Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים הנפלאים בפורום!

קודם כל- קראתי פה בשבועיים האחרונים די הרבה, וכמויות המידע והנכונות לעזור פה מדהימים אז תודה!

אז אני רוצה לראשונה לקנות אוטו. מרווח, עדיף אוטומט, עדיף האצ׳בק (לא אוהב סדאן) עד 25K.

האוטו יסע 10-15K קמ בשנה: בעיקר ר״ג-ת״א (עבודה), קצת ברדיוס ר״ג-רחובות, וטיולים.

אני אוהב לטייל ובד״כ לא לבד ועם הרבה ציוד. לכן אני רוצה אוטו גדול עם הרבה מקום, ועדיף כזה שלא מתפרק ממגע עם שביל עפר. המכוניות המושלמות עבורי היו סקודה יטי וסוזוקי קרוסובר, אבל השנתונים שלהם חדשים מדי ולכן לא בתקציב.

לכן כרגע אני שוקל את האופציות האלה (בשנתונים 2009-11):

פוקוס סטיישן, i30, C3 picasso.

שקלתי גם C4 (אולי קטן מדי?) וסקודה רומסטר (גדול מדי?)

אשמח מאוד מאוד לעזרה בתיעדוף, ובעיקר אשמח לדעת אם יש אופציה טובה יותר שלא שקלתי

השיקולים

1. אמינות (כלומר לבלות כמה שפחות במוסך)

2-3. מרווח ונוחות

2-3. צריכת דלק

4. סיכוי להחזיר חלק מהסכום בחלוף כמה שנים

(5. ״עבירות״ . זה בסוגריים כי אני מבין שזה לא ממש רלוונטי לקטגוריה שלי. בכל מקרה הכוונה לשבילי עפר)

פורסם

רכב בסכום כזה לא יהיה שווה הרבה עוד כמה שנים.

C3 פיקאסו דיזל יהיה דיי חסכוני ומרווח, המושבים נוחים אבל המתלים קשים.

הI30 והפוקוס דור שני ולא שלישי דיי אמינות, הI30 מאוד נוקשה ביחס למשפחתית ולי לא הייתה נוחה בתור אוטו צמוד.

יחסית מאובזרת לשנתון והמנוע בריא.

הפוקוס מהדור השני נוחה יותר , אבל עם מנוע 1.6 היא דיי עגלה.

לא חושב שרומסטר גדול מדיי עבורך , בסופו של דבר זה פאביה עם תא מטען גדול יותר.

עם מנוע 2.0 היא סבירה.

פורסם

רכב בסכום כזה לא יהיה שווה הרבה עוד כמה שנים.

C3 פיקאסו דיזל יהיה דיי חסכוני ומרווח, המושבים נוחים אבל המתלים קשים.

הI30 והפוקוס דור שני ולא שלישי דיי אמינות, הI30 מאוד נוקשה ביחס למשפחתית ולי לא הייתה נוחה בתור אוטו צמוד.

יחסית מאובזרת לשנתון והמנוע בריא.

הפוקוס מהדור השני נוחה יותר , אבל עם מנוע 1.6 היא דיי עגלה.

לא חושב שרומסטר גדול מדיי עבורך , בסופו של דבר זה פאביה עם תא מטען גדול יותר.

עם מנוע 2.0 היא סבירה.המתלים של ה c3 picasso ממש לא קשים.. הם רכים מידי.. כל בור האוטו מתרסק.. ממש נקודה מעצבנת ברכב.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

הוא מתרסק כי הם קשים ולא משככים את הבורות והשיבושים בכביש.

אם הם היו רכים האוטו היה סופג את השיבושים יותר טוב.

פורסם

סובארו אימפרזה 4X4, אולי קצת בזבזנית בדלק אבל:

אמינה להפליא

יורדת יופי לשטח קל

נוחה יחסית

הקילומטרג' שלך לא בשמיים אז אולי ספיגת עלות הדלק לא תהיה כ"כ נוראית.

אם זה עדיין לא מתאים חפש יונדאי מטריקס גם היא סה"כ אמינה עם צריכה סבירה ומרווח פנים גדול למדי.

פורסם
הוא מתרסק כי הם קשים ולא משככים את הבורות והשיבושים בכביש.

אם הם היו רכים האוטו היה סופג את השיבושים יותר טוב.

אחינו אני אומר לך מנסיון.. יש לי את הרכב.. בבורות או באמפרים הבולם מגיע עד הקצה שהוא יכול ואת כל הזעזוע המרכב חוטף.

ככה גם בחדשים..

הם מכויילים על הצד המאוד רך של הסקאלה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

עוד פעם.

נהגתי בC3 פיקסו מספיק בתנועה עירונית ובין עירונית ואני מסכים איתך שהוא מתרסק על שיבושים.

אני חושב שאתה משתמש במונח ההפוך.

המתלים של הפיקסו נוקשים, ולכן הוא מעביר אותם בצורה כזו מורגשת לתא הנוסעים, והם נוקשים כנראה כדי לרסן את המרכב הצר והגבוה.

מתלים של מכוניות ספורט הם נוקשים יותר מהממוצע וזה כדי לאפשר התנהגות טובה יותר.

מתלים רכים למשל זה מה שנאמר על הC3 החדשה, שמאוד נוחה , כנראה הכי נוחה בקטגוריה שלה.

המתלים הרכים באים לידי ביטוי בכך שהיא רוכנת על המתלים שלה לעיתים קרובות וקצת יותר מהרצוי.

הנה למשל, במבחן לספייס סטאר שהזוויות גלגול הגדולות שלה ידועות מזכירים עד כמה המתלים רכים.

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2792/מבחנים/מיצובישי-ספייס-סטאר---מבחן-ארוך-טווח---דיווח-ראשון

• תוכן חדש...