Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני יודע שהנושא כבר עלה על הפרק מספר פעמים, אך פתחתי שרשור חדש כי לא מצאתי תשובה ברורה וחד משמעית, לאור מקרה שנתקלתי בו לאחרונה עם בחור צעיר שעובד איתי.

לפי מה שידוע לי, מאז 2008:

אם רכב היה בהשכרה, יהיה רשום במקוריות-"השכרה" ולא משנה כמה ידיים עבר הרכב, הסעיף לא נעלם.

אם רכב היה בליסינג, יהיה רשום במקוריות- "השכרה/החכר" ולא משנה כמה ידיים עבר הרכב, הסעיף לא נעלם.

אם לא רשום כלום, על פניו הרכב היה בידיים פרטיות כל הזמן.

בקיצור, חבר לעבודה קנה לאחרונה קורולה 2012, יד שנייה, מאדם פרטי שטען שגם היד הראשונה הייתה פרטית, בדק רישיון רכב, בעלות מקורית, לא רשום כלום.

יצאנו אחרי העבודה, להגיד מזל טוב על הרכב, ישר נוכחנו לדעת שרמת האבזור ברכב דלה מאוד יחסית לשנתון הגבוה ומיד התעורר חשד לליסינג, התווכחנו דקות ארוכות על כך שאם היה מליסינג זה היה מצוין ברישיון, היות והרכב עלה לכביש אחרי 2008.

עוררנו את סקרנות הבחור שהלך למשרד הרישוי, ולהפתעתו ואכזבתו, באמת גילה שהרכב הוא מליסינג.

אותי זה מאוד הפתיע, כי חשבתי שהתיקון לחוק ב2008, די סגר את הפינה הזאת, מה אני מפספס?

פורסם
אולי הרכב נקנה כ-0 קילומטר...

Sent from my m2 note using Tapatalk

אם נקנה כ 0 ק"מ,הקונה הראשון כבר היה יד 2 וידע מזה(היה חוזה מכירה מול חברת הליסינג) .

מה היה האינטרס שלו לא לומר את האמת ?

הרי עכשיו,אם יש זכרון דברים,הקונה יכול לתבוע את המוכר על אי גילוי נאות -במקרה הזה תביעה על איזור 10-15,000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...