Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי לא? לאנשים אין בשוטף מאות אלפי שקלים לקניית רכב.

מדהים שאודי הם המובילים בשוק היוקרה עם כזה יחס. אם גובים כאלו פרמיות על הרכב, זה אמור להיות די והותר לטיפול נאות בפשלות בפיתוח או ייצור, זאת לא משפחתית עם שולי רווח קטנים, וגם שם יחס כזה לא מקובל.

פורסם
יש רק שני דברים שהם יותר פתטיים מלרכוש רכב יוקרה:

1. להיות בלי גרוש על התחת ולטעון שזה פתטי לרכוש רכב כזה.

2. להיות עם חשבון בנק שמתפקע מרוב כסף ולנסוע בגרוטאה.

חתימה טובה לכולם :-P

לא ידעתי שלמי שיש כסף הוא אמור לנסוע על רכב "יוקרה" ולמי שיש כסף ונוסע על "גרוטאה" הוא פתטי

לצערי לפי דבריך הפתטי היחידי כאן זה אתה... אתה מכיר את מידת הצניעות? ממליץ לך קצת לעשות חשבון נפש

ושום דבר לא מחייב למי שיש כסף ולמי שאין וזאת מחשבה זולה מה שכתבת ואני ממליץ לך לערוך את התגובה שלך ולמחוק אותה.

פורסם

2. אם הוא באמת חובב רכבים כפי שהגדיר את עצמו, בטח נתגנבה לאוזנו השמועה בדמות האמינות המפוקפקת והשרות הנפלא של היבואן.

חסר כאן בפורום ככאלה שקוראים לעצמם חובבי רכב, וממשיכים לקנות את הרכבים מהיבואן הזה פעם אחר פעם?

מה שכן, הוא באמת לא חובב רכב אמיתי. חובב רכב אמיתי היה אומר "טוב, הלך ראש מנוע, מכוניות מתקלקלות, קורה, אז הוצאתי סכום שש ספרות, אבל הגעתי עד מנכ"ל החברה והבטיחו לי טרייד אין במחיר מחירון פלוס עץ ריח חינם, עדיין עדיף ואגית על ליפט מאשר טויוטה על הכביש".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קשור לשירות של צ'מפיון.

כנראה נפל על רכב "לימון" - או אבחון לא נכון של תקלה אצל המוסך.

לא מזמן היה מקרה דומה של בחור מנתיבות עם S קלאס חדשה, הבחור שם עליה שלטים והעמיד אותה מול הסוכנות של מרצדס בבאר שבע.

וכמובן, מי זוכר את המקרה של הסיני והלמבורגיני?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא יהיה כלום כי אין כלום. אנשים ימשיכו לקנות. זה לא שמי שרוצה אאודי יקנה יונדאי פתאום, מה גם שללקוח שלי התפוצצה משאבת מים בטוסון חדש, והלך ראש מנוע. רכב חלופי הוא לא קיבל...

אל תתחיל אפילו לעשות השוואה בין קבוצת צמפיון לכמוביל לא בשירות ובטח ובטח לא באמינות ואתה יודע מה? גם באיכות בשנה האחרונה..

פורסם

לדעתי אני חושב שקבוצת צמפיון זה חרא של רכבים לא בתוצרת איכות, אלה באמינות הגרועה שלהם ממש כמו לקנות רכב צרפתי זבלה שמתקלקל אחרי יומיים..מלא בעיות חשמל וגירים שהולכים כמו גרעינים בושה אין מילה אחרת.

יש היום כלכך הרבה אופציות הרבה יותר טובות כמו לקסוס רכבים יפנים איכותיים חבל על הזמן , קדאילק אמירקאי ספינת קרוז חוויה

יגואר , פורשה , ועוד.

אוודי זה זבלה פח

ועוד שלל אפשרויות יוקרה

פורסם

אני אולי טועה, אבל לא נראה לי שבעיה במערכת מים+ הגה מתקלף + עוד תקלה ספציפית עם נורת אזהרה זה עילה להחלפת רכב.

אם הבחור חושב כך הוא חי בסרט והוא מאד קטנוני ולא מוכן להתגמש.אני לא ציני ולא סרקסטי .

קנית רכב ויש בו תקלות. קורה. זה מבאס. היבואן צריך לדאוג לך וגם להוציא אותך בהרגשה טובה כדי שתחזור. עם כל הבאסה אף יבואן בשום מקום בעולם לא יחליף רכב על רצף התקלות כפי שתואר. ואין שום סיבה. כנראה שפשוט צריך מוסך יותר מקצועי .

לגבי מה שהוא טוען שאמרו לו "שיחליפו לו רכב": זה מה שהוא שמע.מזה הוא הבין שההחלפה היא ללא עלות. לא בטוח שזה בדיוק מה שנאמר לו.

פורסם

איזה מזל שיש לנו את אנשי הפורום הנאורים שנוסעים בקורולות חבוטות ושמחים לאיד/ מטיפים מוסר/ קוראים לאנשים אחרים טיפשים רק כי החליטו לנהוג באודי או ברכב יוקרה אחר.מזל שיש אותכם

פורסם

אז כנראה שאתה טועה כי עובדה שהחברה הסכימה להחליף את הרכב לחדש אז מן הסתם לא מדובר בעוד תקלה רגילה, רק הסכום שהיא בקשה ממנו להניח בתמורה היה גבוה מדי לטעמו.

פורסם

2. להיות עם חשבון בנק שמתפקע מרוב כסף ולנסוע בגרוטאה.

ההערה הזאת לא במקום. לא מעיניינך כמה כסף יש לי בחשבון ובאיזו גרוטאה אני נוסע.

מפתיע שזה מגיע מ"מוביל דעה".

פורסם

סוד גלוי בתעשיית הרכב הוא שספינות הדגל של יצרני רכבי היוקרה אינן אמינות. מדובר ברכבים עם מערכות מתוחכמות וחדשות שפעמים רבות עדיין מיוצרת בכמויות קטנות ללא כיסוי בקרת איכות מספק. יצרן נבון דואג לספק רמת שירות גבוהה שכוללת החלפה ללא עלות, שליחת רכב חלופי לבית הלקוח בזמן הטיפול וכדומה. על סמך ניסיון של חברים שלי שמחזיקים רכבים כאלה, בדרך כלל זה השירות שמקבלים ואז כולם מרוצים. פה ושם זה מתפקשש ואז מישהו עומד מול משרדי היבואן עם שלטים.

בסופו של יום מדובר במקרים בודדים שלדעתי לא באמת משפיעים על הקונים הפוטנציאלים, כמו שכבר אמרו כאן נכון - מי שמחפש לרכוש מרצדס S500 לא יקנה יונדאי.

מזכיר לי את הסיפור על אותו אחד שקנה רולס רויס כי הבטיחו לו שזוהי מכונית שלעולם לא מתקלקלת. אלא שבדרך מהסוכנות, הרכב נתקע. התקשר הרוכש הטרי לסוכנות ומייד נשלחו אליו מכונאים שתיקנו את המכונית. למחרת התקשר שוב לסוכנות וביקש לשלם על עבודת המכונאים. "אין לנו מושג על מה אתה מדבר", אמר נציג הסוכנות, "אין לנו רישום ששלחנו מכונאי, אתה הרי יודע, רולס רויס לעולם לא מתקלקלת״.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
איזה מזל שיש לנו את אנשי הפורום הנאורים שנוסעים בקורולות חבוטות ושמחים לאיד/ מטיפים מוסר/ קוראים לאנשים אחרים טיפשים רק כי החליטו לנהוג באודי או ברכב יוקרה אחר.מזל שיש אותכם

אם היית מבין את העניין נכון.. תקרא שוב.

בקצרה העניין פה הוא צ'מפיון והרכבים התקולים מבית VAG.

• תוכן חדש...