Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שיש כאן הגזמות מכל הכיוונים , אולי שמישהו פה פשוט יסביר לבחור מהו בדיוק קורס נהיגה כי אני דיי בטוח שהוא לא יודע מה זה , אני כמעט בטוח שהוא חשוב שקורס נהיגה זה לאנשים שלא יודעים לנהוג .

ולבחור החדש אולי פשוט שתרגע ותיכנס לרוח הפורום .

תנסה להבין דברים לפני שאתה מגיב בקוצניות .

ים long time no

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם על מאיפה לך שהצמיגים שלי לא תקינים? או שאר המערכות ברכב?!

חביבי, קורס נהיגה אני ממש לא צריך, יש לי רישיון כבר 5 שנים. אולי אתה צריך?

תאמין לי שאני יודע לנהוג, אחרת לא הייתי מגיב לו.

חוץ מזה - זה שהוא המנהל בראשי (אכפת לי גם) לא אומר שיש לו את הפריבילגיה וההתנשאות לרדת עליי שאני צריך קורס, הוא בחיים לא ראה אותי נוהג והוא לא מכיר אותי בכלל.

תקרא טוב את הנאמר למעלה, אח"כ תחליט ותראה באמת מי צריך את קורס הנימוסים וההליכות המדובר שלך...

ראשית צר לי אם חשבת שאני מתנשא, לא זו היתה הכוונה (מה גם שאני לא כל כך רואה איפה היתה פה התנשאות, אבל בכל מקרה אני אסביר את עצמי) ושוב צר לי אם הובנתי לא נכון.

קורס נהיגה זו היא פשוט העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לכל נהג. קודם כל לנהוג ברכב תקין כמה שיותר, ואח"כ - קורס נהיגה. אני לא חושב שיש פה אדם אחד בפורום שאין לו מה ללמוד מקורס נהיגה, הטובים יותר יכולים ללמוד בקורסים אישיים ממדריכים טובים שיש כאן בארץ, והטובים עוד יותר אם רק ידם משגת ילמדו הרבה מאוד בקורס נהיגה בחו"ל ברמות השונות אשר הוא מוצא שם.

לגבי השאלה אולי אני צריך קורס נהיגה - אני צריך! בלי אולי. עברתי 3 קורסי נהיגה, אחד בסיס במגרש, שנים עם מדריך אישי, וברגע שיהיה לי את התקציב לכך אני אקח קורס נוסף, ובשאיפה בעתיד גם קורס נהיגה בחו"ל. אבל בכל מקרה בטוח שבעתיד הקרוב יחסית אני אקח קורס (או קרוסים) נוספים. אגב, לי יש רישיון 9 שנים ולא 5, ונהגתי על המון רכבים ונהגתי ה-מ-ו-ן ק"מ. החשיבות היא לדעת שתמיד יש מה ללמוד, תמיד יש מה לשפר, אצל כל אחד. בלי קשר אם הוא נוהג מA ל B והוא שונא רכבים, או שיש לו בבית 911 טורבו והוא נוהג רק בשביל הFUN. לשניהם יש מה ללמוד מקורס נהיגה.

לסיום אני אוסיף שלאחר שרכשתי רכב ספורטיבי הדבר הראשון שעשיתי לפני לשפר אותו (וברכב שרכשתי צ'יפ היה יכול להוסיף גם 30-40 כוחות סוס בלי בעיה בכלל) היה לקחת קורס נהיגה, לאחר מכן רכשתי צמיגים שהיום עולים יותר מאלף שקל לאחד, אח"כ לקחתי קורס נהיגה נוסף. צמיגים הם הקשר שלך לכביש הם חשובים מאוד.

ושוב, אם יש לך 121 לדעתי תבדוק שהיא תקינה לגמרי, בדוק את מצב הצמיגים שלך, ובני כמה הם (גם אם הם במצב טוב, הם מתייבשים). תבדוק את מערכות השונות של הרכב, מתי בוצע ריענון של נוזל קירור, ונוזל בלמים וכו'. ועכשיו לך לקורס נהיגה, בטוח שתלמד משם משהו.

ובלי קשר, עדיף להגיב מעט יותר בעדינות כלפי משתמשים אחרים, סה"כ המטרה של החברים בפורום היא לעזור אחד לשני. אתה חושב שיש הודעה לא תקינה כלפיך או כלפי מישהו אחר? שים לב שמתחת לשם של מפרסם ההודעה יש תמרור עם סימן קריאה, תלחץ עליו ותדווח למנהלים שההודעה לא תקינה, אנחנו בודקים זאת די מהר ומחליטים האם להשאיר אותה או לא.

סוף שבוע נעים!

גיא

פורסם
תאמין לי שאני יודע לנהוג, אחרת לא הייתי מגיב לו.

חוץ מזה - זה שהוא המנהל בראשי (אכפת לי גם) לא אומר שיש לו את הפריבילגיה וההתנשאות לרדת עליי שאני צריך קורס, הוא בחיים לא ראה אותי נוהג והוא לא מכיר אותי בכלל.

תקרא טוב את הנאמר למעלה, אח"כ תחליט ותראה באמת מי צריך את קורס הנימוסים וההליכות המדובר שלך...

אולי יהיה אכפת לך לאחר שאותו מנהל ראשי,ישנה את הסטטוס שלך מ"משתמש חדש" ל"משתמש חסום"

ויסתום לך את הג'ורה.

אני אומנם לא מכיר אישית את גיא,אבל לפי ההודעות שאני קורא כאן בפורום אי אפשר לומר עליו שהוא מתנשא ואני מתאר לעצמי שהנימוסים וההליכות שלו הם בסדר גמור.

אם אתה רוצה לשפר רכב אני ממליץ לך על הונדה סיוויק-ערסמוביל קופה ידנית עם להבות עליה וחצאיות שנראות כמו הצרות שלי,ככה תוכל גם לקחת את המושב(זה כולל גם את החבר שלידך ,הרי החבר בא עם האוטו קומפלט) עד לתנוחת כמעט שכיבה ולהסתכל על הכוכבים בעודך נוהג(שיהיה לה סנרוף ,כמובן),ברגע שאתה מרגיש שאתה מותח את היד ונוגע עם הזרת בהגה,אז תדע שזו התנוחה המדוברת.

פורסם
אולי יהיה אכפת לך לאחר שאותו מנהל ראשי,ישנה את הסטטוס שלך מ"משתמש חדש" ל"משתמש חסום"

ויסתום לך את הג'ורה.

אני אומנם לא מכיר אישית את גיא,אבל לפי ההודעות שאני קורא כאן בפורום אי אפשר לומר עליו שהוא מתנשא ואני מתאר לעצמי שהנימוסים וההליכות שלו הם בסדר גמור.

אם אתה רוצה לשפר רכב אני ממליץ לך על הונדה סיוויק-ערסמוביל קופה ידנית עם להבות עליה וחצאיות שנראות כמו הצרות שלי,ככה תוכל גם לקחת את המושב(זה כולל גם את החבר שלידך ,הרי החבר בא עם האוטו קומפלט) עד לתנוחת כמעט שכיבה ולהסתכל על הכוכבים בעודך נוהג(שיהיה לה סנרוף ,כמובן),ברגע שאתה מרגיש שאתה מותח את היד ונוגע עם הזרת בהגה,אז תדע שזו התנוחה המדוברת.

קרעת אותי !!!!LOL :-D

אני בעד כל מה שכתבת,אבל מה... ,ההונדה סיויק קופה, היא באמת מכונית מעולה והיא ממש לא ערסמוביל ,היא די סולידית (גרסת הקופה) אני באמת לא יודע מה הערסים מצאו בה :roll:

אם אתה ממליץ לו כבר על אוטו ,ככה מפלצתי עצבני עם חצאיות ולהבות

אז שילך על דייהו רייסר ,ואז הוא יוכל להרגיש כמו רייסר אמיתי ,ואם כבר רייסר אז שייקנה את הסופר רייסר שבאה עם 8 מגדשי טורבו ו20 שבבי האצה וחופרת אפילו ברביעי :lol:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני בעד כל מה שכתבת,אבל מה... ,ההונדה סיויק קופה, היא באמת מכונית מעולה והיא ממש לא ערסמוביל ,היא די סולידית (גרסת הקופה) אני באמת לא יודע מה הערסים מצאו בה :roll:

אז שילך על דייהו רייסר ,ואז הוא יוכל להרגיש כמו רייסר אמיתי ,ואם כבר רייסר אז שייקנה את הסופר רייסר שבאה עם 8 מגדשי טורבו ו20 שבבי האצה וחופרת אפילו ברביעי :lol:

חכה הוא עוד לא בנוי לזה, למרות שהוא נהג מצויין...

בנוגע לקופה,היא מכונית דווקא די יפה שלא נוגעים בה יותר מדי(לבן דוד שלי יש אחת אדומה

מ-ד-ה-י-מ-ה)הבעיה היא כשרוצים "לשפר" אותה.

פורסם

אם כבר יש משהו שגיא או כל מנהל אחר צריכים לעשות זה למחוק את השטויות שאתם כותבים פה.

אני במקרה מכיר את DV והוא לא איזה ערס שמנסה להוכיח לאף אחד שהוא איזה מיכאל שומאכר, הוא פשוט לא הבין את גיא נכון. זה הכל.

בקיצור בילעם, צ'יפ לא יעשה פלאים לרכב שלך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לפותח הת'רד, בעל הבימבה (מזדה 121):

הצ'יפ כה מיותר ברכב הספציפי הזה שפרילינג בעצמו, אשר נוהג כרגע בבימבה, לא שינה לה את תוכנת ניהול המנוע. :hihi:

פורסם

זה לא ממש הנושא, אבל נראה שזה נורא מעניין. בכתבה באחד העיתונים בשבוע שעבר היה מוסף רכב עם ראיון עם פרילינג שאמר שאין לו רכב משלו, שהוא משתמש ברכב של אשתו, מאזדה 121 ושהוא אומר שהיא לא משופרת כלל. אגב הכתבה היתה מוזרה משהו ונתנה מידע שגוי למי שלא מבין בנושא, אבל זה כבר לא ממש הנושא.

גיא

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ועם ספויילר שיותר גבוהה מהאוטו שבנוי מאוסף ברזלים שלא קשורים לכלום - זה בכלל מדהים....זה מוסיף המון אוירודינמיקה לשיפור הרכב. הוא יהיה מאוד יציב...........

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

נכון אבל זה כיף לחזור ולקרוא שרשורים ישנים.....במיוחד כאלה.....

ולשמוע על אנשים שרוצים לשפר בימבה....זה בכלל - חבל על הזמן.

פורסם

אני חושב שאין אפשרות להחליף צ'יפ ב-121 (כמו גם ב-323 הישנות ודור שני). אני חושב שקראתי שצריך להתקין מודול מסויים ורק אז (אם לא יהיו בעיות כמובן והכל יתאים) אולי, בדגש על אולי לקבל שיפור מזערי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אז שילך על דייהו רייסר ,ואז הוא יוכל להרגיש כמו רייסר אמיתי ,ואם כבר רייסר אז שייקנה את הסופר רייסר

שבאה עם 8 מגדשי טורבו ו20 שבבי האצה וחופרת אפילו ברביעי :lol:

רגע, רגע, רמזת פה משהו על הסופר-רייסר? :evil:

אגב, לגמרי ברצינות: לסופר רייסר יש פוטנציאל שיפורים הרבה יותר טוב מבימבה,

בעיקר בגלל שהיא מבוססת על אופל. חפשו ברשת שיפורים ל-nexia ותופתעו.

(אבל אי אפשר לעשות כלום עם המנוע :roll: )

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדייהו הייתי משפר קודם את הפלסטיקה ואחר כך את המנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...