Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

שמעתי כבר מכמה אנשים, שבמקרה ומישהו רוצה לשפר את רכבו, להוסיף כוחות סוס למנוע ולשפר את הרכב משמעותית מבחינת מהירות וכוח - הפיתרון הוא לקנות שבב מיוחד (לא משנה לאיזה רכב) וזה פשוט עושה את העבודה.

מישהו מכיר אולי אנשים שעשו זאת? האם זה עובר טסט? זה דבר חוקי לעשות? היכן אני עושה כאלו שיפורים? (בטח שלא במוסך של החברה).

הרכב שלי הוא מאזדה 121 לצורך העניין. אם למישהו יש מענה ויודע על מה מדובר, אני אשמח לקבל תגובות. תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תריץ חיפוש על המילים צ'יפ , פרילינג. תמצא לא מעט דיונים.

בכל מקרה למאזדה 121 זה בקושי ישנה, הצ'יפ משנה הרבה לרכבים מוגדשים, ולא משנה הרבה לרכבים אטמוספריים. אם יש לך 121 הייתי שומר עליה במצב מקורי, ואם יש לך כסף תבדוק את מצב הצמיגים, ושאר המערכות ברכב ותחזיר אותן למצב תקין לגמרי, והכי חשוב- לך לקורס נהיגה.

גיא

פורסם

קודם על מאיפה לך שהצמיגים שלי לא תקינים? או שאר המערכות ברכב?!

חביבי, קורס נהיגה אני ממש לא צריך, יש לי רישיון כבר 5 שנים. אולי אתה צריך?

פורסם

אולי הוא צריך קורס נהיגה, אבל ידידי - אתה תצטרך 2 קורסים...

1. קורס נימוסים והליכות

2. קורס הבנת הנקרא (או - איזה חלק ב"מנהל ראשי" לא מובן לך?)

חוצמזה - גם אם יש לך רשיון 5 שנים זה לא אומר שאתה יודע לנהוג...

פורסם

תאמין לי שאני יודע לנהוג, אחרת לא הייתי מגיב לו.

חוץ מזה - זה שהוא המנהל בראשי (אכפת לי גם) לא אומר שיש לו את הפריבילגיה וההתנשאות לרדת עליי שאני צריך קורס, הוא בחיים לא ראה אותי נוהג והוא לא מכיר אותי בכלל.

תקרא טוב את הנאמר למעלה, אח"כ תחליט ותראה באמת מי צריך את קורס הנימוסים וההליכות המדובר שלך...

פורסם

פששש...

אומץ לא חסר לך...

ידע בסיסי כנראה שכן!

תירגע ותחשוב לפני שאתה יורה מהמותן :roll:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חוץ מזה - זה שהוא המנהל בראשי (אכפת לי גם) לא אומר שיש לו את הפריבילגיה וההתנשאות לרדת עליי שאני צריך קורס, הוא בחיים לא ראה אותי נוהג והוא לא מכיר אותי בכלל.

תקרא טוב את הנאמר למעלה, אח"כ תחליט ותראה באמת מי צריך את קורס הנימוסים וההליכות המדובר שלך...

אתה באמת חוצפן. לא יודע איפה קראת פריבילגיה והתנשאות בדבריו של גיא, זו הייתה המלצה תמימה ותו לא. זה שאתה יודע לנהוג (כלומר לסובב את ההגה וללחוץ על הדוושות) לא אומר שאתה באמת יודע לנהוג (כלומר למצות את מלוא הפוטנציאל של רכבך). אם אינך ממצה את מלוא הפוטנציאל של רכבך, אז מה יעזרו לך השיפורים? (שכפי שגיא ענה לך בנימוס רב הם לא משמעותיים למדי ברכב כמו שלך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אף אחד לא אמר שאתה "לא יודע לנהוג"

אבל קורס נהיגה מתקדמת יכולה לעזור גם ל"נהג" הכי טוב !

נ.ב-בד"כ נהגים כאלה "תותחים" שיש להם 5 שנים רשיון מסיימים על מעקה בטיחות ביום גשום אחד...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
קודם על מאיפה לך שהצמיגים שלי לא תקינים? או שאר המערכות ברכב?!

חביבי, קורס נהיגה אני ממש לא צריך, יש לי רישיון כבר 5 שנים. אולי אתה צריך?

זה ממש לא אומר כלום.

גיא הציע לך פה לשפר את החלק הכי חשוב בתפקוד של כל רכב - הנהג!

אם אתה חושב שלהחזיק רשיון חמש שנים אומר משהו על יכולות הנהיגה שלך אתה טועה טעות מרה, אין לזה שום משמעות.

מוטי.

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת מומלץ בכל מקרה.

אני לא הייתי ניגש לשפר את הצפרדע. זה גם יוצא יקר מאוד ביחס למה שאתה מקבל.

לגבי מצב הצמיגים, הוא לא התכוון שהם במצב גרוע אבל צמיג יותר טוב ממה שיש לך יכול לשפר את האחיזה בצורה משמעותית.

בלי קשר אם גיא מנהל ראשי או פקיד זוטר :wink: הוא לא התנשא. קורס נהיגה מתקדמת טוב גם לנהגים תותחים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

וואו מאיפה זה הגיע בדיוק? איפה בדיוק ההתנשאות בהצעה ללכת לקורס נהיגה??? אולי אתה לא מבין אבל לקורס כזה לא הולכים אנשים שיש להם בעיה בנהיגה..

ונגיד שהוא כן הציע לך ללכת לקורס נהיגה למאותגרים מוטורית כפי שאתה הנחת... דבר בנימוס לעזאזל!!!!

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
וואו מאיפה זה הגיע בדיוק? איפה בדיוק ההתנשאות בהצעה ללכת לקורס נהיגה??? אולי אתה לא מבין אבל לקורס כזה לא הולכים אנשים שיש להם בעיה בנהיגה..

ונגיד שהוא כן הציע לך ללכת לקורס נהיגה למאותגרים מוטורית כפי שאתה הנחת... דבר בנימוס לעזאזל!!!!

אם הוא היה מציע לו ללכת לקורס למאותגרים מוטורית אני מבין אם הוא היה נעלב. לעזאזל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אם הוא היה מציע לו ללכת לקורס למאותגרים מוטורית אני מבין אם הוא היה נעלב. לעזאזל.

דניאל.

יש בזה משהו.... לעזאזל:roll:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

Darth-Vader

יא פישר קטן, החברה הציעו לך פה דברים נכונים, שהם לטובתך, ואתה בתגובה תוקף אותם בחזרה, במקום לנסות ללמוד ולהקשיב לאנשים שהם מנוסים ממך ואני אומר את זה בוודאות - מנוסים ממך.

גיא יצא נדיב שהוא אמר לך שהצ'יפ טיפה יועיל לרכב שלך - את אמת, הוא לא יועיל בגרוש, לא משנה מה תעשה לרכב שלך כלום לא יצא ממנו, כי הut לא רכב ספורטיבי שמתאים לשיפורים כלשהם, ואני יגיד לך יותר מזה אם תלך לגיא פרילינג הוא יצחק לך בפנים, תנסה ותראה.

אז במקום לבזבז כסף על שטויות אבל ממש שטויות כמו ציפ פילטר ובטח עוד דברים שעולים לך לראש כי אתה כול כך מנוסה ומבין, כדאי לך להקשיב למה שאמרו פה (מנוסים ממך) ולהשקיע בסט של צמיגים או בקורס נהיגה או באיזה יישור קו של כול מני פגמים באוטו - דברים שרק טוב יצא מהם.

אבל עזוב - עכשיו שאני חושב על זה חבל בכלל להגיב לך, אחרי דיבור כזה כול מילה מיותרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...