Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב יד ראשונה שעבר 109k שמור מטופל לפי הספר במוסך מורשה יבואן.

האם מדובר בכסתחים הרגילים?

צילום בדיקה מצורף.

אגב, לפני הבדיקה הרכב עבר טסט בלי שום בעיות.

IMG-20171112-WA0001.jpg

פורסם

מתקנים לך את הכל הליקויים? יש די ברבה ליקויים.

באיזה רכב מדובר, באיזה מנוע הוא מצויד?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

זה רכב שאתה מוכר להם אני מבין..

כל מה שהם רשמו לך במנוע זה הבעיות הידועות שלו. בולמים חלשים זה מוזר ולדעתי כסת"ח.

כל צלחת בלימה שחוקה.. הרכב נוסע. בטוח לא פירקו גלגלים.

אם ציפית לקבל 33 מהטרייד - לדעתי שכח מזה.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה מכיר את הרכב של פותח השרשור שאתה כ"כ נחרץ בדעה שלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מילים בדברים ש-רון רשם מנסיון גם שלי בסיטואציה שמכרתי מיצובישי ועולם קטן חבר מהמילואים רכש את הרכב בהפרש של יום מהמכירה לאחר השבחה וניקיון, שעל השימשה הרכב נמצא תקין כמעט לחלוטין.

בבדיקה כשאני מכרתי ה"מכון" רשם מנוע מזיע ומערכת שמן דרוש תיקון ונקישות מהגיר ממש בדיחה, זה המחיר ששילמתי לשיעור הזה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

כשאתה עושה טרייד אין אתה קצת שבוי בידיים שלהם. הם יודעים שהם פותרים לך בעיה של למכור את הרכב לכן ינסו להציע לך מחיר נמוך על הרכב ומנגד יהיו פחות גמישים (ואולי בכלל לא) לגבי המחיר של הרכב שתיקח מהם. מצד שני, אתה קונה מהם רכב, לכן גם לך יש קלף במשא ומתן. השאלה היא באיזה מסלול תקבל את העסקה הכי טובה מבחינתך. במסלול הטרייד אין או במסלול המכירה לבד והקנייה לבד. אני הייתי מעדיף למכור לבד את הרכב ואחר כך לקבל את ההנחה מהיבואן/הסוחר כשאני משוחרר מלחצים של טרייד אין, בייחוד כשאתה מוכר רכב מיד ראשונה.

פורסם
אתה מכיר את הרכב של פותח השרשור שאתה כ"כ נחרץ בדעה שלך?

אחרי 20 שנה בתחום הרכב כולל עבודה אצל היבואנית המדוברת ונסיון טרייד אין לפני שנתיים אני יודע מצויין מה שאני אומר.

• תוכן חדש...