Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גץ? נוחה? בהשוואה למה, פרארי 458?

כן, שכרתי פרארי 458, לא אהבתי אותה, אז אחרי מכתב תלונה חריף במיוחד ליו"ר דירקטוריון חברת השכרה שידרגו לי אותה לגטץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יונדאי גטץ.

קיבלתי כזאת שכורה לשבוע פעם. ציפיתי לקבל רכב צפוף ומגעיל, אבל הסתבר שהיא די מרווחת ואפילו נוחה.

מפתיע. הייתה לאשתי כזו כמה שנים טובות. אחד הרכבים השנואים עלי. חווית נסיעה מזעזעת (תת-היגוי קיצוני) ולא נוחה במיוחד.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
יונדאי גטץ.

קיבלתי כזאת שכורה לשבוע פעם. ציפיתי לקבל רכב צפוף ומגעיל, אבל הסתבר שהיא די מרווחת ואפילו נוחה.

גם אני חשבתי על יונדאי גטס.

מדובר ברכב שהוא סוס עבודה אמין, מרווח, קל וזול לתחזוקה ואפילו צריכת הדלק שלה בכלל לא נוראית כמו שנוהגים לתאר.

אני חושב שהשם הרע שנוצר לגטס מקורו בתקופה בה היא כיכבה בחברות הליסינג, שם היה מדובר ברכב זול וערום מאבזור בצורה מביכה על סף הפלילית (כרית אוויר אחת ובלי ABS בחלק מהדגמים).

היום, בתקציב מינימלי ולמי שמחפש רכב קטן וזול שאמור לשנע מנקודה A ל B בצורה סבירה קשה לי לחשוב על מתמודדת יותר ראוייה מהגטס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גטס מזכירה לי את האלטו רק מרווחת וחזקה יותר. מיד שנכנסים אליה ורואים את האפור בכול מקום, מיד אין שום ציפיות, ולכן משם אפשר רק לעלות :)

אצלי זה היה עם איביזה 1.2 TSI. בהתחלה, לא ידעתי שלרכב הזה יש טורבו. חשבתי שזה איזה ואריאציה מוחלשת של ה-1.4.

עד שהתחלתי לנסוע, ומיד נהיה לי פרצוף של" WTF, איך מנוע 1.2 מרביץ ככה?" עד שקראתי קצת והבנתי מה העסק. אבל בכול זאת, זה היה סופר הפתעה.

פורסם

ניסאן מקסימה.

למה כבר אפשר לצפות כשיודעים שהיא מיוצרת בארה"ב ומיועדת לשוק האמריקאי, שיש לה תיבה רציפה ומנוע לא מוגדש ?

כקוטן הציפיות, גודל ההפתעה.

הביצועים מעולים, ההתנהגות מצויינת, במגבלות גודלה כמובן, ואפילו נוחות הנסיעה טובה מאד.

מנוע ה V6 הנהדר שלה מייצר צלילים שהמנועים המוגדשים קטני הנפח יכולים רק לחלום עליהם, הטיפוס לסל"ד גבוה מהיר והמכונית מעניקה תחושה של "חיה רעה".

ולחשוה שהיא עולה כמו אודי A4 בסיסית או ב.מ.וו 318 עם מנוע ה 1.5 העלוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בשבילי זו היתה טויוטה AYGO דור ראשון ידנית ששכרתי לארבעה ימים במהלך חופשה בכרתים.

לא ציפיתי מהרכב לשום דבר למעט העובדה שהעיצוב ממש עשה לי את זה - לא יודע למה, אבל גם מבחוץ הרכב הזה כל כך צעיר ומשום מה - כל הפשטות הזו מבפנים גם מצאה חן בעיני באותה המידה בדיוק.

לא ציפית מהרכב הזה לשום דבר למעט שיהיה זול לשכירה וחסכוני בדלק - ומה שמצאתי את עצמי זה נהנה כל כך מנהיגה, רעש מנוע משעשע ביותר, היגוי וחוויית מרכב שמעבירה כמעט הכל דרך ההגה והמושב והשלדה, תחושה של "על הקצה" בזמן שאני היטב במהירויות חוקיות ולהוסיף לכל זה שהצלחתי להחנות בכל חור כמעט.

החזרתי את הרכב כשבתכלס לרציתי לקנות אותו.

הוצאת לי את המילים מהפה... תחליף "איגו" ב 107.

תוסיף אמינות מופתית, עלות אחזקה זולה ובאופן מפתיע נוחות לא רעה בכלל (היו לא מעט ימים שנהגתי מעל 500 ק"מ ללא כאבים כלשהם).

106GTI - Deus ex machina

פורסם

שברולט קמארו.

ציפיתי לעגלה אמריקאית מעפנה עם שילדה מתבדרת, וקיבלתי את אחת המכוניות שממש נהנתי מהן.

היגוי מדויק, שלדה נהדרת, מנוע אטמוספרי טוב - אוטו עם כיף גדול.

פורסם
מפתיע. הייתה לאשתי כזו כמה שנים טובות. אחד הרכבים השנואים עלי. חווית נסיעה מזעזעת (תת-היגוי קיצוני) ולא נוחה במיוחד.

בשביל אוטו שכור שקיבלתי בחינם מחברת ביטוח היא הייתה בסדר גמור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם אני חשבתי על יונדאי גטס.

מדובר ברכב שהוא סוס עבודה אמין, מרווח, קל וזול לתחזוקה ואפילו צריכת הדלק שלה בכלל לא נוראית כמו שנוהגים לתאר.

אני חושב שהשם הרע שנוצר לגטס מקורו בתקופה בה היא כיכבה בחברות הליסינג, שם היה מדובר ברכב זול וערום מאבזור בצורה מביכה על סף הפלילית (כרית אוויר אחת ובלי ABS בחלק מהדגמים).

היום, בתקציב מינימלי ולמי שמחפש רכב קטן וזול שאמור לשנע מנקודה A ל B בצורה סבירה קשה לי לחשוב על מתמודדת יותר ראוייה מהגטס.

לגבי האמינות וכד' מסכים לגמרי. שירתה אותנו נאמנה עד שמכרנו אותה.

בשביל אוטו שכור שקיבלתי בחינם מחברת ביטוח היא הייתה בסדר גמור

בשביל משהו שמקבלים בחינם אני מסכים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

את האמת? הפיאט 500 שרכשתי. יש משהו כיפי באוטו הזה, אמנם הוא יקר יחסית לקטגוריה, האבזור ברמת הגימור הנמוכה מביש יחסית למתחרות (בטח ביחס למכוניות כמו פיקנטו החדשה, או אפילו מהדור הקודם), אבל מבחינת סחיבה הוא מפתיע כל פעם מחדש, שבוע שעבר הייתי עם הרכב באילת, חזרנו 3 מבוגרים, עם מזגן דלוק ומטען והרכב עלה בעליות בצורה טובה מאוד יחסית לרכב עם מנוע קטן, הופתעתי לטובה, וגם צריכת הדלק הייתה לא פחות ממרשימה (1:17.5).

גם קשקאי דיזל ידנית ששכרתי בחו"ל הפתיעה לטובה, חשבתי שלא תהיה יציבה במיוחד בסיבובים ועשתה עבודה טובה, על הדרך הנוחות הייתה טובה, הרכב סחב טוב (דיזל, בכל זאת), חסכוני מאוד, מערכת ניווט מצוינת, רק תא המטען איכזב מעט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיאט 500,ספציפית מדובר על 1.4 ידנית מסוף 2009.

הייתי בטוח שאשתמש ברכב אני לבד ובסוף מהתלהבות של אשתי הרכב נשאר לשימושה עם שני ילדים, להפתעתנו נכנס כסא בטיחות בגודל מלא של ילדה בת שנתיים וארבעה חודשים + סלקל של תינוק בן 4 חודשים ואפילו נכנס טיולון בתא מטען! כל זה בנוחות דיי טובה!

היות ומאחורה זה רק שני מקומות אז המרווח דיי מכובד ורחוק מלהיות צפוף.

לפעמים אני ואשתי יוצאים לאסוף ביחד את הילדים ויושבים בכיף שני מבוגרים + מה שפירטתי למעלה בנוחות לא רעה בכלל!

המנוע 1.4 עם גיר ידני ו 100 כ''ס (לפחות היו בעבר) גם נוסע יפה!

אציין גם שהסלקל והכסא בטיחות מהגדולים שיש בשוק!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סובארו אימפרזה החדשה.

נהגתי בהאצ'בק 2 ליטר. הגעתי עם ציפיות ברצפה, מנוע אטמוספרי, גיר רציף, אבזור בסיסי מאוד ועיצוב בעייתי.

בפועל מדובר במשפחתית קומפקטית נעימה ונוחה, לדעתי הכי נוחה שאפשר לקנות היום. למרות הנוחות המצוינת היא הפתיעה בכביש המפותל עם התנהגות טובה שאפילו מצליחה לשעשע את הנהג.

עם העיצוב עוד אפשר לחיות אבל עם האבזור הדל, בדגש על אבזור הבטיחות קשה לי לעבור לסדר היום.

פורסם (נערך)

באחת הנסיעות שלי לארה"ב אזלו לחברת ההשכרה רכבי הקומפקט והמיד סייז, הם התנצלו שהם נאלצים לתת לי טיוטה סיינה (מיניוואן).

כמובן שבהתחלה הייתי מאוד מאוכזב, הייתי בטוח שמדובר ברכב גדול, כבד ואיטי.

רציתי לקבל משהו קצת יותר מעניין כפי שבד"כ קורה שאוזלים להם הרכבים.

להפתעתי קיבלתי סיינה 3.5 V6. מדובר על יחידת כוח מצוינת שמסוגלת לדחוף את הטנק העצום הזה ל100 קמ"ש בפחות משמונה שניות. כל כך אהבתי את הרמזורים האדומים רק כדי להרגיש שוב ושוב את הרכב הענק הזה מזנק קדימה.

צליל המנוע תרם רבות לאווירה כאילו מדובר ברכב שרירים אמריקאי.

כמובן שהתענוג הזה התקיים רק בכביש ישר. בעיקול הראשון מיד מבינים שמדובר ברכב מגושם שמתכונן לשייט במהירות כאשר הוא עמוס בנוסעים וציוד.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

פורד פוקוס. היו לנו שתיים בבית, אחת ידנית שנת 2102 בערך שהייתה ספינה והיה כיף לנסות לשייט איתה כמה שיותר בעדינות, אבל חוץ מזה כלום. אחרי שאבא שלי ריסק אותה בתאונה עברנו לאחת מליסינג, רובוטית, עוד יותר פדלאה אבלבגלל הגיר הלא ידני לא הייתה את תחושת הכיף בשיווק איטי אלא סתם שיעמום ותאוצות באורך הגלות.

הייתי בחול לפני כמה שבועות וממש חשבתי שאקבל סקודה (אחרי הכל מדובר בצ'כיה), בסוף קיבלתי את הפוקוס סטיישן החדשה, בגרסת ההשכרה המופשטת מכל, בלי יכולת לחבר אליה טלפון או אפילו לפתוח את החלונות האחוריים.

אממה, הפורד הזאת הייתה דיזל, וכשלחצת את הדוושה לרצפה האוטו זז. לא מהר כמו שאני מורגל מהבית אבל לפחות לא היה מדובר בספינה, שהייתה יכולה להיות נוראית בכבישים המפותלים של צ'כיה ובאוטוסטרדות המהירות.

• תוכן חדש...