Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה כמה שאלות על דיטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחים שלי יש לי כמה שאלות...תנסו לעזור לי בבקשה

מישהו יכול לתת לי את המפרט תכני של דיטי 50 סמ"ק אם למישהו יש...

ונגיד אני הולך לראות מאנשים...אז על מה להסתכל קודם כל? והאם חריטה ל80 סמ"ק לא בריאה למנוע איכשהו האם אתם ממליצים לעשות או לא?

זהו בינתיים חברה תודה לעונים !!

פורסם

מממממ תסתכל בעיקר על שילדה, מתלים, ראש מנוע יעני אם יש נזילות שמן מיים משו

קלאץ,מצב גלגלי שינייים,דיסקיות אחורית קידמית...

טנק דלק חשוב בדי טי

ריתוכים כמובן שזה חלק מהשלדה

יעני תבדוק שאין חוץ מהריתוך הבסיסי של איפה הכידון למטה

וזהו אני חושב :)

ולא אני ממש לא ממליץ לעשות חריטה לשמונים כי זה יזיין לך את המנוע התחתון...די טי זה אופנוע מספיק מהיר(מניסיון) ששומרים עליו ומטפלים בו

בהצלחה :)

פורסם

לא קיים לדיט חריטה ל80 סמ''ק.

וחריטה לבוכנה גדולה לא'' תזיין''כלום.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אי אפשר לחרוט לדי טי 80 סמ''ק, הבוכנה הכי גדולה שאי פעם הגיע לישראל שמתאימה לדי טי 50 סמ''ק הייתה 45.5 מ''מ ,שזה משהו בסביבות ה68 סמ'ק.

מכיוון שהדיטי כבר בשוק כל כך הרבה זמן ועברו כל כך הרבה חריטות בצילינדרים, רוב הדי טי בארץ הם עם בוכנות תחליפיות מוגדלות(ושלא יספרו לך אחרת),והן נוסעות יופי ובלי בלאי מואץ לקרנק.

וגם רוב אלו שעברו שיפוץ מנוע תחתון נוסעות עם קיט שיפוץ טלטל(טלטל,פין טלטל, מיסב טלטל 2שייבות מרווח)תחליפי, שהוא פחות איכותי מהמקורי, לכן יכול להיות מצב שהתחתון יחזיק פחות זמן.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...