Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הותקנה ברכבי מערכת מולטי מדיה + מצלמת רוורס + חיישני רוורס.

ZED ZI644M

התמונה המתקבלת במסך בשילוב לרוורס הפוכה, כלומר מה שבפועל בצד שמאל מופיע במסך בצד ימין.

חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה לגבי היפוך תמונה או משהו בדומה.

אם הדבר הוא רק עניין של הגדרה הדבר יחסוך לי נסיעה של 40 דקות לכל כיוון למתקין.

תודה.

פורסם

אם אין הגדרה במכשיר, והמצלמה היא מצלמת אפטרמרקט כלשהי (אם יש קישור, יכול לעזור), לעיתים יש חוטים עליה שניתן לחתוך ואז התמונה מתהפכת (ראי או למעלה/למטה).

פורסם

אם אין הגדרה במכשיר, והמצלמה היא מצלמת אפטרמרקט כלשהי (אם יש קישור, יכול לעזור), לעיתים יש חוטים עליה שניתן לחתוך ואז התמונה מתהפכת (ראי או למעלה/למטה).

המצלמה

ZED CM-15KE

פורסם

מאחר ומדובר במותג מדבקה, לא ממש מצאתי מידע לגביה.

בכל אופן, כפי שתיארתי קודם יש לעיתים חוטים שניתן לחתוך כמו בתמונה:

1PCS-CCD-Night-Vision-Car-Reverse-font-b-Camera-b-font-Front-font-b-Rear-b.jpg

מצאתי שיש גם שיטות אחרות כמו איזה כפתור קטן רב תכליתי, כמו כאן:

41qnaR4G04L.jpg

אולי יש עוד טריקים.

בכל אופן, איני מכיר גם את המערכת שברשותך, כך שאם לא תקבל תשובה כאן,

בהחלט אפשר לפנות למתקין בחזרה שהיה אמור לדאוג לענין מלכתחילה. אפשר להתחיל טלפונית, אולי יוכל להדריך אותך מרחוק.

פורסם

ואני לא הבנתי למה החוטים האלה תקועים בחוץ,אני אבטל אצלי את הפסים :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...