Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אמנם אני יודע שהיצרן אומר שאין צורך להחליף את נוזל תיבת ההילוכים אבל משיטוט בפורמים באירופה ראיתי שמומלץ להחליף את נוזל תיבת ההילוכים ובגדול זה גם נראה לי מהלך נכון כי הזמן עושה את שלו והנוזל מאבד מערכו עם הזמן,רציתי לשאול מה דעתכם על הנושא הזה וגם איזה נוזל תיבת הילוכים מומלץ לשים ברנו פלואנס שנת 2013 מנוע 2000 עם תיבת הילוכים רציפה(הדגם שלאחר מתיחת הפנים)

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אם אני לא טועה זו אותה תיבה ומנוע שיש בניסן קשקאי, מנוע m4r אם כן אז מה שמתאים זה שמן: Nissan cvt ns 2, עולה 470 שקל לגלון, לפני כשנה רציתי גם להחליף שמן בסניק שחולקת את אותו מנוע וגיר, בדקתי את הנושא ואפילו רכשתי את השמן, אבל המוסך שבו טיפלתי סירב להחליף מכיוון שלא רצה לקחת אחריות, בדקתי גם עם מוסך מורשה של קרסו והם גם אמרו לי שאין מחליפים שמן בתיבה אז החזרתי את השמן.

פורסם
אם אני לא טועה זו אותה תיבה ומנוע שיש בניסן קשקאי, מנוע m4r אם כן אז מה שמתאים זה שמן: Nissan cvt ns 2, עולה 470 שקל לגלון, לפני כשנה רציתי גם להחליף שמן בסניק שחולקת את אותו מנוע וגיר, בדקתי את הנושא ואפילו רכשתי את השמן, אבל המוסך שבו טיפלתי סירב להחליף מכיוון שלא רצה לקחת אחריות, בדקתי גם עם מוסך מורשה של קרסו והם גם אמרו לי שאין מחליפים שמן בתיבה אז החזרתי את השמן.

ידוע לך לאילו רכבים נדרש Nissan cvt ns 3?

יום טוב גם לך

פורסם

אז אמרו - אמרו את זה גם על גיר של גולף דור 4 והמציאות היא שכל מי שהלך נגד הוראות היצרן הרוויח.

הזול עולה ביוקר

• ספונסר פורום
פורסם

החלפתי כבר מספר פעמים,בפלואנס, בקשקאי ובקולאוס, לא היה שינוי באופן פעולת התיבה.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא טוען את זה, היצרן טוען את זה, אני רק אומר שברכבים שהחלפתי שמן לא הורגש שיפור או הרעה בפעולת התיבה.

אורן

פורסם

מתעלק על השרשור .

שאלה לאורן לגבי שמן גיר רציף בטויוטה וורסו.

גם כאן אין בהוראות היצרן החלפת שמן גיר כל חיי הרכב.

מניסיונך, האם אפשר לסמוך על תקינות הגיר ללא ההחלפה? בפורומים בחול (בעיקר ברוסיה ) מחליפים חלקית שמן גיר עצמאית .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא טוען את זה, היצרן טוען את זה, אני רק אומר שברכבים שהחלפתי שמן לא הורגש שיפור או הרעה בפעולת התיבה.

אורן

למה צריך להרגיש שיפור? גם בהחלפת שמן מנוע אתה לא מרגיש שיפור, השאלה היא אם כדאי להחליף מאחר והשמן עושה את שלו עם השנים והקילומטרז'

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

כל נושא השמנים, למנועים ולתיבות הילוכים הוא תחושות והרגשות בלבד, אף אחד לא שולח את השמן הישן לבדיקת מעבדה, ואף אחד לא מבצע ניסיון מדעי שמוכיח ששמן של יצרן א' טוב יותר משמן של יצרן ב'.

יצרן הרכב ויצרן תיבת ההילוכים קבע שאין צורך בהחלפת השמן לכל אורך חייו.

אף אחד לא יכול לענות על השאלה האם השמן עשה את שלו, כדי לענות על זה צריך לשלוח דגימת שמן ישן וחדש למעבדה.

אורן

• תוכן חדש...