Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים טיסה לטוס לחו"ל, כבר סגרנו יעד וסגרנו תאריכים, המשחק היחידי שנשאר לנו זה יום ימינה או שמאלה בהלוך ובחזור - איפה שיהיה יותר זול.

חפרתי בנושא, ובבדיקות (הזמנה ראשונה באתר בינלאומי), הגעתי במכשיר הסלולארי שלי למחיר מסויים ועדכנתי את כולם. הגעתי לדירה של חבר לשבת על המחשב להראות על מה מדובר - המחיר ירד משמעותית, שמחנו והתרגשנו אז חזרתי לבית עם צילומי דרכונים לסגור דיל ובום המחיר עלה ב40 יורו לאדם. ממש לפני 5 דקות אצלו בבית המחיר היה נמוך הרבה יותר.. למה כמה ואיך אני חוזר למחיר המקורי מהמחשב שלי?

SkyScanner לצורך העיניין.

פורסם

תתחיל בעבודה במצב פורנו.

את ההזמנה עשה מדפדפן אחר (נניח אדג' או אופרה או משהו דומה) - שהאתר לא מכיר. ובכניסה הראשונה מאותו דפדפן.

ושלישית - סקאייסקאנר בעייתי כיון שהוא מפנה כל פעם לאתר הזמנות אחר, חלקם אתרים לא מוכרים במיוחד. יתכן שהוא מחליף את האתרים אליהם הוא מפנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכל אפשרי.

אישית אני לא סובל את האתר הזה, אבל הוא טוב במתן אינדיקציות למחירי טיסות. הבעיה היא שהאתר נותן הרבה שילובי טיסות בעייתיים עד בלתי אפשריים לביצוע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאילו שקאיאק הוא באמת משהו אחר. כולם עושים אותו הדבר, ורובם שייכים בעצם לאותה חברה (או שתי חברות, בעצם - אקספדיה ופרייסליין). דווקא סקייסקאנר לא שייך להן אלא לחברה סינית שקנתה אותו לפני שנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחירים בסקייסקאנר מתעדכנים ממש לפי דקה, ועושים שימוש בקוקיז.

במצב פורנו, הם רק מתעדכנים לפי דקה- מחירים שונים אפשריים, ולאו דווקא בגלל מניפולציה כזו או אחרת שרוצים לבצע עליך.

בסופו של דבר ברוב האתרים האלו, קיאק, חוליו, סקייסקאנר, סמארטמשהוחרטא, כל המחירים בשורה התחתונה 99% זהים.

פורסם

בשעה טובה הזמנתי כרטיסים אז תהייה קטנה.. קצת מסובך להסביר בכתב אבל אנסה..

חפרתי תקופה ארוכה בסקיי סקנר למצוא טיסה, שיחקתי כל הזמן כל הימים יום ימינה יום שמאלה כדי למצוא את הדיל הזול ביותר.. בסופו של דבר אחרי כחודש החלטנו להזמין.. נכנסתי ממני והמחיר היה גבוהה משמעותית, הלכתי לבית של חבר אחרי יום והמחיר היה אצלו זול משמעותית.. חזרתי לבית והמחיר עלה משהו דפוק, בסופו של דבר הבנתי שהם עושים מיניפולציות ומעלים את המחיר אם הם מזהים התעניינות מרובה ובגלל שאצל חבר שלי זה היה ממחשב שונה ומיקום שונה אז שם המחיר היה זול יותר, חזרתי אליו וביצענו הזמנה ל6 נוסעים.

בסופו של דבר שמתי לב שאצלי בבית האתר היה מוגדר על ישראל ומחיר בשקלים ואצל חבר שלי היה מוגדר על ארה״ב ומחיר ביורו.. זה לא יהווה בעיה כל שהיא?

עכשיו אחרי שביצענו הזמנה מה הלאה? איך מקבלים כרטיסים ומה צריך לעשות לפני שמגיעים לנמל תעופה? תודה רבה לכם :)

פורסם

צריך לקבל את הכרטיסים בדואל.

לקרוא ביסודיות את הכרטיסים ולוודא שתורמים את מה שהזמנת ואת הצרכים שלך. במידת הצורך לרכוש השלמות (למשל כבודה).

לבצע צ'ק אין בהתאם לתנאי החברה (נע בין 24 שעות ל-60 יום לפני הטיסה, לפי מדיניות החברה).

פורסם

צ'ק אין - רישום לטיסה וקבלת כרטיס העלייה למטוס. עושים את זה מאתר חברת התעופה שמטיסה אותך. יש שם הוראות ברורות בדר"כ. אתה יכול לעשות גם מהשדה אבל זה לוקח יותר זמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצב פורנו לא עזר ודפדפן שונה לא עזר.. יש סיכוי הם עושים את זה לפי IP?

תרסט את הנתב כדי להחליף איפי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סרוניס , לא רק זמן אלא גם כסף. אחד ממקורות ההכנסה של ה-LCC הוא ניפוק כרטיסי עליה למטוס בשדה, תמורת סכומים שמתחילים בכמה עשרות ש"ח ועשוי להגיע לפי כמה מזה.

אם אין גישה למדפסת אפשר להוריד את כרטיס העליה למטוס כקובץ לטלפון ולהשתמש בו.

פורסם

אין לי מושג אם אתרי טיסות \ מלונות משתמשים בכך, אבל חשוב לדעת שמכל דפדפן ניתן לייצר חותמת כמעט יחודית לזיהוי המשתמש, ללא כל אחסון קוקיז או כתובת איי פי.

למידע נוסף - https://panopticlick.eff.org/tracker ואז Show full results for fingerprinting.

No worries 8)

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה. נרשם הכל.

סוגייה אחרת.. חבר נוסף רוצה להצטרף לטיול, אבל הבעיה שהוא לא יודע אם באמת יוכל להיות איתנו באותם התאריכים אבל מצד שני רוצה לשריין איתנו מקום. מבחינת מלון בוקינג מאפשר בתוספת של 250 שקלים לכל התקופה להזמין חדר עם אפשרות ביטול עד יום לפני ההגעה למלון עצמו. מה בנוגע לטיסה? אני זוכר שכשהזמנתי לעצמינו את הכרטיסים הייתה לי אפשרות להוסיף 12 יורו או 17 יורו כדי להבטיח איזשהו ביטוח או איזשהו מימון של סוכן "אישי" שבמידה וארצה לעשות שינויים\לבטל משהו לא אצטרך להוסיף כסף. במידה ובחרתי שלא להוסיף את התשלום הזה אז כל ביטול של כרטיס יהיה כרוך ב35 יורו לכרטיס אחד. לא קראתי כל כך את האותיות הקטנות כי לא בחרתי בקטע של ה"סוכן אישי" או מה שזה לא יהיה.

בקיצור איך אני מוודא בדיוק כמה יעלה לי לבטל כרטיס טיסה אחד במידת הצורך ומה עלי לעשות כדי לעשות את זה מינימאלי במידת הצורך והכי חשוב מה הפרק זמן שאוכל לעשות זאת? (אין בעיה לשלם מראש את מה שצריך כדי לא לספוג מכה במקרה של ביטול).

• תוכן חדש...