Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי 1 וחצי בלילה נתפסתי בדרך מאשקלון חזרה לאשדוד על 140 קמ''ש כפי שהבנתם מהכותרת

גם לקחו לי את הרשיון.

יש לי כבר 8 נקודות על 2 עברות קודמות של תמרורים בנוסף יש לי דו''ח מלפני קצת יותר

משנה וחצי על חגורה אלה כל העברות שלי.

בנוסף אני כבר לא נהג חדש (למזלי).

השוטר אמר לי להגיע ביום ראשון ב 9 בבוקר לקרית גת להתחנן על הרשיון שלי

או שיפסלו לי אותו ל 30 יום.

האם לאור המצב הנוכחי (עבירות קודמות) שווה לי בכלל ללכת להתחנן על הרשיון היקר שלי

או שהקרב כבר אבוד מראש?

בעוד 4 חודשים יש לי משפט האם יש למישהוא עצות טובות בשבילי?

נ.ב.

לכל המצטדקים, המתחכמים, והמציקים יש לי דבר אחד להגיד לכם: חפשו פורום אחר להציק לאנשים

מתוסכלים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כביש של 90 בתכלס נסעתי מהר יותר מ 140 אבל הספקתי לקלוט אותו ולהאט קצת (כנראה שלא מספיק)

סיפור מהתחת כל הענין הזה בייחוד שאני צריך ליסוע לקרית גת ושם זה יותר גרוע מרולטה רוסית

כי ברולטה רוסית לפחות אתה גומר את החיים פה כאילו מסרסים אותך (יותר גרוע!).

תראה בגלל שאני חייל חשבתי לבוא על מדים מה אתה אומר זה יכול לעזור?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לדעתי אם תדבר יפה ותתנהג בצורה מרשימה אז יחזירו לך את הרישון.

אבל לבוא על מדים, זה לא ניראה לי כדאי, כי זה כבר נדוש וחסר תועלת.

תתלבש כמו שאמרו לפניי, אלגנטי ומסודר ותעשה רושם של בן אדם רציני.

בהצלחה.

פורסם

אם הרישיון חשוב לך \ יש לך את הממון (או שניהם) קח עו"ד. זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת... עו"ד ישפר את מצבך בהרבה, וגם יש סיכוי שיצליח להחזיר לך את הרישיון כרגע עד המשפט.

תנחומי על התפיסה.

גיא

פורסם

בוא אני יכין אותך - בתור אחד שנמצא בשלילה מנהלתית...

גם אותי תפסו בצומת בית קמה בדרום - ושהגעתי ביום ראשון לקרית גת,

לא עניין את הקצין כלום - יש שם קצין אחד קוראים לו פיטוסי, הוא שולל בלי לראות בעיניים..

מה שכן יכול לעזור, זה כמובן עו"ד טוב, שייצג אותך במשפט.

נ.ב - גם אם ישללו לך ל30 יום - אם תקבל במשפט נגיד 3 חודשים שלילה, יורידו לך את ה30 יום שכבר עשית...

בהצלחה, אלון

פורסם

מדים? כל החיילים באים עם מדים, לא נראה לי שזה עוזר. אם תשמע את המשפט: "מה יש לך להגיד להגנתך למעט זה שאתה חייל?" אל תתפלא...

עו"ד יכול לסייע לך ולשפר את מצבך לאין ערוך.

dirty old man

need love too

פורסם

משתתף בצערך...

כמו שציינו פה, במידה ויש לך הרשעות קודמות, עדיף להצטייד בעו"ד על מנת שיוכל למזער את הנזק.

לדעתי לגשת לקרית גת לא יעזור לך הרבה... הם די קשוחים שם...

את מכת המנע היית יכול לעשות עם השוטר שנתן לך את הדו"ח - הרבה תחנונים אולי היו מורידים את הנזק משלילה לדוח שמן... (עדיף, לא?!)

היות ואני מהסביבה... איפה בדיוק תפסו אותך?

שיהיה בכיף!

פורסם

במהירות כזאת אני מאוד בספק אם יחזירו לך את הרישיון גם אם לא היו לך עבירות קודמות.

מה שמשתמע מכך שהעבירות הקודמות שלך לא יעזרו לך בכלל ואפילו יזיקו.

לא יעזרו לך המדים כי זה לא ממש מעניין את הקצין משטרה אם אתה חייל או לא.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך ושכבר נתנו לך זה לשכור עורך דין שיטפל בעניין.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לגבי המדים :

חבר שלי הגיע לקצין לא רק על מדים אלא גם עם הרשיון הצבאי , ואמר לשוטר שהוא צריך ת'רשיון לפעילות שלו בצבא (נהג האמר לוחמים) הקצין לקח ת'רשיון הראה לחבר שכתוב מאחורה שהוא תקף גם עם רשיון אזרחי לא בתוקף ושלל לו את האזרחי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אולי כדאי שתחטוף את השלילה ואז יהיה לך זמן לחשוב קצת על צורת הנהיגה שלך?

תמרורים...האו נייס..ממש תמים...עברת בטח על תמרורי חניה..הא?

אז החנזירים, או המינאקים עשו כנראה עבודה טובה..

לך תנוח קצת..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מדים לא יעזרו לאור העברות הקודמות שלך....אתה מה שנקרא מבחינתם "עבריין תנועה" וגם עורך דין לא יחזיר לך את הרשיון, עורך דין יכול לערער על פסילה של קצין ולבקש קצין בכיר יותר אבל אין לך שום נסיבות מיוחדות, מה שכן עורך דין יכול לעשות, זה שאם תקבל שלילה במשפט שלך נגיד 30 יום, הוא יוכל לבקש קיזוז ואז ה30 יום שאתה כבר פסול ימנעו את ישום השלילה בפועל

פורסם

מצטרף להמלצה על עורך-דין.

לא רק לקראת המשפט - אלא כמה שיותר מוקדם, עוד בתוך החודש של הפסילה המנהלתית.

העו"ד יכול להגיש בקשה לקיצור הפסילה המנהלתית - ולפעמים ניתן באותה הזדמנות לסגור עסקת טיעון לגבי התיק כולו.

www.topspeed.co.il לפרטים

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בניגוד לדעת כולם, לפי דעתי תבוא ען מדים, אם הוא בכלל יסתכל עליך - זה תמיד יכולך לעזור, למרות שלמרבה הצער אם יש לך כבר "תיק" של עבירות לא נראה לי שיקלו עליך, אבל תמיד שווה להגיע לשם כי זה גם יראה טוב ברקורד אם תגיע למשפט אחר כך...

...Carpe Diem

פורסם

אותי תפסו בצומת קמה במהירות 167 קמ"ש ועל מנת להתחמק מהעונש נאלצתי להרוג את סבתא שלי הייא ממלא נפטרה ממלפני כמה שנים טובות טענתי שהייתי בלימודים וקיבלתי הודעה שסבתא שלי נפטרה והקצין התחשב בי ושיחרר אותי ואת הרשיון ביחד חפש משהו בכיוון

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אחי תבוא על מדים להזיק זה לא יכול... אם יש לך רישיון צבאי אז תשחק על זה, אולי הוא יתרכך...

בכל מיקרה שיהיה בהצלחה ובמזל

• תוכן חדש...