Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אברי, זאת אלטרנטיבה לגיטימית, אבל נראה לי שיש כאלה שיטענו שהוא לא רק סיני יותר מהבוס חיקוי, יש אפילו שמועות על האבא החורג התאילנדי שלו .....

בכל אופן, זאת כבר תשובה יותר עיניינית ואני בטוח שעכשיו לבעל התרד תהייה עוד אלטרנטיבה שאולי מבחינתך עדיפה על הקודמת.

להרגיע בבקשה!:wink:

:king:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז ככה העניין...

הגעתי בסביבות 11 עם חבר שלי לקנות את המגבר מחבר אחר.

אני ו2 חברים שלי, ניסינו להרכיב את המגבר פחות או יותר על רגל אחת, כי דיי מיהרנו ורצינו רק שהוא יפעל.

חיברנו את הארסיאיי, לקחנו פלוס מהמגבר לפלוס של הרדיודיסק, השתמשנו בפיוז 20 וחיברנו את המינוס לגוף.

המגבר לא פעל.

חבר שלי אמר לי שכנראה צריך לחבר את המינוס לרדיו דיסק וברדיו דיסק יש גם ככה מינוס לגוף הרכב.

כי הבנתי ששם צריך את המינוס בשביל לסגור מעגל, זה מעביר זרם או משהו, אני מודה אני לא הכי מבין בזה.

זה מה שאני הולך לנסות מחר, יש עוד דעות למה לא פועל?

הרכב סובארו לאונה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

רמוט חיברתם?

אם לא אז רק לשם בדיקה תקצר בין כניסת הרמוט במגבר לכניסת המתח במגבר, שני כניסות אלו סמוכות ולכן לא תהיה בעיה לקצר בינהן.

ג'ניה

פורסם

מינוס - לשילדה של הרכב.

פלוס - מהמצבר.

REMOTE, מהפנל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אדי מה זאת התשובה הטיפשית הזאתי ?

לא היה לך איך לצאת מזה, אז באת עם יציאה..

"אני בטוח שאם הוא יעבוד בשני עבודות נוספות בלילה, הוא יוכל להוסיף קצת כסף לתקציב ולרכוש משהו טוב יותר"

זאת תשובה רצינית ? עיניינית ? לגיטימית ? בחיית ...

אני כבר מתחיל להעדיף את התשובות של פעם ....... "אם הוא יחפש טוב הוא ימצא !" :)

אני לא חושב שצריך לעבוד שני משמרות...

התשובה השנייה זה לאנשים חכמים עם ראש שיודעים איך לחסוך כסף וליקנות משהוא טוב.....

שוב שאנשים שואלים אותי איך קנית זה ואיך קנית זה ? מה אתה עשיר ..לא פשוט אני יודע איפה להיות ואיך לבזבז נכון ואני לאומת אנשים אחרים תמיד יודע מה אני רוצה.....

אולי פשוט אתם לא מבינים אותי כי אני בקטע של "איכות זה לא מילה גסה" ואתם לא איכפת לכם... אני פשוט לא מבין אותך מתן אתה כול מרוצה מערכת שלך? אתה לא רוצה להישתדרג? אני במיקומך כבר הייתי מביא מערכת מכובדת +

פורסם

אדי אחי לכל בן אדם משהו טוב שווה משהו אחר, זה דבר יחסי...

בשבילי משהו טוב זה משהו שמחזיק לאורך זמן ואם נדייק אז שנתיים או שלוש זה מספיק לי, ומשהו טוב בשבילי זה משהו חזק עם קרוס טוב, אם נתמקד במגברים..

ואילו בשבילך משהו טוב זה משהו שרשום עליו: ROCKFORD מעבר לכל מה שאני ציינתי...

ולמישהו אחר משהו טוב זה משהו אחר...

אני רק בא ואומר שהכל נמדד לפי שיקולו ורצונותיו של כל אדם ואדם, ואם הבחור ששאל על המגבר מעוניין להגביר זוג רמקולים או אפילו 4 רמקולים אני בטוח שהבוס יתן את אותה תפוקה כמו רוקפורד...לפחות הX301

................

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שי, הפלוס יוצא ישירות מהפאנל במקרה של יוסי, מינוס מגוף הרכב, ורימוט משום מקום.

יוסי, אם לא הבנת מה הכוונה לקצר בין הרימוט לפלוס:

יש במגבר את החיבור של ה+, ליד זה יש עוד כניסה פנויה, תחבר לשם חוט, ובקצה השני חבר אותו לפלוס, אם המגבר יתעורר לחיים, זו אכן הבעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זאת בטוח הבעיה, אלא אם כן המגבר פשוט פגום מיצור.

שום מגבר סידרתי שאני לפחות מכיר לא ידלק בלי אות ברמוט.

פורסם
אני לא חושב שצריך לעבוד שני משמרות...

התשובה השנייה זה לאנשים חכמים עם ראש שיודעים איך לחסוך כסף וליקנות משהוא טוב.....

שוב שאנשים שואלים אותי איך קנית זה ואיך קנית זה ? מה אתה עשיר ..לא פשוט אני יודע איפה להיות ואיך לבזבז נכון ואני לאומת אנשים אחרים תמיד יודע מה אני רוצה.....

אולי פשוט אתם לא מבינים אותי כי אני בקטע של "איכות זה לא מילה גסה" ואתם לא איכפת לכם... אני פשוט לא מבין אותך מתן אתה כול מרוצה מערכת שלך? אתה לא רוצה להישתדרג? אני במיקומך כבר הייתי מביא מערכת מכובדת +

אדי נראה לי שטעית בפורום שאתה נמצא בו!!!

זה לא פורום כלכלה !!! ואתה לא תלמד אנשים איך לחסוך כסף !

אתה תייעץ להם במגבלות התקציב, ואם התקציב שלהם לא נוח לך, אתה רשאי לתרום להם מכספך.

(אלוהים ישמור לא האמנתי שנגיע לרמות כאלה, ועוד אחרי שהות כל כך ארוכה בפורום !?!!!?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם לי יש את המגבר והוא מגביר אצלי סאב 300 RMS, הוא מגבר לבעלי תקציב נמוך (כמוני) ואנשים שלא מחפשים להשקיע הון תועפות ואין לי שום דבר רע להגיד עליו.

לדעתי מגבר מאוד טוב, כמובן יחסית למחיר הוא לי 2 באוטו שלי ואחד באוטו של אבא שלי ואני מאוד מרוצה. אצלי הוא הגביר מילניום ופולס 6*9 וסאב של פיוניר והכל עבד מאוד יפה אני מאוד ממליץ.

אגב הוא סוחב סאב יפה מאוד כך שאם תרצה לשים סאב אז גם תהיה מרוצה. ורק רציתי לציין שאצלי עם המגבר הזה הסאב הגיע לתוצאה של 130.3 DB

עם איזה סאב הבאת תוצאה כזאת?

פורסם

יש לי אחלה פתרון לנושא הזה פשוט תפסיקו להתיחס אחד לשני וכך תמנעו הרבה וויכוחים מיותרים (כל אחד ודעתו שלו לא צריך בכל תרד להוכיח אחד לשני שהוא טועה זה בטוח לא פיתרון)

פורסם

אתם פשוט לא מבינים אני לא מדבר רק על רוקפורד אלה על כול החברות כולם......

שי,אני בניגוד גמור אליך לא מעניין להמליץ לבן אדם על מוצרים שהם בעצם חצי חרא כלומר חתול בשק או משהוא בסיגנון לכן זה גם פורום כלכלה וגם פורום חיסכון אני ממליץ לבן אדם לחסוך וליקנות משהוא נורמלי כי אם הוא חסך עד לפה הוא יכול לחסוך יותר....

אם אתם כול כך מבינים ואומרים שהבוס נותן תמורה מעולה למה אתם לא קונים אותו? דימה? ועוד אנשים?

גי'ניה, 123DUMASSואתה עוד אומר לי להיתבגר?:wink:

אני לא מנסה להראות פה את האהבתי לרוקפורד אני פשוט לא חושב שמוצר של רוקפורד(301X) פחות טוב מהבוס שלכם....

אם על המצפון שלכם להמליץ על הבוס הזה על קליפורניה או על פלטינום שיהיה לכם בכיף אבל אני לא רוצה להיות בהמלצות האלה כי אני יודע במה מדובר הרי כול האלה שקונים קליפורניה או בוס או כמה פלסטינים ומעבדים אותם קשה הרי יחליפו את המגבר למשהוא טוב ויגידו שאין בכלל להשוות מגבר נורמלי למגבר כזה..אלה אם כן הם כורדים(ויסלחו לי הכורדים) ולא יבינו שום דבר ויהיו בטוחים ששלהם הוא הכי טוב...

**** אאה שכחתי לספר לכם היום שמעתי את KICKER L7 כידעה לכם סאב רצחני וחזק מאוד חובר למגבר 2 ערוצים של רוקפורד שמוציא 300RMS בברידג' ל4אום והקיקר הוא 2 אום והמגבר מחזיק אותו כמו הגדול בלי שום התאמה ל2 אום....בוא תראה לי את קליפורניה בום או הבוס עושים דבר כזה?

חח,מה שמצחיק זה שחיברנו את הL7 מגבר שלי והוא פשוט לא הזיז לו(סאב) ..נו..זה ברור...

לסיכום זו דעתי בנושא ואין לי כוח יותר להיתווכח אם לא מקובל אליכם זכותכם...

פורסם

צודק אדי.

אז מעכשיו אדי, אנחנו לא מבקשים מאנשים בפורום איזה תקציב יש להם להקציב למערכת באוטו שלהם.

אנחנו פשוט נפנה אותם אליך, ואתה תקבע להם כמה הם עוד צריכים לחסוך, בשביל להנות ממגברים של רוקפורד שיציבים ב2 אוהם מונו.

כמובן, זה הגיוני לכל הדיעות ..

לא בא לך להמליץ על מוצרים שלא תואמים לתקציב שלך ?, מישהו ביקש ממך ? אל תמליץ.. אתה לא מאיים :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חח,דוגרי אתה צודק בגלל אנשים כמוך כבר יציא לי כול החשק להמליץ למישהוא משהוא...אני חושב שכדי שאתה עם הניסיון העשיר שלך עם רכיבי אודיו תמליץ....

שי,אתה חוץ מלזיין לאנשים ולריב כול הזמן הייתה עושה משהוא מועיל כול פעם שאתה פורום יש איזה ריב כבר לאנשים נימעס לריב איתך אני היחידי שעושה את זה כי זה סתם מצחיק וכיף אבל כבר נימעס אפילו לי....

הבן אדם מביא תקציב אני זה שימליץ לו איך לנצל עד הסוף את התקציב ולא ליקנות זבל......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...