג אחוריים לאחר מספר חודשים. מבחינת דלק, בנס הרים? 1 ליטר לשני ק"מ. כן כן, זו לא טעות כתיב. ממוצע 1 ל 6. לא סוף העולם. בטח לא בקילומטרז' שאני עושה.

אמינות ושירות? אני לא רוצה יותר מידי להכנס לזה. זו לא ביקורת על היבואן וככזו אומר רק שהרכב עבר תאונה יקרה שגזלה חודשיים וחצי מהשהות של הרכב איתי ועוד צינורית שמן שהתפוצצה ממש לקראת סוף השהות של הרכב איתי וגם תיקונה ארך לא מעט זמן (שבועיים וחצי).

בינתיים זה נשמע כאילו זה חרא רכב ורק סבלתי ממנו :lol:. לא כך הדבר. אז למה לא לדבר על נס הרים?

בנס הרים הרכב פורח. מבטלים את הבקרות (לא לגמרי. אני לא מספיק מיומן לכך) ולאחר שניים שלושה סיבובים שהתחת בורח בקלות, הצמיגים מתחממים והרכב עף. אין ספק שמי שנוסע פעם או פעמיים בשבוע לכביש מפותל או מסלול, יעדיף הנעה אחורית על כפולה או קדמית. הרכב הזה כבד מאוד אבל ההנעה האחורית מונעת תת היגוי כמעט לחלוטין. שוב, צריך לקחת בחשבון שלא לקחתי את הרכב לקצה אבל אני נוהג דיי חזק ולא זכור לי תת היגוי.

המון כוח. יציאה וכניסה לפניות מדהימות. אין ספק שמדובר ברכב מהנה. בטח יותר מה A45.

למה החלטתי למכור? ולמה לצד השני של המתרס בסגמנטי הרכבים?

ירידת ערך, ירידת ערך ושוב, ירידת ערך. זה בראש ובראשונה. הרכב זול משמעותית ממתחריו ולמרות זאת מפסיד סכומים זהים בשנתיים הראשונות. פשוט הזוי. היבואן מכיר את הבעיה ועובד על שיפורה. מאחל לו בהצלחה. כמו כן זמני הטיפול נורא הציקו לי ותוסיפו לכך את ההנעה האחורית שאני לא מחבב ואת התאונה שיושבת לי על הצוואר והרי לכם החלטה להחליף.

מי שמכיר אותי, יודע שכבר אחרי ה A45 חשבתי לעבור לסגמנט המנהלים\פאר\נוחות. זה קרה לי באחת הפעמים שה A45 היתה במוסך וקיבלתי חלופי E200. הנוחות של הרכב פשוט שבתה את ליבי אבל ה E200 בזמנו היתה דיי חלשה (8.9 למאה) ועלתה (כמו היום) 465 לפני תוספות אז בדקתי את מתחרות ולאף אחת לא היה את הוואו פקטור בהיבט של שיכוך מהמורות. UMI פתאום יצאו עם ה ATS-V. תוסיפו לזה את העובדה שחשבתי שבהנעה אחורית התחת משתולל רק כשמבטלים את הבקרות ותוכלו להבין למה הלכתי דווקא על הקאדילק.

השנה הושקה בארץ גרסת פלאגין הייבריד של ה E קלאס שהיא "טיפה" יותר חזקה מה E200 הקודמת (6.2 למאה) ובמחיר יותר אטרקטיבי אז קפצתי על המציאה. אגב, בחנתי גם את ה C350e שמגיעה עם מתלי האויר אבל עדיין ה E ללא מתלי האוויר נוחה יותר בצורה משמעותית.

קצת על החדש...

אני חושב שבשירשור הזה אמרו הכל. אם לא המבקרים אז גם אני הוספתי שם קצת מהניסיון שלי.

הרכב נבדק אל מול מה שזכרתי מהאינפיניטי Q70 והלקסוס GS שבחנתי לפני שנה וחצי וסידרה 5 של ב.מ.וו שנבדקה הפעם. כולם רכבים טובים. לכל אחד איכויות משלו אבל המרצדס ניצחה בקטגוריה שלי היתה הכי חשובה וזה יכולת שיכוך המהמורות. פשוט מבצעת את זה טוב מאוד.

מה שכן, אני כנראה עדיין לא סיימתי את פרק רכבי הספורט בחיי. הרכב הנוכחי הדגיש לי כמה חשוב לי הכוח והעוצמה. אני פשוט מכור לזה. ננוח שנתיים וחצי - שלוש ונתקדם לדבר הבא.

20171103_141345r_36091794959558d49a72fb480763182089d023b4_1b63462572177d5650b379d868fd150f25d8d4.jpg

20171103_141403r_f04081dde6b4c2e42695d79c24bb8550d8871abb_b63f191475e51248746b3cba3a0c01e3c2b424.jpg

20171103_141354r_b0e72deb689bcc3578d57c0bb9d0150b59d9c65b_3b4055771bdc65437699615029e978e55f5606.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תודה על הסיקור ותתחדש!

ההתנהגות הברוטאלית של קאדילאק היתה צפויה, רכב עם מנוע עתיר סמ"ק, מעל ל500 כ"ס ומומנט עצום-מתכון בטוח לריקוד הישבן ולהתנהגות מסוכנת בידי נהג לא מיומן.

קצת צורם לי העניין של ירידת הערך, יותר נכון שמכרת בגללה. אני מאמין שאיבדת בשנה הראשונה סכום לא מבוטל, אז מה הרעיון? במיוחד שהמחליפה גם לא "כספת" מהבחינה הזאת.

חוסר זמינות חלקי חילוף לרכב שמיובא ביבוא סדיר, ממש לא לעניין. עשית טרייד אין?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הרכב היה בעל 470 סוסים ו 61.4 קג"מ. לחדש יש 55 קג"מ. למה החדש לא זורק בכל הזדמנות? זה פשוט כיול שונה של בקרה האחיזה ולי זה פחות מתאים.

כל רכב יקר מפסיד הרבה בכל שנה ובטח שבראשונה. אין מה להשוות בין מחירון יד שניה של מרצדס לקאדילק. יתרה מכך, לא ברור כמה זמן המיסוי ישאר על 42 אחוז ואם אמכור אותה אחרי שיעלה, מי יודע מה יהיה מחירונה. אני מניח שרק "ארויח" מכך.

עשיתי טרייד אין. קיבלתי "גרוש וחצי" על הקאדילק. בטח ובטח עם התאונה.

פורסם

ברור שהיה עדיף למכור ללקוח פרטי אבל לך תעשה את זה עם רכב שעבר תאונה של 170,000 ש"ח. פירסמתי לכמה ימים. צילצל בן אדם אחד. שמע תאונה וניתק. טרייד אין זה שירות. וככזה אתה צריך "לשלם" עליו.

הוספתי 197,000 ש"ח.

פורסם

כפי שאמרת, החדשה מכוילת בצורה שונה. אני דווקא אוהב ומעדיף התנהגות ברוטלית ופראית, והאמריקאיות תמיד היו חזקות בזה. אני לא מחבב את ההרגשה של פלייסטיישן שקיימת במכוניות החזקות. לטעמי הן פשוט לא מהנות. בכל אופן המקרה של פות"ש מעיד עד כמה חשוב לעשות נסיעת מבחן לפני רכישת רכב, במיוחד אם הנסיון בתחום לא גבוה במיוחד.

170,000₪ זה חתיכת תיקון. מה הוחלף ברכב? הכריות נפתחו?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן ולא הצלחתי להרגיש את מה שהרגשתי כשהרכב היה בבעלותי.

הוחלף מכסה מנוע (36K), גריל קדמי (36K), שני פנסים קדמיים (11K לאחד) ועוד דברים כאלה ואחרים.

אני בבעייה ביטוחית גדולה מאוד. רוב חברות הביטוח פשוט סירבו לבטח אותי.

פורסם

אני זוכר שהיא לא באה לך בטוב על ההתחלה. לכל אחד מאיתנו בחיים יש מכונית שאנחנו נזכור ואולי אפילו טיפה נתגעגע, אבל לא מצטערים לרגע שהיא הלכה, למרות חוסר הגיון כלכלי.

פורסם

לא מכיר קאדילק ats-v, אבל נהגתי על ה- ats.

מה אגיד? רכב מזעזע מבחינת אחיזת כביש והתנהגות ואם ה - ats-v של פו'ש מזכירה במשהו את האוטו שעליו נהגתי, אז ברור לי לחלוטין למה היא נשלחה בטרם עת לטרייד אין.

ההנעה האחורית באוטו הזה לא מזכירה במאומה את ההנעות של הגרמניות ואתם יודעים מה? אפילו מה cts נהנתי מאוד ויצאתי ממנה מחויך.

זה כלי הרכב הגרוע ביותר שנהגתי עליו בטווח המחירים הזה, וללא תחרות.

פורסם

^^

לפי החוו"ד שלך מסתמן שאין שום קשר, ולו הקטן שבהם בין הגרסה הנורמטיבית לV.

או לחילופין שלא ידעת לראות את הפוטנציאל הגלום בשלדה.

מהרבה ביקורות שראיתי על הרכב הוא מסמן את הריוויזיה שקרתה לקאדילק בשנים האחרונות. מכונת נהיגה מושחזת שיצאה אאוט אוף דה בלו ומסתכלת לגרמניות שמשפרות דורות על גבי דורות של ספורטיביות ישר בלבן של העיניים, ואפילו מתעלה עליהן.

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

ביקורות חיוביות על הרכב שמעתי גם מחברי פורום שאני מעריך מאוד את דעתם.

ועדיין, אני מתנייד בעשר השנים האחרונות על כלי רכב עם הנעה אחורית, נהגתי על רוב ההיצע הרלוונטי שבשוק ועל כל כלי הרכב מהסוג הזה שעניינו אותי ואוטו גרוע כמו ה ats לא פגשתי.

אולי הייתה בעיה באקסמפלר הספצפי אותו בחנתי, אבל בשורה התחתונה אני ובוחן נוסף יצאנו מאוכזבים מאוד מהרכב.

כאמור, הגרוע ביותר שעליו נהגתי.

• תוכן חדש...