Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הבוקר הזזתי את הסוויץ של החום-קור במזגן במיקרה.

כנראה חזק מידי כי עכשיו הוא זז דיי חלק חוץ מקפיצות מכניות כמו גלגל שיניים שיש שם, והוא לא משפיע על החום-קור היוצא מהמערכת.

השאלה מישהו יודע כמה סיפור זה לפרק את זה?

ראיתי את החלק באיביי, רוצה להבין אם זה סיפור של כבל או אולי סתם משהו שקפץ ושיהיה אפשרי לחבר חזרה..

זו היחידה, לא ראיתי שנמכרת בחלקים קטנים יותר

https://m.ebay.com/itm/Heater-A-c-Control-NISSAN-VERSA-14-/222649938503?fits=Make%3ANissan%7CModel%3AMicra&hash=item33d6f87247%3Ag%3A8ecAAOSwdKZZwKHq&_trkparms=pageci%253Ad2cd44ba-ab15-11e7-885b-74dbd1808c62%257Cparentrq%253Af509670215e0aca478fc7be6fffe9d42%257Ciid%253A3

אם מישהו מכיר יודע להכיוון אותי אשמח.

תודה

פורסם

לפני שאתה אץ רץ לרכוש חלקים מיותרים תחילה יש לבצע בדיקה מה באמת תקול. ייתכן שהכבל קפץ ממקומו ייתכן שרק כפתור ניזוק.

חפש ביוטיוב סרטון מתאים לרכבך עם הסבר כיצד ואיך לפרק את הפנל.

ראש קישור להמחשה בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק, זו בדיוק הכוונה שלי.

הבעיה שאני לא מוצא ביוטיוב סרטון של המקרה מהשנתון הזה שפורקה הקונסולה..

אני רוצה להאמין שזה רק משהו שקפץ ולא שבר כי לא היה קול של שבר..

בגלל זה מעדיף לפתוח לפני שאני מגיע למוסך אבל רוצה להמנע מלייצר נזק נוסף בפרוק לא נכון..

פורסם

עדכון.

תוקן. פירקתי בזהירות לפי הבנה מה אמור לצאת ראשון..הכל קליפסים אז לא היה מסובך מידי.

הבעייה בקצה השני, הלולאה ברחה כל פעם מהפין שמזיז את המדף.

קצת התעסקות וניראה שזה עובד.

• תוכן חדש...