Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בד"כ עניין של תכנות החלון.

אצלי, שהחלון סגור עד הסוף, צריך להרים את המפסק סגירה שוב לעוד 2-3 שניות ולשחרר וזה מחזיר את הסגירה אוטומטית.

ליאור.

פורסם (נערך)
הכוונה שלי הייתה אחרי שאני נועל את הרכב

בתוך הדופן של דלת הנהג מותקן כרטיס אלקטרוני אשר שולט על הסגירה האוטומטית של החלונות לאחר נעילת הרכב עם השלט. כנראה שהכרטיס זקוק ל RESET או לתיקון/החלפה.

לפרק את דופן הדלת יכול להיות מסובך עבורך, לכן אפשר לנסות לנתק את מצבר הרכב למספר דקות ולחבר מחדש. זה יבצע מעין "RESET BY POWER" ואז תוכל לבדוק אם זה עזר. כמובן שניתוק המצבר יגרום לאיבוד זיכרון של הרדיו /שעון או כל מכשיר אחר, אבל זה קורה בכל פעם שמחליפים את המצבר. לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם (נערך)
ברשותי מאזדה 6 2009 ואתמול הסגירה אוטומטית רק של החלון נהג הפסיקה לעבוד מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר?

האם התופעה התחילה לאחר החלפת מצבר או החלפת פיוזים שקשורים למנגנון ההעלאה של החלונות ? האם במקרה החלון נתקע בשלב מסויים בזמן העלייה ואז יירד למטה ?

ברוב המקרים יש לבצע אתחול/סינכרון לחלון צד הנהג לפי הנחיות הרשומות בספר הרכב.

נסה את הפרוצדורה הבאה:

1. לחץ על כפתור ההרמה של חלון צד נהג עד שהחלון נסגר והחזק את הכפתור לחוץ למשך 2-3 שניות.

2. שחרר את הכפתור.

3. לחץ על הכפתור בכדי להוריד את החלון עד הסוף. לאחר שהחלון יירד עד הסוף משוך את כפתור ההורדה למצב השני של הכפתור למשך שניה ושחרר את הכפתור.

* בדוק שבחלון עולה לבד.

במידה ולאחר הניסיון הראשון החלון לא עובד תקין חזור על התהליך שוב פעם.

אם לא עבד נסה את הפתרון בקובץ המצורף.

untitled.JPG

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אם מרים השמשות ברכב מקורי שהותקן ע"י היצרן, אז כנראה שמרק צודק. אני התייחסתי למרים שמשות לא מקורי שהותקן ע"י מתקין בארץ.

פורסם (נערך)

מרים השמשות מקורי אני אנסה יותר מאוחר ואעדכן בנוסף התופעה התחילה ככה פתאום אך לפני זה החלון לא עבד כמו שצריך הוא תמיד היה נסגר ממש לאט יחסית לחלונות האחרים

עריכה אחרונה על ידי Therabrab
פורסם
לפני זה החלון לא עבד כמו שצריך הוא תמיד היה נסגר ממש לאט יחסית לחלונות האחרים

זה עשוי להצביע על בעיה אחרת ולא איבוד סינכרון, אבל תנסה את מה שמרק הציע.

פורסם
מרים השמשות מקורי
אתה בטוח שזה מקורי?

על סמך מה?

יש הבדל בין הרמת חלון אוטומטית כאשר המנוע פועל לבין הרמת חלון אוטומטית בנעילה.

הפיצ'ר הראשון זה מקורי ואם לא עובד אז יש לבצע לימוד חלון כפי שמרק רשם.

הפיצ'ר השני ברוב המקרים זה התקנה מקומית. יש התקן שנקרא "מרים שמשות" שמתקינים בארץ והוא דואג לסגירת חלונות אחרי שמקל פיקוד מנעילה מרכזית.

פורסם

אצלנו ב מאזדה 6 2008 - יש מרים חלונות מקורי.(לדעתי כך גם ב 2009)

כאשר החלפנו מצבר, בצענו איפוס כמו שרשם מרק - לחיצה ארוכה נוספת עם סיום מהלך החלון.

הן מהדלתות, והן מהיחידה המרכזית של הנהג - ופיקוד החלונות הסתדר טוב.

ואח"כ עם נעילת הרכב, גם החלונות עלו בצורה תקינה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפני שעשיתם לימוד, בנעילה החלונות לא עלו?

ואותה שאלה:

לפי מה אתה יודע שמרים בנעילה הוא מקורי?

פורסם

אני זוכר, כי אני הזמנתי וקבלתי את הרכב.. ללא תוספות, הנעילה והרמת החלונות היו במקור ברכב.

לפני הלימוד, חלק מהחלונות עלו עד האמצע, ועצרו, כנ"ל בהפעלת המתגים מהדלת, נעצרו פתאום.

וחלון אחד עלה, אבל לא ירד מהפיקוד של הנהג, מהדלת הוא עלה וירד.(די מוזר)

אחרי הלימוד הן מהדלתות, והן מהפיקוד הראשי של הנהג, זה הסתדר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...