Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין שאני גר בו יש באחורה קטנוע

ממה שהבנתי מהשכנים הקטנוע היה בעבר שייך למישהו שהיה גר בבניין אבל אחרי שעבר הקטנוע נשאר מאחורה

כמובן שאין טסט או משהו..אם לא היה מספר אז היה יותר קל להעיף אבל יש לוחית על הקטנוע

איך אפשר להעיף את הנבלה?

להתקשר לעיריה? לאוספי מתכות?

פורסם

העיריה לא תתעסק כי זה שטח פרטי.

אוספי מתכות לא יתעסקו כי אתה לא הבעלים של הקטנוע.

הדרך החוקית היא לשלם לבלש פרטי שיאתר את הבעלים ותצרו איתו קשר שיסלק את הגוויה.

כמובן שזה לא ראלי.

יש אפשרות "אפורה" (לא חוקית אם נודה על האמת) של להזיז אותו לשטח ציבורי ואז לתת לעיריה לשבור את הראש עם המפגע.

פורסם

אפשר להתקשר למשטרה, להגיד שיש קטנוע חונה בשטח פרטי לתת את המס' קטנוע ואולי יצרו איתו קשר.

אני אישית גורר אותו לרחוב ונותן לעירייה לשבור את הראש.

פורסם

לי אישית יש קטנוע ישן שעוד מספר חודשים מגיע לגיל אספנות.

הקטנוע חונה בבניין שאבא שלי גר בו (ואני לא).

הייתי ממש מתעצבן אם מישהו היה מזיז אותו על דעתו מבלי לדבר איתי קודם.

תפנה לועד הבית או לדיירים הותיקים כדי לראות באיזו דירה היה גר בעל הקטנוע. תנסה למצוא את בעל הקטנוע ולדבר איתו. אל תיגע, אל תזיז כי אתה יכול להסתבך.

אסף

• תוכן חדש...