Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, אני חוץ מלזיין לאנשים , ולריב כל הזמן , לא עושה שום דבר מועיל :)

זה מובן מאליו.

ואתה תמיד משתמש בתקציב שיש לאנשים, ונותן המלצות לגיטימיות.

ואף פעם לא שלחת אנשים לחסוך עוד כסף, ולהגדיל את התקציב שהם הגדירו מראש :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן שי נכון נכון....

פאאק אני לא מבין איך נתנו לך להיות נהג אמבולנס אתה צריך להיות חוקר עם כול העקשנות ואטימות שלך כי אם אני כבר ויתרתי מי לריב איתך אז המצב על הפנים:|:-)

פורסם

בואנה יש לך בעיות קשות.

אני במשך 50 דקות אומר לך ש"נכון אדי, אתה צודק"

"נכון אדי, אתה צודק"

ואתה ממשיך לריב עם עצמך.

IM OUT.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סליחה שאני מפריע,

אבל מה נסגר לגבי למה המגבר לא פועל בכלל? מה האופציות?

מה העניין עם הרימוט? זה עוד קבל שצריך לחבר מכניסת הרימוט במגבר לרדיודיסק? כמו הפלוס לדוגמא?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה ניסגר איתך?!

קיבלת כבר תשובה בשני התרדים שדנים בנושא של המגבר שלך.

תחבר רימוט!(ראה הסבר בתרד השני)

בהצלחה.

:king:

פורסם

EDDY

אחרי שנרגעו קצת הרוחות:) וכולנו רגועים...

אני לא מסכים כלכך איתך שאנשים פה בפורום לא קונים זבל....

אני דוגמא מצויינת לקונה "זבל" אבל חוץ ממני יש פה רבים וטובים עם "זבל" שהם ממש מרוצים ממנו, ובוא רגע נעזוב את השמחה שלהם מהמוצרים, העובדה היא שהמוצרים לא מתקלקלים משום מה...באמת אני לא ציני ולא מסתלבט, אבל אם נבחן את הנושא, יש פה רבים וטובים עם CALIFORNIA BOOM והוא עובד ולא נשרף/מתקלק...

כמו כן יש פה גם כמה חברה עם BOSS כפי שגם נרשם בתרד' והם לא נשרפים...ושלא תגיד למישהו מחובר פה פיונייר 400W RMS!!! לBOSS בגישור, אם המגבר היה זבל סיני...או שהוא היה שורף את הסאב ביום או שהוא היה נשרף מעצמו ביומיים...אבל לא זה ולא זה...אנשים מרוצים מהמוצרים כמובן שהכל ביחס למחיר...אבל עובדה שהמוצרים לא מתקלקלים...לי אישית היה בבית מגבר של CONCORD שעבד יותר מ7 שנים!! ולא התקלקל פשוט מכרתי אותו...

גם היה לי RED SOUND...לא התקלקל פשוט מכרתי אותו...

יש לי עכשיו YELLOW POINT...בן כמה שנים טובות....(עדיין לא מכרתי:))

אבל עובד כמו גדול...

לכן ידידי בלי לפתוח ויכוחים מיותרים, כל אחד יעשה את הטוב בעינייו, אבל לבוא ולומר "זבל" או "חרא" אתה צריך בסיס לדעתי טיפה יותר טוב, כמו לדוגמא ש90% נשרפים בשבוע...או בחודש...

או שהם חלשים בטירוף...או שכמו ששמעתי משהו ממש מצחיק שהמגברים של RED SOUND מזרימים חשמל לרמקולים...???? ממש מצחיק..ושורפים אותם...שמעתי את זה מחברה טובים פה בפורום...אם מישהו רוצה שיריץ חיפוש בנושא...

אבל מה שמתי עליו סאב של מאגנט ושבוע רק לבדיקה הGAIN היה על MAX...

ואני שומע לעיתים RAP עם הרבה באס...נחש מה...כלום לא נשרף...

אח"כ הורדתי את הגיין כדי לשמור על המגבר ושלא יכנס לקליפינג...אבל זה לא הISSUE...

מה שניסיתי לומר ואני מנסה לומר...

שאם היית לדעתי צודק...אז החברה פה היו צורחים שלא לקנות CL או BOSS בשום מחיר...

ומה שאני רואה שאומרים פה מנסיון אנשים שיש להם מגברים כאלו...זה שזה כן שווה!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

עם הסאב של פיוניר 305C

אגב המגברים האלה היו אצלי קרוב לשנה ושום בעיה בכלל!!

החלפתי אותם באוטו שלי רק כי רציתי להשתדרג טיפה והיה את המבצע המאורף בדיוטי לJBL

אם לא המבצע הזה הייתי נשאר עם הבוסים עוד זמן רב, הייתי מאוד מרוצה מהםף וכל מי ששמע ברכב שלי את המערכת לא האמין שזה מגבר ב500 שקל.

פורסם
מתן אתה כול מרוצה מערכת שלך? אתה לא רוצה להישתדרג? אני במיקומך כבר הייתי מביא מערכת מכובדת +
אדי לפני בדיוק דקה ( לפני שקראתי את התגובה שלך )

חשבתי על תיבה בנויה לסאב

ואמרתי לעצמי שלא ממש יש לי זמן בשביל זה וניסתי לשכנע את עצמי לפנות זמן בשביל התיבה

אבל אמרתי לעצמי אני כולכך מרוצה מאיך שאני שומע למה לי לשנות ?

רציני אני ממש ממש ממש מרוצה למה לי להחליף משהו ?

לפני חודש וחצי חשבתי לרכוש עוד מגבר ועשיתי חושבים עם עצמי והגעתי לאותו מצב של למה לשנות משהו שאני מרוצה ?

בקשר לשדרוג

אתה יודע מה הולך בכיס שלי ?

אתה יודע מה העדפות שלי ?

ממש אין לי כסף כרגע וגם ברגע שיהיה יש לי סדר עדיפויות

( אחד מהם זה מערכת קולנוע ביתית )

ורק שתדע שאם אני יחליף משהו זה ממש לא יהיה המגבר...

פורסם

עם איזה סאב הבאת תוצאה כזאת?

התוצאה זה לא המדד היחיד שמעתי רכבים עם באס הרבה יותר חזק משלי

ושלי נתן בתחרות 133.1

ושוב עם תיבה מעפנה ומגבר ממש חלש ( ביחס לתוצאה )

זה פשוט שהתכנון היה נכון ( למרות שאצלי זה היה יותר מזל )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...